Brød mad Second breakfast

Second breakfast

onsdag 14. marts 2012


Carla er frisk og i børnehave igen og der er helt underligt stille herhjemme og god tid til en (omend noget sen) second breakfast.

Sidst jeg bagte rugbrød, havde jeg en rest kogt bulgur, som jeg forsøgsvist rørte i dejen. Det blev rigtig godt og gav brødet lidt mere “moshiness”. Så da jeg skulle røre dej til rugbrød i går aftes, kogte jeg igen lidt bulgur til formålet. Opskriften er med udgangspunkt i Mogens rugbrød tilsat lidt ekstra kerner af forskellig slag. Vi bager kun en halv portion, som giver ét rugbrød, for de er nu engang bedst nybagte og ikke mindst lune :)

Måske kan du også lide disse

7 kommentarer

 • Reply Kreativista i Boligrum onsdag 14. marts 2012 at 13:40

  Det ser sund ud. Jeg er pga behandling i en “non-stivelse” kur. Mon der er hvedemel eller andet stivelse i brødet? Det ser nemlig lækkert ud og ligner ikke mit tørre brød.

  • Reply Mette onsdag 14. marts 2012 at 21:54

   Ja, det er rigtig lækkert og kan faktisk sagtens nydes uden nogen form for pålæg. Ikke mindst når det er lunt og nybagt :) Jeg har linket til opskriften i indlægget. Der er lidt hvedemel i, men jeg tænker sagtens at det kan erstattes med en anden type mel (grahamsmel, kamutmel eller lignende), hvis du må spise det?

 • Reply Vibstjert onsdag 14. marts 2012 at 16:11

  Kunne vist også hedde glad morgenmad, det ser godt ud:)

  • Reply Mette onsdag 14. marts 2012 at 21:55

   Det kunne det sagtens :)

 • Reply Annchen onsdag 14. marts 2012 at 18:13

  Second breakfast er noget af det bedste ved at ha’ (barsels)fri..;) Din ser meget lækker ud!

  • Reply Mette onsdag 14. marts 2012 at 21:56

   Ja, det er skønt :) Det er om at nyde de sidste barselsdage vi har sammen herhjemme, inden jeg skal alene på tjansen i næste uge. Pyh, de er gået stærkt de første halvanden uge.

 • Reply Østfronten torsdag 15. marts 2012 at 13:42

  Mogens Rugbrød er også et hit herhjemme. Jeg kører dog altid fuld portion og bager et stort brød, hvoraf halvdelen fryses til fremtidig (nem) brug

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.