Graviditet & baby Legetøj og bøger

FABELAB Play-fold-bird

søndag 10. februar 2013

Lige inden jeg stak af til modeuge i sidste uge, fik jeg en mail fra FABELAB med nyheden om det nyskabende tæppe play-fold-bird. Et tæppe inspireret af origami foldeteknikker og som på een gang er et tæppe, en sovepose og kan foldes til en fugl. Det er simpelthen den fineste ide jeg længe har set! Bag tæpperne står Michaela, der er arkitekt og mor til to piger, og fik ideen til tæpperne under sin barsel med sin yngste datter.

I kan læse meget mere om FABELAB her og se på deres facebookside hvordan fuglen foldes.

Hold også øje med bloggen i de kommende uger, hvis I ligesom jeg er faldet for tæppet, da en af jer får mulighed for at vinde et eksemplar af play-fold-bird.

Jeg ønsker Michaela alt mulig held og lykke med hendes spændende projekt, og jeg kan ikke forstille mig andet, end at der vil være mange små babyer, der kommer til at ønske sig tæppet i barsels- og dåbsgave fremover :)

Måske kan du også lide disse

5 kommentarer

 • Reply Anne Sofie søndag 17. februar 2013 at 17:13

  Det er simpelthen så smart det tæppe:)

 • Reply Kristina søndag 17. februar 2013 at 19:28

  Det er så fint!!

 • Reply Heidi mandag 18. februar 2013 at 20:31

  Jeg så godt tæppet på formland, det er fint men jeg kan ikke lade være at tænke på Casper og mandrilaftalen når jeg ser det. Har du mon nogensinde set det afsnit hvor de folder store statsledere af tæpper ;)

  • Reply Mette mandag 18. februar 2013 at 23:39

   Haha, nej det har jeg ikke set, men nu synes jeg næsten at jeg kan se det for mig ;)

 • Reply FABELAB konkurence : Carlas Café søndag 10. marts 2013 at 23:50

  […] FABELAB konkurrencen. En af jer kan vinde et af de fine Play-fold-tæpper, som jeg tidligere har omtalt her. FABELAB har allerede fået mange gode forhandlere både i DK og i udlandet. I kan se […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.