Ikke kategoriseret

3. december – Life is…

lørdag 3. december 2011
Life is… to short not to wear cashmere. Det kan jeg kun tilslutte mig og jeg gør mit bedste for at pakke hele familien ind i blødt cashmere :) Min første cashmerecardigan sled jeg bogstavelig talt op, og da jeg gik på barsel med Carla var der store huller under begge underarme. Men det forhindrede mig nu ikke i at trække i den, når jeg stod ud af sengene om morgene og min søster måtte flere gange pointere, at jeg lignende en hjemløs, før den blev forlagt til det mørkeste hjørne af mit klædeskab ;) Der ligger den faktisk endnu, for jeg kan ikke nænne at smide den ud.
Nå, men i dag er det en af jeres tur til at blive forkælet med en lækker cashmere cardigan fra Life is… til en værdi af 1295 kr.  
Skriv en kommentar om hvorfor netop du fortjener den lækre cardigan og husk mailadresse. Jeg trækker en vinder i morgen.
I må bære over med mig med udtrækning af de to sidste vinderer. Vi har trøstet og duppet skoldkopper hele aftenen og natten. De klør så meget, at Carla ikke kan sove for dem og det er rigtig væmmeligt! I dag skal vi have lidt weekend-ro på efter en alt for hektisk uge, men jeg satser på at nå at trække de sidste to vindere senere. 

Måske kan du også lide disse

65 kommentarer

 • Reply Anne lørdag 3. december 2011 at 12:08

  Hmm ja hvorfor skal jeg vinde den… Måske fordi, jeg sidder stille det meste af dagen at skriver på mit speciale, og det er faktisk ret koldt bare at sidde stille, så en lækker cashmere cardigan ville være kærkommen:)
  Og rigtig god bedring med Carla – det lyder ikke rart!

 • Reply Anonymous lørdag 3. december 2011 at 12:09

  Jeg går på barsel om 14 dage og vil elske at kunne putte mig i min allerførste cashmere cardigan. :)

  Rigtig god bedring.!
  /tine_raun@hotmail.com

 • Reply Anne lørdag 3. december 2011 at 12:17

  Hmm, jeg har faktisk aldrig ejet noget af cashmere, så har aldrig forstået hvorfor det lige skulle være så fantastisk.

  Synd med skoldkopperne, har I prøvet denne her fra apoteket: http://www.apotekernes.dk/default.asp?Action=Details&Item=274 alle dem med børn anbefalede den, da jeg arbejdede på apoteket. Håber det måske kunne hjælpe. Ellers rigtig meget god bedring!!

  Kh

 • Reply Kira Trust lørdag 3. december 2011 at 12:19

  Uhh den skal jeg da vinde fordi min lille Palma kun vil sove i barnevognen og samtidig skal jeg tabe 10 kilo, så det bliver til laaange ture med barnevognen i det kolde vejr :-) god 3. December!!

 • Reply Lilles Planet lørdag 3. december 2011 at 12:27

  Uha… Den vil passe godt sammen med et par stjerne natbukser i næsten samme farve:) og lune godt her i en kold tid..

 • Reply Månestrålens mamasita lørdag 3. december 2011 at 12:31

  Jeg skal vinde den skønne cardigan fordi jeg er sengeliggende her i min graviditet pga pludselig opstået diskusprolaps og bare er blevet en rigtig frossenpind der dog stadig gerne vil se anstændig ud, selvom der end ikke er kræfter til at føntørre hår :)

  Kh Vibeke
  Vibekevind@hotmail.com

 • Reply Jeanette Hegaard Hansen lørdag 3. december 2011 at 13:00

  Jeg har ligget syg 8 dage nu. Føler mig slet ikke frisk endnu. Men er alene med alle 4 unger og vi er håbløs bagud med at bage julegodter.
  Jeg har trukket mig selv op ved hårrødderne og bager med ungerme, selvom der ingen energi er og prøver ikke at vise dem det.
  Synes jeg trænger til lidt forkælelse og det ville være super dejligt med den cardigan….

 • Reply Kathrine lørdag 3. december 2011 at 13:18

  Faktisk har jeg rigtig svært ved at skrive hvorfor lige præcis jeg har fortjent trøjen, for det der med at jeg skulle ha’ noget er ikke det der har været fokus på det sidste 1,5 år.

  Min lille dreng, elias på 2,5, har kræft. I 1,5 år har vi kæmpet med kemo kure og angsten for at miste. Heldigvis har vi indtil videre kæmpet den rigtige vej og vi har udsigt til at blive afisoleret lige før jul, så er der kun 1 år tilbage med kemo. Under hele forløbet har vi sat os selv bagerst i rækken…. Det vigtigste er jo elias, medicinen, narkosen, sondemaden….

  Vi går i et forløb hos en psykolog fra ” børn, unge og sorg” som fortæller os at det nu er på tide at få mere fokus på os selv igen…

  Derfor har jeg fortjent trøjen, fordi jeg ved at jeg ville nyde lidt forkælelse….og sætte mig selv lidt frem i køen;)

  Og så har jeg fødselsdag på tirsdag:)

  Kh
  Kathrine

 • Reply Lise lørdag 3. december 2011 at 13:21

  Dejlig konkurrence – Jeg vil gerne vinde, fordi den lige kunne være perfekt under min yndlingsparka som desværre er blevet lidt for kold nu.

  Forøvrigt har jeg lige fået en syerske til at sætte ruskindslapper på min bedste cardigan, fordi jeg heller ikke kan nænne at smide den ud.

  /Lise
  lisemtc(at)bluewin.ch

 • Reply Karen lørdag 3. december 2011 at 13:29

  Jeg er med. Det er fantastisk med lækre materialer:)

 • Reply monaelisabeth lørdag 3. december 2011 at 13:30

  jamen det skal jeg da fordi den er totalt lækker :o)
  skøn farve – og modellen ligner en, jeg bare kunne flytte ind i og blive der meget lang tid :o)
  fortjener den ? jeg trænger til at blive lidt forkælet .. – derfor :o)
  hilsen Mona

 • Reply unikarina lørdag 3. december 2011 at 13:32

  Jeg vil elske at smyge mig i en cashmere cardigan – for jeg er en frossenpind med stort F. Jeg vil elske at smyge mig i det bløde uld – mærke varmen og blødheden. Jeg vil elske den selvforkælelse det vil være at krybe i denne cardigan…

  Karina
  unikarina(@)unikarina.dk

 • Reply Louise lørdag 3. december 2011 at 13:46

  Uha det er svært at sælge sig selv for at få lov til at svøbe sig selv i en cardigan, så derfor vil jeg ikke sælge mig selv men min kæreste veninde, som i den grad fortjener at blive forkælet her op til jul. Hun er flyttet til udlandet for at prøve grænser af og her bor hun på et lille værelse i et iskoldt hus hvor der kun er varmt vand et par timer om morgenen sammen med 3 fremmede. Så derfor synes jeg at hun fortjener denne underskønne cardigan, så hun forhåbentlig kan blive sin forkølelse kvit og komme frisk hjem til jul.

  God bedring med Carla – husker tydeligt hvordan det kløede, da jeg selv havde dem i den alder :)

 • Reply Louise lørdag 3. december 2011 at 13:47

  glemte lige mailadressen louise_fogh@hotmail.com ;)

 • Reply Mette lørdag 3. december 2011 at 13:54

  Cashmere styrer :-) Mette

 • Reply Anonymous lørdag 3. december 2011 at 14:06

  Hej
  Nøj den ser lækker :)
  Vh. Louise
  louise.rohrberg@skolekom.dk

 • Reply Anonymous lørdag 3. december 2011 at 14:07

  Som nygravid og (meget) kvalmeramt ville jeg elske at tøffe rundt i den skønne cardigan hele vinteren. Ved min sidste graviditet varerede kvalmen i syv stive måneder, så denne gang må jeg hellere sørge for at gøre det lidt hyggeligt at ligge på langs i sofaen :-)

  Rigtig god bedring med Carla!

  Kh Mathilde

 • Reply Katrine lørdag 3. december 2011 at 14:13

  Åh, jeg elsker Life is! Og ville elske en cardigan til samlingen!

 • Reply Anonymous lørdag 3. december 2011 at 14:21

  Den ville jeg gerne holde barsel i. Det skal jeg nemlig til januar.
  Lisbeth
  Pipaluk2@hotmail.com

 • Reply Sandra lørdag 3. december 2011 at 14:21

  Åh jeg ville elske sådan en, til at holde varmen i:-)

 • Reply Simone lørdag 3. december 2011 at 14:23

  Jeg synes jeg fortjener den lækre cardigan fordi jeg kommer til at sidde på en iskold skole hele december og læse til en kæmpe eksamen der skal løbe af stablen d. 2. januar (var der nogen der sagde god jul og godt nytår? suk)
  siiim@sol.dk

 • Reply Anonymous lørdag 3. december 2011 at 14:47

  Åhhhh cashmere, -den vil jeg gerne hygge mig i, i fridagene mellem jul og nytår :-) :-)
  tdalgas@ofir.dk

 • Reply Majken lørdag 3. december 2011 at 14:52

  -Fordi jeg snart skal starte på arbejde igen efter den alt for korte barsel..og fordi jeg aldrig har ejet sådan en cashmere sag!
  majkenberthelsen@hotmail.com

 • Reply Mariee lørdag 3. december 2011 at 15:34

  uhh jeg har kigget på dem hos life is såå længe men har aldrig, og får nok aldrig råd til dem, så vind ekunne være nice:)

  zmolf@hotmail.com

 • Reply Linn lørdag 3. december 2011 at 15:40

  NØJ hvor er den lækker. Noget mere skøn end den slidte, og gylp-rampte, velour-sag jeg går rundt i herhjemme mens jeg ammer, hygger, skifter og passer vores to børn. Må indrømme at min december og hverdag ville skinne og stråle på en ny måde med denne luksus-cashmere-sag!

  Fin fin fin er den, og sådan ville jeg også føle mig med den på!

 • Reply Linn lørdag 3. december 2011 at 15:40

  og mailadressen: linnhaak@rm.dk

 • Reply Kristina lørdag 3. december 2011 at 15:45

  Tror den vil passe godt til frossenpind som jeg, der aldrig har ejet en cashmere trøje – lyder som en god erstatningen for min efterhånden godt slidte uldtrøje der lige pt. er den er med de mange lange timer på læsesale i denne mørke, kolde tid :)

  – Og god bedring til Carla
  kristinabeeck@gmail.com

 • Reply Michala lørdag 3. december 2011 at 16:01

  Efter graviditets tøj de sidste 8 måneder (jeps, der er en måned igen….)) Glæder jeg mig til at komme i “rigtigt” tøj igen lige om lidt.. Så denne ville da være dejlig at gå vinteren i møde med :-)

  Ha en dejlig weekend, uden for mange skoldkopper

  michalamoeller@hotmail.com

 • Reply jenny clausen lørdag 3. december 2011 at 16:09

  av skoldkopper den er altså ikke sjov!

  denne cardigan ville hjælpe mig meget eftersom jeg er kronisk smertepatient og spænder meget i kroppen især hvis jeg fryser! den ville lune og så gør det jo ikke noget man ser lidt smart ud samtidig:-) min mand er ret træt af jeg går rundt i morgenkåbe dagen lang….mvh jenny

  jennyclausen0809@gmail.com

 • Reply Anonymous lørdag 3. december 2011 at 16:17

  Uh den er lækker. Et lille plaster på såret, når man som jeg skal være væk fra min lille familie juleaften, fordi jeg skal arbejde….
  Louise_ mail@hotmail.com

 • Reply Øglemor lørdag 3. december 2011 at 16:38

  Oh, jeg kan komme på mange grunde til, at lige netop jeg fortjener den der lækre sag. For det første fordi, jeg er på dagpenge og ikke har udsigt til et job, efter min barsel slutter og derfor aldrig får råd til cashmere. For det andet fordi, jeg trænger til noget virkelig varmt og lækkert efter at have hostet i otte (jep, 8!) uger. For det tredje fordi min yndlingscardi er fra 2005, hvilket vidner om, hvor sørgelig min garderobe er. For det fjerde fordi… Skal jeg blive ved?! :-)

 • Reply Annchen lørdag 3. december 2011 at 16:54

  Den ser rigtig lækker ud..:) Jeg har aldrig ejet cashmere – så ville da elske at prøve det.. det ville passe utroligt godt lige nu til frossenpinden, der skal holdes varm i diverse ammestunder og fordi jeg kan tælle på en hånd det tøj jeg har købt det seneste år så skabet trænger gevaldigt til lidt fyld så jeg kan holde varmen her i vinter..:)

 • Reply Christina lørdag 3. december 2011 at 17:29

  Jeg skal bare ha’ den. Er det ikke rigtig grund nok?
  Det er lige en hyggetrøje til at gå hjemme i – og så lige lyne lidt op når der skal gives mad til Bertram! Og som Anne, kan jeg nærmest også tælle på en hånd hvor meget (lidt!) tøj jeg har købt det seneste år!
  God bedring til Carla..

 • Reply JemKem lørdag 3. december 2011 at 17:57

  Jeg er også en af dem der desværre aldrig har haft hænderne i et stykke cashmere og hvor VILLE jeg elske at prøve det, for det skulle jo efter sigende være fantastisk :)

  Nå men min hovedgrund til at vinde det (udover at prøve at eje et lækkert stykke cashmere for første gang hihi) er at jeg i en alder af 26 fik konstateret ledgigt, og det har bare været rigtig surt. Jeg fik det konstateret en måned efter jeg var begyndt på min nye uddannelse som sosu assistent og det blussede voldsomt op lige efter sommerferien – så meget, at jeg ikke kunne færdiggøre min uddannelse på det punkt, så måtte droppe ud :(( Efter jeg har fået gigt er jeg VIRKELIG blevet en “kold skid”. Jeg fryser SÅ meget næsten hele tiden :( Ville elske at se lidt lækker ud for min skønne forlovede samtidig :)

 • Reply Malene lørdag 3. december 2011 at 18:15

  Jeg fortjener den, fordi jeg har feber og hundefryser. Brrr…

 • Reply Jane C lørdag 3. december 2011 at 18:38

  Cashmere er så lækkert. Jeg har helt sikkert fortjent den da jeg har haft veer hele dagen, øv det gør ondt, de har aftaget lidt lige nu, det ville ellers være rart hvis babyen snart kom ud. Derudover tænker jeg at den cardigan også er perfekt til amning.
  Hilsen Jane
  janecjensen@gmail.com

 • Reply Debbie lørdag 3. december 2011 at 18:41

  Jeg skal vinde den lækre cardigan fordi jeg har min første cashmere af slagsen til gode og fordi jeg om 3 måneder går på barsel og er klar til at slide den tynd på underarmene :)

 • Reply Anne Jørgensen lørdag 3. december 2011 at 19:02

  Skøn gave – jeg slider også mine striksweatere op, men det er præcis på albuen, hvilket er resulteret i ruskindslapper på alle tre!

 • Reply Louise lørdag 3. december 2011 at 19:29

  Nemt! Fordi jeg fryser;-)
  God bedring til Carla.
  Kh Louise.

 • Reply Anonymous lørdag 3. december 2011 at 19:37

  Because I am worth it :-)

  Kh. Marlene
  marlenewurgler@yahoo.dk

 • Reply K lørdag 3. december 2011 at 19:52

  Århhh den ser dejlig ud!

  Jeg synes den skal denne vej fordi jeg er træt helt ind til benet. Er startet i virksomhedspraktik efter 2 1/2 års sygemelding ovenpå 3 hårde rygoperationer. Det er benhårdt og jeg fryser og er træt og mat hver eneste aften.
  Jeg ville elske at putte mig i den trøje når jeg lander i sofaen da!
  Krydser :)

  karinavium@cool.dk

 • Reply Malou lørdag 3. december 2011 at 19:57

  Fordi den ville få det rigtig godt hjemme hos mig:-)
  maloutind@gmail.com

 • Reply Maria Therese lørdag 3. december 2011 at 20:05

  Min Carla skal også være storesøster, og da jeg er rigtig kuldskær i denne graviditet, ville jeg elske at krybe i en varm cashmere når jeg hopper ud af sengen :)

 • Reply Tine lørdag 3. december 2011 at 20:19

  Jeg er ikke så god til det med at beskrive, hvorfor netop JEG skal vinde noget…

  Nu har jeg læst hver og én kommentar inden denne, og jeg har ingen super god grund, til at skulle vinde denne, udover at jeg da ville elske, at ha’ sådan en lækker sag på.

  Hvis vinderen bliver trukket ud fra, hvem der fortjener den aller mest, så er der (i mine øjne) INGEN tvivl – det må da være Elias’ mor, Kathrine.

  Rigtig god bedring med Carla. :-)

  KH Tine

 • Reply Rikke Gjerlev lørdag 3. december 2011 at 20:19

  Jeg skal vinde fordi jeg sidder hjemme med en fibersprængning og slet ikke kan komme ud til alle de julemarkeder jeg havde glædet mig til at besøge. Skal derfor have en lækker cardigan at sidde herhjemme i – sammen med min Carla..
  rikkegjerlev@gmail.com

 • Reply Camilla (Fru Millas Cupcakes) lørdag 3. december 2011 at 20:21

  Den kunne jeg godt bruge – har aldrig haft en cardigan af ren cashmere, og de gamle uld cardigans trænger til at blive skifte ud, den jeg har på lige nu har et hul foran.

 • Reply Jannie lørdag 3. december 2011 at 20:30

  Jeg MÅ vinde denne cardigan. Er på barsel med tvillinger (altså som i to børn) og ved om nogen, hvor vigtigt det er at have noget lækkert men på samme tid afslappende, som ikke skal stryges og gøres ved, som man hurtigt kan trække i. For med to på 7 mdr. Og en vildbasse på 3 år er der ikke megen tid til at gøre noget ved sig selv. Eller bruge tid på at finde præcis det rigtige … Men det har du nu gjortnfor mig. Derudover er jeg på dagpenge….håber, ovenstående er grund nok :-)

 • Reply Jannie lørdag 3. december 2011 at 20:34

  Ups, glemte mail jtindbaek@hotmail.com

 • Reply Ida lørdag 3. december 2011 at 21:13

  Jeg har kigget langt efter den med læderlapper på ærmerne, siden du skrev om den sidste år. Men jeg er dårlig til at købe tøj i en god kvalitet til mig selv, så nu satser jeg på, at du kan hjælpe mig med at starte et afhængighedsforhold.
  Idaemilie84@hotmail.com

 • Reply Anonymous lørdag 3. december 2011 at 21:43

  Aj, MIN cardigan lyder som din – totalt tyndslidt. Så jeg trænger i den grad til en ny.
  Hilsen helle (buen4140@hotmail.com)

 • Reply Anonymous lørdag 3. december 2011 at 21:55

  Fordi jeg fejlvaskede MIN elskede cashmere cardigan.. og har gemt den, for nænner ikke at smide den ud, tænk hvis jeg eén dag kunne passe str. 32 i tøj!!!

 • Reply Anonymous lørdag 3. december 2011 at 21:56

  ups mailadr: stinelarsen2000@hotmail.com

 • Reply Anonymous lørdag 3. december 2011 at 21:58

  Fordi den har den mest fantastiske farve (og jeg sidder og fryser lidt :) )

  (gpw469@alumni.ku.dk)

 • Reply Thilde lørdag 3. december 2011 at 22:09

  Den er da for lækker!!
  thildee@hotmail.com

 • Reply Lisa lørdag 3. december 2011 at 22:12

  Har også svaghed for det varme og hyggelige
  – at den også pæn er jo bare plus på kontoen
  //Lisa
  Lisalaerer@hotmail.com

 • Reply Irene lørdag 3. december 2011 at 22:13

  Hej
  Har rigtig ondt af Carla – skoldkopper er ikke rart! Da min søn havde det – kunne det lindre lidt med et lidt køligere bad. I har sikkert allerede gjort alt muligt, men jeg tænkte, at jeg hellere måtte skrive dette lille råd (som ikke er sikkert virker for Carla), men jeg var selv desperat efter, at kunne hjælpe da vi var der.
  God bedring med hende.

 • Reply Anonymous lørdag 3. december 2011 at 22:54

  For mig handler det at være på barsel om at hygge sig og nyde den første tid med sit skønne lille barn, men det kan være svært at huske det midt i dagligdagens skiften bleer, trøsten, underholden, og renden rundt. Jeg kan se på den der trøje, at den indbyder til langsomme morgener og oceaner af hygge, og det trænger jeg altså til.

  attspu@hotmail.com

 • Reply rikke lørdag 3. december 2011 at 23:22

  kom an, vinter! hvis jeg altså kan være iført denne smukke cardigan,
  håber, krydse fingre, ihhh!

  rikkeq@gmail.com

 • Reply Anonymous lørdag 3. december 2011 at 23:42

  Top lækker – dejlig blød. Hvem ville ikke gerne hoppe i sådan hver morgen :-). God bedring med lille Carla. mvh Charlotte
  riiscordsen@youmail.dk

 • Reply Henriette søndag 4. december 2011 at 00:01

  I sidste øjeblik, men altså hvor er det dog en lækker gave!

  God bedring med Carla.

  Kh Henriette, henrietteogvillads@gmail.com

 • Reply Anonymous søndag 4. december 2011 at 12:30

  Jeg er også med – igen på falderebet.
  Det ville være herligt at iklæde sig den bløde sag, når man står op kl. 5.30 med et sulten barn.

  Kh Heidi (bethge@hotmail.com)

 • Reply Fru Schou søndag 4. december 2011 at 12:48

  Den er virkelig lækker, den ville jeg gerne vinde:-) Men jeg har altså ikke nogen særlig grund til det, men jeg VED at den ville få et godt hjem her hos mig:-)

 • Reply Maiken søndag 4. december 2011 at 15:43

  Jeg kunne godt trænge til noget lækkert cashmere at opgradere garderoben med når jeg (alt for snart) starter på job igen efter barsel.:-)

 • Reply Mette søndag 4. december 2011 at 17:04

  Jeg vil have den smukke cardigan på mens jeg danser i køkkenet, rør i hokaidosuppen og leger at det sner.. Det ligner en rigtig god og smuk vinterdragt! Jeg har aldrig ejet noget så fint som den, og den beskrivelse du giver af den.. det ville jeg mægtig gerne prøve..

  Tak for en hyggelig blog og gode opskrifter!

  Glædelig advent

  mettejuhllo@live.dk

 • Reply Jane Lerche søndag 4. december 2011 at 20:41

  Uuu, hvor ser den lækker ud.
  Har aldrig ejet cashmere, så vil mægtig gerne forkæles med denne lækre sag. Arbejder på kold skole, så det kunne virkelig være skønt at kunne lune mig.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.