krea Krea med børn Legetøj og bøger

Alvildas krea

onsdag 6. juni 2012

Eftersom Carlas fødselsdag er lige rundt om hjørnet, kommer jeg lidt mere ud i legetøjsbutikker og surfer lidt mere efter legetøj (og cykler ;) end normalt.

Egentlig havde jeg lagt bogen her fra mig og var gået videre, men jeg blev nødt til at gå tilbage efter den, for den er simplethen bare for fin! Alvildas kæmpe store kruseduller-male-tegne-aktivitets-bog hedder den og den indeholder rigtig mange sider fyldt med lækre tegninger lige til at farvelægge og tegne videre på.

Jeg er ret begejstret for ideen med at barnet selv skal tegne videre på tegningerne. En rigtig god måde at udfordre kreativiteten på og til at inspirere til at lære nye motiver. Det var ret svært at begrænse mig, da jeg skulle udvælge et par opslag at vise her på bloggen og jeg fik helt lyst til selv at sætte mig ned og tegne og male i bogen :)

Ps. Mini-cyklen er i øvrigt bestilt og skal afhentes i morgen. Jeg glæder mig helt tosset til, at vi skal i gang med at øve og til at vi kan cykle ture sammen :)

Måske kan du også lide disse

12 kommentarer

 • Reply Maja onsdag 6. juni 2012 at 21:25

  Gud, hvor er den fin :)

  • Reply Mette onsdag 6. juni 2012 at 21:28

   Ja, ikke :)

 • Reply søslerier onsdag 6. juni 2012 at 21:49

  Skøn skøn bog ;)

 • Reply Annchen onsdag 6. juni 2012 at 21:50

  Ej hvor er den fin..:) Elsker også at surfe legetøjsbutikkerne tynde (medmindre det er paniksurfing) op til en fødselsdag. Tror da Karoline må ha’ den bog. Ideelt til at gå fra ‘ofte krussedulle stadiet’ til noget der ligner lidt mere..;)

 • Reply Anita onsdag 6. juni 2012 at 22:25

  Den er nemlig rigtig fin. Jeg købte den til mig selv for noget tid siden og knuselsker den virkelig. Den burde næsten indgå i ethvert hjem med børn (og barnlige voksne) :-)

 • Reply Jeanette Hegaard Hansen torsdag 7. juni 2012 at 05:43

  Den bog ER bare skøn, har købt den til mig selv og tager den frem ind imellem og kruseduller lidt :)

 • Reply Mille torsdag 7. juni 2012 at 06:46

  Den fik E i julegave – den er helt fantastisk! Jeg kumme heller ikke lade den ligge;)

 • Reply Anonymous torsdag 7. juni 2012 at 11:00

  Skøn bog! Ej skal vi ikke se, hvilken cykel dit dejlige pigebarn skal drøne rundt på :-)

  Hilsen KitteKat og lille O!

  • Reply Mette lørdag 9. juni 2012 at 15:52

   Jo, helt sikkert! Jeg er bare ikke nået så langt endnu :)

 • Reply Vibstjert fredag 8. juni 2012 at 08:39

  Hvor er den fin, den bog, er det bare ned i Bog & Idé, eller ved du hvor den kan handles?

  • Reply Mette lørdag 9. juni 2012 at 15:51

   Jeg har købt den i Karusella. De har vist også en butik i Kbh., men ellers har de også en webshop. Der er link i indlægget :)

 • Reply Tine fredag 8. juni 2012 at 22:05

  Neeej, hvor er den bog bare fin! Ærgerligt Fleur er for lille endnu, ellers havde jeg købt den med det samme. :-)

  KH Tine

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.