Graviditet & baby

Afslørende udsalgsshopping

mandag 2. januar 2012

Jeg har slet ikke fået fortalt, at vi var til en “smugkigs-scanning” i starten af december. Egentlig havde vi affundet os med, at de ikke turde give et bud på kønnet til MD-scanningen og vi prøvede at se det som en chance for at opleve en af “livets største overraskelser”. Meen… jeg savnede alligevel at kende kønnet, ligesom vi gjorde da vi ventede Carla. Og heldigvis var det ikke spor svært at overtale N og Carla, så vi forærede hinanden en kønsscanning i kalendergave :) Og nu er vi alle tre glade for at vi smugkiggede. Det er som om, at graviditeten er blevet mere nærværende og vi glæder os en lillesmule mere. Og så er forberedelser som navneovervejelser, sy- og strikkeprojekter og ja… lidt shopping, altså en dejlig konkret måde for mig at glæde mig på :)

Billerne afslører vist meget godt hvad scanningen viste :) Vi skal have en lillesøster! Så egentlig kunne vi bare have lyttet til Carla, som har været helt sikker på at det var en pige, fra det øjeblik vi fortalte hende om babyen i maven. Jeg har også haft mine fornemmelser, men det skyldtes nu nok mest, at jeg ikke kunne forestille mig andet.

Jeg synes at det er så hyggeligt at vi skal have Carlas babytøj og babysengetøj i brug igen og jeg glæder mig over, at Carla får en søster ligesom jeg selv har. Og N, han er heldigvis glad for piger, så han er også godt tilfreds :)

Men det “farlige” ved at kende kønnet er, at shoppingen bliver “sat fri”! Heldigvis falder det meget godt sammen med udsalget, så jeg har fået investeret i et par af mine baby-drømmekøb. Jeg har sådan en lidt pinlig ting med at gå og ligge små sæt op :)
Den lille slå-omstrik fra Selana kom Carla hjem fra fødegangen i og jeg er helt nostalgisk over at skulle have den i brug igen. Symaskinen er også blevet fundet frem og jeg har fået syet et dynebetræk af en rest liberty, som jeg havde liggende. Og det bliver vist meget godt med lidt kontrast til alt det støvede rosa, som det allerede er blevet til ;)

 

Måske kan du også lide disse

18 kommentarer

 • Reply Tine mandag 2. januar 2012 at 14:12

  Og vi glæder os til at møde den søde pige:)

 • Reply Tine mandag 2. januar 2012 at 14:17

  Forresten kan jeg da se hun mest af alt manglede elefanthue:)

 • Reply Clara mandag 2. januar 2012 at 15:05

  Ih tillykke med den kommende pige! Og dejligt for jer at i kan genbruge Carlas fine tøj. Jeg er stadig helt grøn i pigetøj, mest af alt fordi der er sådan et kæmpe udvalg i forhold til drengetøj..Det kan godt være at du synes det er en pinlig ting det med at lægge sæt op, men du er nu god til det!! For mig er det altid inspirerende at se dine sammensætninger!
  Kram fra Clara

 • Reply Mette mandag 2. januar 2012 at 16:46

  Tine – Ja, vi må have en shoppeagent på opgaven. Kan du anbefale nogen ;)

  Clara – 1000 tak og i lige måde :) Jeg havde også været helt på bar bund, hvis jeg skulle i gang med dregngetøj. Dejligt at høre at du kan blive inspireret her :)

 • Reply Cecilie - Makwerk mandag 2. januar 2012 at 17:06

  Neeeeej altså tillykke!!!!! Jeg SAGDE jo at du kunne regne med mit forkerte gæt;-) http://makwerk.blogspot.com/2011/11/uld-med-kant-af-uld.html#comment-forme
  Lækre ting du har hapset til lillesøster. Jeg bliver altid så skruk når jeg ser de der bitte bitte små ting….. Suk:-)

 • Reply Anette mandag 2. januar 2012 at 18:49

  Tillykke med den kommende lillesøster. Og sikke fine ting, du har købt.

 • Reply Malene mandag 2. januar 2012 at 19:21

  Ej hvor godt. Tillykke med den ny viden.
  Nu er jeg spændt på at høre navneforslag :)

 • Reply Trine Lykke mandag 2. januar 2012 at 19:51

  Virkelig fine sager du har købt, får helt lyst til at gå amok, men budgettet er desværre ikke helt til det.
  Bliver dog lige nødt til at spørge om hvor den fine hjerte-body er fra?

 • Reply Mie mandag 2. januar 2012 at 20:53

  Det er altså også bare skønt med 2 piger :) Stort tillykke med det (jeg kunne heller ikke forestille mig I fik andet end en pige til).

 • Reply Fru Schou mandag 2. januar 2012 at 21:02

  Ihhh hvor fint, stort tillykke Mette:-) Hvor er det noget yndigt pigebabytøj du har fundet…

 • Reply Mette mandag 2. januar 2012 at 22:02

  Cecilie – Hahaha! Ej hvor godt! Du kan da tjener store penge på den sans.

  Anette – Tak! Og tak :)

  Malene – 1000 tak :) Jeg tror ikke at jeg kommer til at lufte navne herinde inden at baby er ude og navnet er helt på plads. Vi har et par navne i overvejelserne, men vi er ikke så gode til de der stoore beslutninger. Carla hed Ida Marie ind til hun blev født og derefter hed hun “FINE pige” i et par måneder, hvilket nær havde udviklet sig til JoseFINE, inden vi til endelig besluttede os for Carla :)
  Men gode forslag til navne er meget velkomne :)

  Trine Lykke – Jamen, man kan jo blive ved :) Men jeg tror nu også, at jeg må i gang med lidt hjemmestrik og -syning nu ;) Hjertebodyen har jeg købt på udsalg hos småhjerter.dk.

  Mie – Nej, vel ;) Jeg tror også at det bliver ret fantastisk med to tøser. Men nok også lidt krævende på sigt ;)

  Nina – 1000 tak :) Ja, det bliver vist meget yndigt og douce den her gang. Carlas babygarderobe var mere præget af striber og en hel masse lilla!

 • Reply Manja mandag 2. januar 2012 at 22:37

  Hvor er det hyggeligt, Mette! Tillykke med den dejlige nyhed!

 • Reply Julie Graff mandag 2. januar 2012 at 22:43

  Nåååår…. en lillesøster,
  STORT tillykke og godt nytår ;)

 • Reply Lisbeth // itsfashionbaby.dk tirsdag 3. januar 2012 at 00:07

  Åh tillykke med lillesøsteren Mette – jeg kan godt forstå, du gerne ville kende kønnet.

 • Reply Stine tirsdag 3. januar 2012 at 03:22

  Skønt med en lillesøster ! Stort tillykke !

 • Reply guld.log tirsdag 3. januar 2012 at 12:39

  Tillykke med lillesøsteren Mette. Hvor er det dejligt – og sådan nogle kønsscanninger er jo ret hyggelige! Og sikke noget fint tøj, hun bliver en lækker lille sag!

 • Reply Mette tirsdag 3. januar 2012 at 22:50

  Manja – 1000 tak! Ja, det bliver hyggeligt med en pige til :)

  Julie – Tak :)

  Lisbeth – Ja, ikke?! Der er jo også det dér Poppy Rose lagersalg ;)

  Stine – Ja, det bliver altså ret skønt :) Tak!

  guld.log – Tak! Ja, det var rigtig hyggeligt at være afsted til scanning alle tre og så sluttede vi af med sandwich på Carlas yndlingscafe :) Ja, hun skal nok blive en lille lækkermås. Men hun har jo også en ret lækker storesøster at leve op til :)

 • Reply forårsfavoritter : Carlas Café lørdag 31. maj 2014 at 23:57

  […] sådan en småpinlig ting med at lægge små sæt op af pigernes tøj. Røbede det herinde, da jeg ventede Vigga, men har faktisk gjort det siden jeg ventede Carla ;) Under graviditeterne har det vist været en […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.