Legetøj og bøger

Ballerinadukker

tirsdag 25. juni 2013

DSC_9139DSC_9144DSC_9012DSC_8930

To små yndige “pyntedukker” er flyttet ind hos os. Jeg faldt først for ballerinaen med strutskørtet som en fødselsdagsgave til Carla, men kunne ikke lade være med også at bestille en til Vigga og kusine Anna.

Jeg elsker de fine detaljer med “netstrømperne” og de rynkede benvarmere, de små ballerinasko og de søde ansigter og ja, deres fine hår. Man kan selv vælge hud- og hårfarven på dukkerne, så man har mulighed for at få en costomized dukke, som ligner sin “mor” :) Vigga er også ret pjattet med dukkerne og har allerede trillet mange ture med dem i dukkevognen.

Det eneste jeg har været knap så begejstret for var selve shoppingoplevelsen, som de af jer der følger mig på Instagram allerede har måtte lægge øre til. Men nu er de kommet frem alle tre, så hermed godt ord igen ;) Dukkerne kan købes på Etsy lige her.

Måske kan du også lide disse

18 kommentarer

 • Reply Anita tirsdag 25. juni 2013 at 08:14

  Hvor er de bare skønne. Tak for linket – dem må jeg vist hellere kigge nærmere på…
  Hvad var der i vejen med selve shoppeoplevelsen?

  • Reply Mette tirsdag 25. juni 2013 at 22:12

   Der var bare generelt mangle på info og kommunikation. Jeg var (for en gangs skyld) ude i god tid med at bestille fødselsdagsgave til Carla og skrev flere gange til shoppen for at spørge om jeg kunne forvente at den ville nå frem inden fødselsdagen, men fik aldrig noget svar fra dem.

   Til sidst dukke 2 af dukkerne op, igen uden nogen info om hvorvidt jeg kunne forvente at modtage den tredje dukke og da jeg skrev og spurgte fik jeg stadig ingen svar. Men til sidst dukkede den tredje også op.

   Så alt i alt en lidt mystik og meget “stille” shoppeoplevelse ;)

 • Reply Stinne tirsdag 25. juni 2013 at 08:18

  De dukker er virkelig smukke, har været forelsket i dem siden der flyttede et par ind hos min søster.
  Hvor dejligt at den sidste endelig fandt vejen hjem til jer, drøn frustrerende når man ikke hører noget fra sælger ;)
  Nu går mine overvejelser så på om Fie skal begaves med en lignende eller om jeg skal vælge noget mere ‘safe’ og bestille den fra Sirlig ;)
  Som altid skønne billeder, ser ud som om Vigga nyder sin rolle som nybagt dukkemor :)

  • Reply Mette tirsdag 25. juni 2013 at 22:14

   Ja, Vigga er en rigtig dukke-pige. Meget mere end Carla har været :)

   Jeg havde faktisk også kig på Sirligs dukke inden jeg faldt over de her. Jeg tror egentlig at det er safe nok at shoppe her. Så længe at man ikke skal bruge dem til en bestem anledning og man ikke forventer nogen form for svar på sine spørgsmål ;)

 • Reply Maiken tirsdag 25. juni 2013 at 09:43

  Dukkerne er også vanvittig fine! Detaljerne er imponerende. Så trods dine oplevelser med forsinkelser og andet er jeg i tvivl om hvor vidt pigerne kan leve uden sådan en fin dukke. :-D

  Ballerina dukken er helt klart finere med lyst hår. Hvilken dukke valgte du til Anna?

  • Reply Mette tirsdag 25. juni 2013 at 22:16

   Anna fik en Ruby med bolsjestribet dragt og strawberryblond hår. Den var også fin :)

 • Reply Sascha Feder tirsdag 25. juni 2013 at 11:31

  De er er godt nok fine, dem tror jeg også min lille Lua pige må eje.

  • Reply Mette tirsdag 25. juni 2013 at 22:17

   Det kan jeg godt forstå hvis hun må :) Jeg kiggede lige forbi din blog og blev inspireret af samtlige af dine indlæg (kunne godt gå hen og blive et dyrt bekendtskab ;). Hvor bor I bare lækkert :)

 • Reply Signe/ Copenhagen Kiddo tirsdag 25. juni 2013 at 20:08

  Hvor er de fine. Og er det en wallsticker eller noget hjemmegjort, den pink snor med stjerner bagved?

  • Reply Mette tirsdag 25. juni 2013 at 22:19

   Ja, ikke :) Wallstickersene er fra et ret skønt brand der hedder Mimi Lou ;)

 • Reply Stine tirsdag 25. juni 2013 at 21:18

  Sikke fine dukker, ville høre, hvor den fine flet dukkevogn er fra?

  • Reply Mette tirsdag 25. juni 2013 at 22:20

   Dukkevognen er fra Sebra. Den er helt tilbage fra Carlas 2-års fødselsdag, men det er et stort hit hos Vigga lige nu :)

 • Reply Lou tirsdag 25. juni 2013 at 21:43

  Elsker også de dukker :) Træls med den dårlige shoppeoplevelse. Mine kom ret hurtigt og i samme pakke..
  Jeg lavede også lidt om i hårfarve og str på sløjferne på mine, som du kan se her:
  http://goldenghetto.dk/?p=3430

  /Lou

  • Reply Mette tirsdag 25. juni 2013 at 22:23

   Jeg er også helt skudt i dem :) Det var ikke så meget den lange leveringstid jeg var fortvivlet over, men mere at de ikke svarede på mine mails. Var så småt begyndt at tænke at de aldrig ville komme frem.

   Jeg vidste ikke at man også kunne vælge størrelser på sløjferne. Var du i dialog med dem?? ;)

   • Reply Lou onsdag 26. juni 2013 at 09:28

    Jeg skrev det bare som et ønske i kommentarfeltet. Skulle alligevel have ændret hårfarverne. Den ene havde oprindeligt ingen sløjfe og den anden kun en lille. Så skrev bare at jeg ønskede store sløjfer på begge. Tænker også at de er ret fleksible hvis man har andre specifikke ønsker.

    Hmm kan selvfølgelig ikke huske om der var dialog. Men fik i hvert fald ordrebekræftigelse og endnu en mail da de blev afsendt.. Kan være de har fået meget travlt med en masse bestillinger :)

 • Reply Øglemor onsdag 26. juni 2013 at 09:35

  Arj, hvor er de bare søde! Skønne skønne dukker. Øglen er desværre ikke så meget til dukker – hun hygger sig glimrende med sin giraf og sin drage-bamse :-) – men Varanen elsker duker. Tror dog, at HDD synes, at de her vil være lige rigeligt tøsede. Men måske han går med til det, hvis jeg bare lader som om, jeg bestiller dem til pynt? :-)

 • Reply Louise lørdag 27. juli 2013 at 15:25

  Ih, altså, nu har jeg kigget længe på de dukker, hvor er de altså bare fine. :-)

  Må jeg spørge dig, hvor meget told og moms og hvad det ellers hedder når man bestiller fra USA kommer der på? Hvor meget gav du for dukkerne, udover den pris der stod på Etsy? Der er jo så mange fine ting derinde, men synes altså man har fået at vide at man helst ikke skal bestille noget fra USA da man ender med at betale meget mere for varen.

  Dukkerne er jo super fine og vil også gerne give det for dem som de koster (den har jo allerede omregnet det i danske når man kigger på dem derinde) når dukkerne nu er håndlavede, men tænker bare at det måske kan ende med at blive en del dyrere hvis der kommer alt muligt oven i.

  Rigtig fin blog du har med god inspiration, fandt den helt tilfældigt. :-)

 • Reply Louise fredag 11. oktober 2013 at 09:48

  Hej. Jeg er også lidt nysgerrig på om der kom ekstra gebyrer på? Har selv haft et par trælse overraskelser, med shopping over atlanten. Men dukkerne er så fine og ville være en perfekt (jule) gave til min datter. :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.