Børnetøj Skiferie

Ski-stimmung

lørdag 3. december 2011

T-shirt Little Marc Jacobs // hue Huttelihut // cardi Zara // flyverdragt Ver de Terre

uldleggins COS // luffer Hestra // body Ugly Childrens Clothing // støvler Sorell

goggels Quiksilver // jakke Zara // strømpebukser H&M

Egentlig burde jeg se at komme i seng og få noget søvn. Men nogen gange (ofte) er behovet for at sidde og dimse i ro og mag bare større end behovet for at få fyldt op på søvnkontoen. Kender I det? Og så kan man jo altid liige lave en lille ski-collage ;)

Jeg storsukker over at vi ikke skal afsted i år. Eller i det mindste bare efter et hvidt lag julesne. Mormor har planer om at prøve og tage Carla med i skøjtehallen, når hun er frisk igen. Det bliver spændende og måske kan det dække lidt af mine abstinenser efter sne og kulde. Selvom at jeg nok hellere må holde mig på sidenlinien med maven (og måske en KitKat + en kop varm choko :).

Måske kan du også lide disse

9 kommentarer

 • Reply Annica søndag 4. december 2011 at 06:29

  Lækkert lækkert ski collage… savner også sne, men det kan jeg ikke ens håbe på hernede i Australien…her er det jo sol og varme på julen.

 • Reply Sofie søndag 4. december 2011 at 09:35

  Åååh, nu får jeg jo også bare endnu mere lyst til at tage på skiferie. Vores lille Noah fylder 2 år på onsdag og vi har bestemt overvejet snart at få ham på ski (og min mand, for den sags skyld!). Jeg tror det bliver næste år :)

 • Reply Louise søndag 4. december 2011 at 10:30

  Du er godt nok god til de collager :) Hvilket program bruger du?

 • Reply Anne søndag 4. december 2011 at 16:13

  suk da den flyverdragt er bare alt alt for lækker. ihh… men tror måske ikke den er så pæn i min str. Ærgerligt for skal ellers lige på skitur for første gang. For min skyld må du gerne lave collage i voksenstr også :)

  Kh

 • Reply Tine søndag 4. december 2011 at 19:10

  Den kan jeg li’!

 • Reply Lilles Planet mandag 5. december 2011 at 00:44

  Bastian er så klar til ski-og vi har lidt samme smag for vi har flere ting fra dit ski tema;)

 • Reply Lilles Planet mandag 5. december 2011 at 00:45

  Og jeg har en ting fra dit tema……… Gæt hvad;)

 • Reply Mette mandag 5. december 2011 at 21:32

  Annica – Jeg kiggede forbi din blog den anden dag og blev helt dårlig :) Er helt tosset med Australien, især Melbourne og Sydney. Har rejst i Australien ad to gange og den ene af gangene indeholdt et halvt års praktik i Melbourne. Kunne nu også godt bruge en “vinter” downunder :)

  Sofie – Ja, det må I gøre! Vi var afsted med Carla sidste vinter da hun var 2,5 år og hun var en haj på ski og var vild med det! Virkelig fedt at opleve for hele vores “ski-familie” :)

  Louise – Tak :) Jeg bruger photoshop.

  Anne – Det skal du nu ikke være så sikker på. Jeg tror at den kunne være rigtig hot ;) Rigtig god første skitur! God ide med “voksen-collage” også, hvis jeg kan “holde til det” ;)

  Tine – GODT :)

  Lille – Jeg tror at Bastian har uldleggins´ene og du har KitKat… Eller børnegoggels ;)

 • Reply Helle - Prinsessebo tirsdag 6. december 2011 at 12:40

  Bare lige et lille tip :o) Hvis I skal i skøjtehallen, er der et familiehold fredag eftermiddag fra 16.30 – 17.30. Det er stille og roligt og man må vist gerne få en prøvetime. Det er langt bedre end det alt for vilde offentlige skøjteløb. Vi er der næsten hver fredag, og det er SÅ hyggeligt :o)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.