Ikke kategoriseret

Vinterkjoler

onsdag 26. september 2012

Eftersom at Carla har erklæret, at bukser ikke er noget for hende(!), er jeg på udkig efter gode vinterkjoler til hende. Og der er rigtig mange fine at ønske sig. Jeg har fundet en lille flok her, som jeg tænker kan leve op til både en børnehavepige og hendes mors æstetik :)

Lige nu er Carlas favorit denne kjole fra Soft Gallery, som hun var top-cool i til både N´s reception og til bryllup i weekenden og som hun i øvrigt hopper i så tit hun kan komme afsted med det. Jeg forstår hende udemærket godt, for den er i det blødeste sweatstof og virkelig super lækker :)

Måske kan du også lide disse

9 kommentarer

 • Reply manjalytz torsdag 27. september 2012 at 08:51

  Sikke et fint udvalg, Mette! Vi har også allerede investeret i pingvinkjolen fra Soft Gallery herhjemme :)

  • Reply Mette torsdag 27. september 2012 at 18:55

   Ja, ikke :) Jeg synes også godt at jeg har lagt mærke til, at din lille C er glad for SG kjoler :)

 • Reply Ann-Sophie torsdag 27. september 2012 at 10:44

  Jeg er også stærkt misundelig på Carlas fine sweatkjole… overvejer på den kraftigste, om vi skal have os et eksemplar til hustanden herhjemme ;)

  • Reply Mette torsdag 27. september 2012 at 19:01

   Det kan jeg godt forstå. Jeg er også selv lidt misundelig på den, for den er helt utrolig blød indeni :) Ellers er vi også rigtig glade for SG´s kjoler med de små skørter på (ved du hvilke jeg tænker på?). Dem har Carla haft de sidste tre sæsoner og hun elsker dem!

  • Reply Ann-Sophie torsdag 27. september 2012 at 22:01

   Jo, dem kender jeg godt (det er dem, der er hhv. mørkblå og karry denne sæson, ikk?) Og nu føler jeg mig endnu mere fristet.. Er den lang nok til at kategoriseres som kjole, eller er det mere en tunika?

  • Reply Mette søndag 30. september 2012 at 21:55

   Jo, det er dem ;) Det er helt sikkert en kjole og faktisk synes jeg, at de har lidt mere længde end de fleste af Carlas andre kjoler. Og så er de i øvrigt i en ny og blødere kvalitet i den nye kollektion, hvor der er kommet lidt elastik i stoffet. Friste, friste ;)

  • Reply Ann-Sophie tirsdag 2. oktober 2012 at 21:05

   Du fristede mig over evne, Mette :D Mørkeblå kjole + sweatkjole er netop landet på residensen….. de er helt fantastiske!

 • Reply Tine torsdag 27. september 2012 at 18:26

  Anna vil også kun have sin bryllupskjole på, så vi må også have investeret..

  • Reply Mette torsdag 27. september 2012 at 18:54

   Det kan jeg godt forstå at hun vil. Hun var også rigtig fin i den :) Jeg tror faktisk, at jeg har et par fine kjoler liggende, som jeg tror at hun kan passe nu. Hjælp mig lige med at huske det, hvis I kommer i weekenden :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.