Børnetøj Graviditet & baby

Baby basics

onsdag 18. april 2012
Der er fuld fart på vores Vigga, som vokser med lynets hast og allerede er vokset ud af en stor del af sit tøj, så jeg må på den hårde tjans med at supplere op i de næste størrelser ;) Hun bliver os et dyrt bekendtskab!

Jeg synes let at man får anskaffet en hel masse babytøj når man går og venter og glæder sig, og hos os er det ofte de samme favoritter som kommer på igen og igen, mens andet knap når at komme i brug. Derfor fik jeg lyst til at vise et par af vores (eller nok mest mine :) basisfavoritter. Egentlig synes jeg, at det er lidt småpinligt sådan at offentliggøre mit babytøjs-nårderi, men ja… det må man godt herinde, ik?! Måske kan det inspirere nogle af jer med store maver eller små babyer, men ellers vil jeg selv dvæle lidt ved det lillebitte tøj, som allerede rummer søde babyminder :)

Uldcardiganen fra FUB er så blød og lækker og har været helt perfekt til ture i barnevognen. Jeg ærger mig over, at hun allerede er så godt som vokset ud af den, så i går kom posten med en fin afløser i bomuld. Holly´s heldragten er en klassiker og de bløde velourbukser fra Lili & the Funky Boys har været på en hel del gange, så nu hvor de begynder at stumpe, har jeg sikret mig et lille lager her, hvor der er enkelte størrelser tilbage til en fin pris. Elefanthuen i blød merinould er fra Poppy Rose og er rigtig dejlig til kolde dage i barnevognen og til gåture i bæreselen, og den fine silkehue fra Selana er bare så yndig på :)

Og her ligger hun så, den lille-store pige, og bobler på sofaen med sløjfe og hjerter på sin runde babymave :)

Måske kan du også lide disse

19 kommentarer

 • Reply Vibstjert onsdag 18. april 2012 at 11:49

  Hun er da den mest velklædte baby, og hvorfor er det lige, at det hele bare ser så meget finere ud i miniature udgave?

  • Reply Mette onsdag 18. april 2012 at 12:40

   Ja, hun går det ret godt, ikke ;) Nu må det også snart være Morens tur ;)

 • Reply Clara onsdag 18. april 2012 at 12:38

  Uh ja jeg har altså prøvet at beherske mig i de bittesmå størrelser denne gang, men det har været svært. Nu må jeg jo vente og se hvad der bliver brugt og hvad der ikke gør. Jeg synes også det er svært med årstiden, jeg har feks ikke købt meget i uld netop fordi det jo bliver et forårsbarn ( -men hvor bliver varmen og solen så af?)

  Jeg synes Vigga er så sødt et navn, her er vi også næsten blevet enige om navn til lillepigen, så må vi se om det passer når hun er kommet ud. Jeg glæder mig, og så især når jeg ser sådan en dejlig lille bebsemave med sløjfe og hjerter der!

  • Reply Mette onsdag 18. april 2012 at 12:49

   Jeg synes også at det var rigtig svært med årstiden. Især fordi Vigga, med termin i starten af marts, jo ligeså godt kunne være kommet i starten af februar. Med Carla kan jeg huske at alle sagde at jeg ikke skulle købe ret meget i de mindste størrelser fordi at de vokser så hurtigt ud af det. Men det gjorde Carla bare slet ikke. Tværtimod måtte vi have søster ud og anskaffe str. 50 til hende. Så denne gang troede jeg jo ikke på at lillesøster ville vokse ud af tøjet med det sammen, men det tør jeg love for at hun gør!
   Jeg tænkte faktisk på det da jeg så din fine cardigan i går, men fik ikke skrevet til dig i farten. Sikke et arbejde med pind 2! Den må hun helst ikke vokse ud af lige med det samme.

   Jeg er glad for at høre at du kan lide hendes navn. Vi plejer jo også at have samme smag med flere ting :) Glæder mig til at høre hvad jeres lillesøster skal hedde :)

 • Reply Christina onsdag 18. april 2012 at 15:09

  Der er så mange fine ting til de små piger.. det må være svært at begrænse sig.. der gik lidt nostalgi over mig, da jeg så de små strikbukser Vigga har på.. elsker det navn for øvrigt. Kh Christina

  • Reply Mette torsdag 19. april 2012 at 16:45

   Ja, der er rigtig meget fint til de små piger, men egentlig synes jeg at de fleste af de her ting er ret unisex :) Dejligt at høre at du kan lide lillesøsters navn :)

 • Reply Audrey - This Little Street onsdag 18. april 2012 at 15:10

  These are so cute! Love basic clothes like these :)

  • Reply Mette torsdag 19. april 2012 at 16:46

   Me too :)

 • Reply Katrine onsdag 18. april 2012 at 16:07

  Lækre sager jeres lille Vigga bliver svøbt i :-)
  Her går vi og tæller ned til august, hvor vores lille pige entrérer verden, og mon ikke bomuldscardiganen ville gøre sig fint til den tid..

  • Reply Mette torsdag 19. april 2012 at 16:47

   Uh, det lyder dejligt! Nyd graviditeten, det går så hurtigt :) Jeg er sikker på at bomuldscardiganen vil være perfekt som en lille jakke til august :)

 • Reply Christina onsdag 18. april 2012 at 18:40

  sikke en sød lille mavse. Hende glæder jeg mig til at hilse på hende rigtigt!
  Og lækre basisvarer

  • Reply Mette torsdag 19. april 2012 at 16:48

   Ja, den er sød, ikke?! Vi må have fundet en dag snart :)

 • Reply Trine onsdag 18. april 2012 at 20:07

  Velklædt lille dame. Har du fif til andre gode webshops med babytøj?

  • Reply Mette torsdag 19. april 2012 at 16:50

   Uh, der er så mange… Ud over dem som jeg linker til her på bloggen er der feks. også Ankerliving.dk, Pipsqueak.dk, Norlie.dk og Limonade.dk som alle har frygtelig mange fine sager ;)

 • Reply gelineck torsdag 19. april 2012 at 07:31

  Helt enig med Christina, – Strikbukserne på billedet er så søde! Hvor er de mon fra?

  • Reply Mette torsdag 19. april 2012 at 16:53

   Ja, dem har vi også brugt rigtig meget. Dersværre er de ved at være for små nu. De er fra Poppy Rose og fåes både i en merinovariant og en bomuldsvariant. De har været rigtig gode, fordi at der ikke er elastik i taljen, så man kan selv binde dem så de passer den lille mave perfekt. Jeg synes også at det gør at man kan bruge dem i en lidt længere periode. Vi må helt klar have et par i bomuld nu :)

 • Reply Sophia´s mor torsdag 19. april 2012 at 16:26

  Lækre ting :) Min computer viser din tekst på en underlig måde så tillader mig lige, at spørge hvor den fine body med hjerterne er fra? Skøn blog og dejlig inspiration :)

  • Reply Mette torsdag 19. april 2012 at 16:54

   Tak for dejlige ord om bloggen. Jeg er glad for at høre at den kan være til inspiration :) Bodyen med hjerterne er fra Petit fra Sofie Schnoor.

 • Reply søslerier torsdag 19. april 2012 at 22:28

  Skønne sager du viser frem… Er selv i samme båd-her dog med en søn efter to tøser! Får helt lyst til at vise Vores (/mine) baby-basic-favoritter frem t inspiration…. Måske der blir et indlæg på bloggen inden længe?!?
  Nyd dagen med den velklædte Lillepige ;)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.