Ikke kategoriseret

Maritimt badetøj

mandag 13. juni 2011

Jeg er stødt på så meget fint børnebadetøj i år, så jeg fik lyst til at dele lidt inspiration. Badedragten fra H&M faldt jeg for på deres webshop allerede inden den kom ud i butikkerne og skyndte mig at bestille den i to størrelser til Carla, for at være sikker på at den ikke blev udsolgt :) Synes at den er så fin og emmer af dansk sommer, og nu er den endda sat ned til halv pris.
Jeg ville ønske at Carla kunne passe Havaianas klip klapperne. Hun fik et tilsvarende par, da vi var på Mallorca sidste år, som vi var rigtig glade for. Jeg havde egentlig ikke troet, at hun ville kunne gå ordenligt i dem, men de var rigtig gode og hun kunne nemt selv tage dem af og på. Desværre er Havaianas model for løs til hendes fod og Mallorca-udgaven kan jeg nok ikke støve op herhjemme, så jeg er på udkig efter et tredje alternativ.

Måske kan du også lide disse

4 kommentarer

 • Reply by myr tirsdag 14. juni 2011 at 08:29

  Ja det er da virkelig nogle super søde bade outfits – de kommer da til at pynte på enhver badestrand:-)
  Kh. Malene

 • Reply Ann-Christine tirsdag 14. juni 2011 at 19:53

  Nææh så fint! Jeg har købt den stribede H&M til Julie, men har endnu ikke fundet de ‘helt rigtige’ badebukser til Johan. -lidt skørt at være så kræsen, faktisk ;-)

 • Reply Maiken tirsdag 14. juni 2011 at 21:48

  Der er altså mange fine af slagsen! Måtte selv panikkøbe en til Ingrid, da vi under en sommerhus ferie havde glemt badetøjet hjemme…

 • Reply Mette onsdag 15. juni 2011 at 14:39

  Ja ikke, Malene :)

  Ann-Christine – Hehe, vi har det med at falde for det samme. Og ja, det er lidt skørt at det bare SKAL være det helt rigtige badeoutfit, men alligevel ER det bare vigtigt, ikke :)

  Maiken – Ja, jeg synes altså at der er mange flere fine i år, end der plejer at være :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.