Børnetøj

Budget beachwear

fredag 2. marts 2012

stråhat Zara // badedragter H&M // badetrusser (str. 6-24 mdr) Zara // plastiktaske H&M // Havaianas // badeshorts Zara // badebukser H&M // stråhat H&M

Det er alt, alt for tidligt, jeg ved det (med mindre at man, som mine forældre, liige har sig bestilt en “forårsferie” til Thailand, tsk tsk!) Nå men når det er her, så er det her og med et par stykker af de her, bliver jeg nødt til at slå til mens tid er ;) Den gule badedragt er allerede kommet med hjem og det var den blomstrede med mariehønerne sikkert også kommet, hvis de havde haft den i butikken. Carla var klar til at hoppe i badekar så snart vi kom hjem fra børnehave i går og hun var altså en fest i sin gule “danse-badedragt” :)

Måske kan du også lide disse

8 kommentarer

 • Reply Anita fredag 2. marts 2012 at 09:45

  Den gule er bare helt fantastisk ja, jeg har selv lige løbt den til min lille datter i H&M i går! Der var faktisk overraskende fine ting til små badepiger :-)

 • Reply Michelle fredag 2. marts 2012 at 10:05

  Det dufter af sommer, dejligt :)

 • Reply MorStine fredag 2. marts 2012 at 10:16

  Så fine sager.. :)

 • Reply Annchen fredag 2. marts 2012 at 18:43

  Uh badedragterne fra H&M har jeg også luret på – de er så fine…:) Tror det skal være en af dem K skal ha’ i år..

 • Reply Camilla (Fru Millas Cupcakes) fredag 2. marts 2012 at 21:44

  Det er sjovt som ting kommer tilbage – jeg kan husk de plastiktasker fra da jeg var en 7-8 år og vi brugte dem i sommerhuset.

  • Reply Mette søndag 11. marts 2012 at 15:51

   Ja, min mor kunne også huske at vi havde haft dem som små :)

 • Reply minor de:tales lørdag 3. marts 2012 at 08:18

  Super fine bade ting..de skal vi lige lure lidt på, vi er ellers ved at gå in i efterår herover..suk!

  • Reply Mette søndag 11. marts 2012 at 16:02

   Heldigvis er efteråret jo ikke nødvendigvis så ringe i Melbourne :) Uh, jeg savner Australien og Melbourne hver gang jeg kigger forbi din blog. Du fanger stemningen og “stilen” så godt på dine billeder :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.