Ikke kategoriseret

Julepynt

tirsdag 22. november 2011

Vi har lavet lidt julepynt, som kommer på shoppen en af dagene. Jeg er blevet rigtig glad for stjernerne i træ. Jeg kan godt lide kontrasten mellem det lyse træ og den “brændte” kant. Glimmerstjernerne fandt jeg da jeg købte grenene hos blomsterhandleren. Resterne af lærkegrenene fik Carla lov til at lege med og helt tilfældigt blev de samlet i et fad på sofabordet under oprydningen. Det udviklede sig til en simpel lille deko. Sjovt som fine ting ofte opstår helt tilfældigt. Den har brændt lige siden og det næste lys tror jeg skal være lidt mere buttet.

Jeg blev iøvrigt meget glad og beæret, da jeg blev kontaktet af Bianca, som står bag den inspirerende blog LittleScandinavian.com, fordi hun gerne ville skrive om Carlas Cafe som hendes Blog of the Week. De pæne ord om bloggen gør mig glad :) 1000 tak Bianca!

Jeg har efterhånden fået et par henvendelser med forespørgsler om, om jeg vil overveje at skrive på engelsk. Jeg vil nu ikke give slip på det danske, men måske kommer jeg snart til at lave et lille engelsk resume i indlæggene. Det er altså ikke fordi at jeg har fået storhedsvanvid (promise ;), men jeg vil gerne prøve det af, selvom det nok bliver lidt af overvindelse for mig.

Måske kan du også lide disse

14 kommentarer

 • Reply sundmums onsdag 23. november 2011 at 08:21

  Eeeej, hvor er de fine, de øverste stjerner!! Dem må du mægtig linke til, når de kommer på shoppen :)

 • Reply Mette onsdag 23. november 2011 at 08:31

  1000 tak! Jeg skal nok skrive når vi har dem helt klar. Det bliver en af de nærmeste dage :)

 • Reply Annchen onsdag 23. november 2011 at 08:33

  Hvor er de bare flotte Mette..!!! Lækkert udtryk..
  De må vist bo herhjemme når de kan købes..;)
  Og sikke en fin ‘opstilling’ hun fik lavet – elsker når det er sådan lidt tilfældigt..
  Ha’ en dejlig dag..
  Kh Anne

 • Reply Heidi onsdag 23. november 2011 at 08:43

  Hvor er det spændende det med stjernerne dem glæder jeg mig til at se i shoppen.
  Der er da mange der skriver på engelsk, jeg forbinder det slet slet ikke med storhedsvanvid, jeg har egentlig undret mig over du ikke gjorde det men har vist aldrig fået sagt det.

 • Reply Julia Runge onsdag 23. november 2011 at 08:44

  Super fine ting! :D Mht. at skrive på engelsk så kan man faktisk få sådan en google translate ting til at sætte på sin blog, så den kan oversætte til hvilket som helst sprog der er brug for. Det gør det lidt lettere ;o)

 • Reply Heidi onsdag 23. november 2011 at 08:46

  Åhh jeg fattede slet ikke det var dem på billedet ;) de ser rigtig fine ud, men glæder mig stadig til at se dem i shoppen

 • Reply Elizabeth @ Little Dot onsdag 23. november 2011 at 08:56

  Ih altså, jeg får helt lyst til at pynte op nu, selv om jeg normalt venter til december :) Rigtig lækre stjerner :)

  Hvor er det et fint indlæg om din blog ovre hos Little Scandinavian – det er også en rigtig god blog.

  Glad for at høre at du vil holde fast i det danske – det er bare mere autentisk når nu det er en ret personlig blog. Men jeg tror du kan vinde meget ved at tilføje en lille opsummering på engelsk i slutningen af hvert indlæg. Det bliver en lille smule mere tidskrævende, men det er tid godt givet ud, og bloggen kan sagtens bære det :)

  Hilsen en, der selv gik fra dansk til engelsk på bryllupsbloggen.

 • Reply Anne onsdag 23. november 2011 at 09:18

  Oh my. I like!! :)

 • Reply sine onsdag 23. november 2011 at 09:23

  så fine de stjerner, vores jul er også domineret af lyst træ i år :)kh sine

 • Reply Lilles Planet onsdag 23. november 2011 at 11:13

  Super fine stjerner, sådan en fin julegren må jeg også have fundet mig på søndag hvor julen sættes igang hjemme hos os. Vi starter julen på samme tid som lyset på frederbergs juletræ bliver tændt :)

 • Reply Christina onsdag 23. november 2011 at 16:02

  Jeg vil gerne melde mig på banen som køber!

 • Reply Anette onsdag 23. november 2011 at 21:23

  Ih, hvor er der fint pynt, I fik lavet.

  Det er dejigt at se julepynt, der ikke kun er nisser.

 • Reply Malene torsdag 24. november 2011 at 20:47

  De må godt hænge på mit juletræ :)

 • Reply 5 års blogjubilæum (og en rabatkode) : Carlas Café mandag 1. december 2014 at 00:03

  […] en ting som opstod af bloggen, var vores smykker og siden hen vinterstjernerne, som min kæreste og jeg lavede til eget brug, men som der via bloggen opstod så stor interesse […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.