Børnetøj

Norlie – mine favoritter

mandag 27. februar 2012
Nogle af mine favoritter fra Norlies forårs/sommer kollektion. Flæsetoppen og shortsene forelskede jeg mig i allerede i efteråret. Jeg synes at toppen er absolut bedårende, ikke mindst sammen med de cool shorts som en rå kontrast. Den “nye” cardigan som er “strikket i mønster” er virkelig også fin! Laksandalerne fra Angulus og de fede sneakers fra Bisgaard er som designet til kollektionen og Bisgaard har endda lavet ballerinaer ned i de små størrelser i år. Gad vide om de små piger kan går i dem? De ser i hvert fald fine ud!
Til de mindste piger er jeg faldet for den fine sommerdragt, den altid lækre pointelle kollektion, der også er rigtig skøn i sommer-koral, samt cardiganen og den yndige kjole, som begge er så fine til både de små og til de lidt større piger :)

 

Måske kan du også lide disse

4 kommentarer

 • Reply Kreativista i Boligrum mandag 27. februar 2012 at 09:16

  Jeg kan sagtens forstå at dette er dine favoritter. Fedt.

  • Reply Mette onsdag 29. februar 2012 at 10:44

   Ja, ikke :)

 • Reply Vibstjert mandag 27. februar 2012 at 13:02

  Bliver simpelthen så skruk hver gang du finder fine sager til de allermindste, da du fuldstændigt rammer min smag..ikke så praktisk, når vi ikke skal have flere:)

  • Reply Mette onsdag 29. februar 2012 at 10:46

   Uha, sikke en indflydelse at have :) Dejligt at høre, at også kan lide det som jeg falder for :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.