mad Morgenmad

God morgen

onsdag 4. maj 2011

Begge forældre har nået en løbetur til morgen. Morgenmaden smagte af sommer, og Carla er tilsyneladende blevet blefri! 3 dage og en lille håndfuld våde bukser og så kører dét! Vi er vældig stolte alle 3 (4 inkl. super-dagplejemor :)

Næste step er projekt slut-sut. Jeg har mine bekymringer om, at det bliver en lidt større udfordring. Har talt med Carla om, om vi skal sende sutterne til julemanden eller hænge dem op i sutte-træet i Zoo. Carla var til Zoo-modellen (meget muligt fordi det indebærer en Zoo-tur) og da jeg spurgte hende om, hvornår vi skulle gøre det svarede hun “om et par uger!” Det synes jeg lyder ganske rimeligt, selvom jeg tvivler på at hun har nogen som helst forståelse af hvor lang tid et par uger er ;)

Måske kan du også lide disse

11 kommentarer

 • Reply Tine onsdag 4. maj 2011 at 09:57

  Søde fantastiske Carla. Jeg glæder mig til at høre hende fortælle det hele imorgen:) Knus og god dag til jer! (Sejt med løbeturene)

 • Reply Cecilie onsdag 4. maj 2011 at 10:36

  Må man være vildt nysgerrig og spørge hvor
  gammel Carla er?

  Hvor er det bare sejt. Det må være så rart og stort når de bliver blefri.

  Vil så gerne have at Trunten snart smed bleen, men det har ingen interesse overhovedet. Sutterne frygter jeg pgså når hun skal af med dem.

 • Reply Mette onsdag 4. maj 2011 at 10:48

  Tine – Ja, hun ér nu temmelig sød og fantastisk, hva ;) Vi glææder os til at hygge med jer imorgen og i weekenden :)

  Cecilie – Ja, det må man gerne ;) Hun bliver 3 år til juni. Hun har heller ikke vist interesse for projektet som sådan. Vi tog initiativet (i samarbejde med dagplejemor) og så var hun heldigvis klar til at følge med. Jeg deler gerne vores “metode”, hvis du vil høre om det. Men det er måske mere passende pr. mail end her på bloggen ;)

 • Reply Maiken onsdag 4. maj 2011 at 12:33

  Tillykke med blefri Carla. Hvor må det være skønt. Ingrid viser absolut ingen interesse for det projekt, så vi kan måske godt bruge nogle fif senere…

  Og sejt med løbetur. Det er nemlig en go start på dagen. :-)

 • Reply Christina onsdag 4. maj 2011 at 12:33

  Så er et tillykke vel på sin plads.. med bleerne og løbeturen.
  Her siger Selma også tit at hun ikke bruger sut mere! Men det passer nu ikke. Bleen går det heldigvis lidt bedre med, men der er arbejde endnu.

  God dag..

 • Reply Ann-Christine onsdag 4. maj 2011 at 13:21

  ‘om et par uger…’ hvor er det sødt :-)
  Tillykke med blestoppet, det er da stort. Julie er så småt startet på eget initiativ, så nu er jeg spændt på hvornår længe det tager …

 • Reply Jette onsdag 4. maj 2011 at 18:05

  Vi skulle også aflevere sutter i Zoo i påsken, men desværre frabeder de sig, at man hænger dem på “suttetræet”. I stedet kan man putte dem i en “skraldebjørn” ved siden af, som var fuld af affald og brugte bleer :-(

  Men held med projektet – her er det gået nemt uden sutter, selvom især mor og far var noget skuffede over Zoo.

 • Reply fiflerierpaafjerde onsdag 4. maj 2011 at 19:24

  Har haft et fuldstændigt identisk indlæg i dag, meget meget pudsigt! :-) altså overskriften var identisk. Min inkluderede nemlig ikke løbetur og ble-fri barn (1,5 år er måske også lige tidligt nok hehe). Men hvor lyder det som en skøn morgen! Og kaffen ser da super lækker ud!

 • Reply Heidi onsdag 4. maj 2011 at 19:57

  Tillykke :) som jeg sidder træt her i sofaen er jeg allermest imponeret over løbeturen ;) nej hvor hun sej Carla, herhjemme tog Thomas sig af det med sutten, den standhaftige men kærlige far ;) det var slet ikke så slemt som frygtet.

 • Reply Mette onsdag 4. maj 2011 at 22:21

  Maiken – Ja, det er rigtig dejligt og helt underligt at undvære bleerne. Mon ikke også Ingrid har optaget at se til med at vænne til at være storesøster? I har jo også god tid endnu til at komme af med bleen.
  Og ja, det er en super dejligt at starte dagen med en (kort;) løbetur her i forårsvejret :)

  Christina – Tak :) Hun er så nem, hende Selma ;) Carla siger også at hun snart skal i børnehave OG i skole ;) Jeg tror nu lige at vi tager én ting af gangen.

  Ann-Christine – Ja, er hun ikke sjov ;) Hvo er Julie sej, at hun allerede viser initiativ. Carla begyndte også at interessere sig for det allerede i vinters, men vi var vist desværre så begejstrede og ivrige at vi fik hende skræmt fra det igen :(

  Jette – Øv, hvor tarveligt med en skraldebjørn :( Hvorfor vil de ikke have at man hænger dem i træet længere? Så tror jeg da at vi skal finde på et andet ritual i stedetfor.

  Fiflerier på fjerde – Hehe, ja vi var vist enige om, at der skulle jordbær til i morges :)

  Heidi – Tak :) Det er min partner in crime, som har kastet sig ud i det løberi og er vældig begejstret for det. Så nu gør han hvad han kan for at presse mig ud i det også ;)
  Uh, jeg gruer nu alligevel lidt for den sut. Men det er jo nok bare noget med at tage beslutningen (om et par uger, ik?! ;)

 • Reply Anonymous onsdag 11. maj 2011 at 21:04

  Hej
  Jeg vil rigtig gerne høre om jeres ‘af-med-ble-metode’ da vi selv snart skal i gang, men er ret så usikker på projektet.
  Kunne ikke umiddelbart finde din mail, men ville blive så glad hvis du gad skrive lidt til googleren@mail.dk.

  Btw, total fantastisk blog du har her. En nydelse ved hvert besøg!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.