Ikke kategoriseret

Boys

torsdag 10. november 2011
strik COS // skjorte We are small // cardi Popupshop
parka Popupshop // fløjlsbukser COS // rygsæk Bobo Choses // tørklæde COS // støvler Diemme 
Ninna har skrevet, at jeg ikke skal holde igen med “drenge-collager” og jeg tager hende straks på ordet, for jeg er blevet ganske afhængig af at sidde og nørde med collager. Umiddelbart er det jo ikke drengetøj, som jeg har øje for når jeg shopper, men da jeg først kom igang med at “ose” var det ret ligetil, for jeg har vist tendens til at falde for lidt “drenget” tøj til Carla. I hvert fald har jeg sukket over både cardien og parkaen fra Popupshop og strikken fra COS stod jeg med i hænderne flere gang, men måtte til sidst erkende at den alligevel blev for drenget til hende ;)

Måske kan du også lide disse

5 kommentarer

 • Reply Jeanett Kaare fredag 11. november 2011 at 07:43

  Og du er vildt go til at lave dem. Flotte enkle stilede og fulde af inspiration. Keep Them coming;)

 • Reply Sebrina og Nicolai fredag 11. november 2011 at 07:59

  Super flot collage, må jeg spørge om, hvordan du laver dem? jeg glæder mig til at Aya kan passe COS’ børnestørrelser for de laver jo noget virkelig lækkert!

 • Reply Fru Schou fredag 11. november 2011 at 09:21

  HURRA, hvor er den fin Mette!! He he man skulle NÆSTEN tro du havde den klar og bare ventede på en anledning;-)
  Den strik der fra COS er fantastisk, og halstørklædet har jeg næsten lyst til selv at eje:-) Selvom Sylvester kun er 14 måneder bruger han allerede str. 2 år, og DET har jeg ventet på, så jeg kunne shoppe i COS til ham:-)
  Rigtig god weekend til jer:-)
  Kh

 • Reply Mette fredag 11. november 2011 at 19:37

  Jeanett – Dejligt at høre at de kan inspirere. Jeg klør på ;)

  Sebrina – Tak :) Jeg laver collagerne i photoshop.

  Ninna – Hehe, ja det kunne man godt tro, men den her blev faktisk lavet sent i går aftes, mens jeg holdt N, som sad og svedte over momsregnskab, med selvskab.
  Jeg kan klart anbefale halstørklædet! Vores kom med posten i morgen (erhm!), og det var kærlighed fra første blik for Carla. “Det er det bedste tørklæde nogenside” sagde hun flere gange :) Det er virkelig stort og lækkert og dækker hele nakken rigtig godt. Super cool, er det (siger den små-misundelige mor ;)

 • Reply malene fredag 11. november 2011 at 19:44

  Skønt med lidt inspiration når man har to gutter. Jeg har helt sikkert fundet min favorit ;-)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.