Ikke kategoriseret

Efterår

lørdag 1. september 2012
Eftera_r

parka og cashmere cardi Lolly´s Laundry // taske og nøglesnor Liebeskind

Sensommer og efterår er min ynglingsårstid. Luften bliver crisp, der er lækre, danske æbler i haverne og butikkerne og hyggen kommer ligeså stille snigende. De seneste par uger er lune parkaer, bløde cashmere cardigans og ikke mindst gammeldags æblekage og the + strikketøj og hyggetæpper i sofaen så småt begyndt at spøge i mine tanker.Jeg er blevet fristet i et par af Aalborgs bedste butikker og ville jeg gerne følges ud i efteråret med ovenstående.
Jeg bliver ikke sådan lige træt af parkaer. De er casual cool og dejlig praktiske til barnevognstrilleri. Cashmere cardigans er mig uundværlige (og ikke mindst ammevenlige :) og Liebeskind tasken med det fine, diskrete leoprint ville være mig et forfriskende selskab efter at pusletasken har været mig en tro følgesvend det sidste halve år. Og så kan man endda få en lækker nøglesnor som matcher så fint dertil – Suk altså :)

Måske kan du også lide disse

9 kommentarer

 • Reply Sofie søndag 2. september 2012 at 07:57

  Åh altså. Sikke smukke ting. Hvert efterår har jeg ønsket mig en parka, men må desværre indrømme, at jeg aldrig har fået købt mig en. Det ville jeg jo rigtig gerne lave om på i år, men med nr. 2 barn på vej til februar og en hurtigtvoksende mave, er jeg bange for at komme til at bruge penge på en parka jeg ikke kan få lukket. Og det er der altså ikke noget ved, når man går koldere tidere i møde. Ville du foreslå mig, at købe en parka og så have varme trøjer indenunder når jeg ikke kan lukke den mere, eller skal jeg allerede nu investere i en graviditetsparka? :)

  • Reply Mette søndag 2. september 2012 at 19:51

   Hihi, tak fordi du spørger mig og stort tillykke med graviditeten! Nu kan jeg vist ikke udgive mig for at være nogen ekspert på området, men jeg var da i samme situation sidste vinter, så jeg vil da meget gerne dele mine erfaringer :) Jeg havde selv termin i starten af marts og var også i syv sind mht. jakke/frakke. Jeg endte med at købe en almindelig parka (fra Designers Remix) på udsalg efter jul og den kunne jeg lige nøjagtig blive ved med at lukke omkring mave resten graviditeten. Men ellers fik jeg det råd, at går efter en jakke som kunne lynes op nedefra, og så vikle et tørklæde om maven (eller tage en varm trøje inden under, som du selv nævner) og lade jakken stå åbent over maven i slutningen af gravidteten. Jeg købte min parka i samme størrelse som jeg normalt bruger, netop for at jeg også kunne bruge den efterfølgende, men den må have været lidt stor i størrelsen, for jeg synes at den blev for stor til mig kort efter jeg havde født, så nu er jeg på kig igen :)
   Håber at mit svar kan hjælpe og pøj-pøj med det hele :)

  • Reply Sofie søndag 2. september 2012 at 20:14

   Tusind tak for svar :) Du har ret i, at man jo ikke bruger graviditetstøjet bagefter, så det med at den kan lynes nedefra ville da være ideelt :) Jeg må på udkig. Tak for dine søde ord!

 • Reply Ida søndag 2. september 2012 at 10:19

  Ja, Aalborgs butikker bugner med lækre sager lige nu!
  Jeg er også på udkig efter en parka, har faktisk aldrig haft en før, men sådan en vil jeg gå vinteren i møde i.

  • Reply Mette søndag 2. september 2012 at 20:02

   Ja, ikke Ida :) Jeg er især blevet fristet i Strøyer, som er flyttet til nye lokaler, hvor jeg kan komme ind med barnevognen. Det er både godt og skidt ;)

   Jeg kan godt forstå at du er på udkig efter en parka. Jeg elsker min “sommer-parka” og føler mig så godt tilpas i den, men min vinter-parka, som jeg købte mens jeg var gravid, er lige i det største nu, så nu er jeg lidt på udkig igen ;)

 • Reply Fru Schou søndag 2. september 2012 at 19:54

  Lækre sager Mette, især tasken er bare virkelig fin, og lige i min smag;-)

  • Reply Mette søndag 2. september 2012 at 20:04

   Ja, er den ikke skøn, Ninna?! Og ja, rigtig meget dig :) Jeg kan rigtig godt lide at printet er så diskret, så det ikke larmer for meget.

 • Reply Differentia søndag 2. september 2012 at 21:25

  Skønne ting. Hvor kan man få Lollys i Aalborg, har seriøst brug for et fix ;-)
  Mange hilsner
  Mette

 • Reply Mette mandag 3. september 2012 at 20:10

  Du kan få Lolly´s Laundry (og frygtelig meget andet fint) i Strøyer i Gravensgade :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.