Ikke kategoriseret

Mere weekend?

søndag 6. februar 2011

Weekenden har været kort og lidt travl, men go´! Vi lagde ud med pandekager og mango lørdag morgen. Et tiltrængt besøg hos frisøren med Carla og en kort Carla-og-mor-shoppetur, hvor jeg fik et par hurtige forårskøb med hjem. Det er ret nyt at vi kan praktisere sådan noget i ro og mag (og jeg lover, at jeg ikke vil drive rov på det, nu hvor vi kan ;)

I Føtex insisterede Carla på at hjælpe, og kørte kurven hele vejen rundt i butikken, mens jeg kunne nøjes med at koncentrere mig om klapvognen og indkøbssedlen. Altså det er ikke ret længe siden, at en indkøbstur alene med Carla kunne give mig hjertebanken og koldsved, vel vidende at der var grænser for hvor længe hun indvilligede i at sidde i klagvognen og den sidste del af turen oftes foregik med Carla på armen, en klapvogn i den ene hånd OG en indkøbskurv i den anden (husker det ALT for tydeligt!). Så igår var jeg den meget stolte og storsmilende mor, som lappede alle de anerkendene smil fra andre handlende i mig :) 
Ps. Tasken er ikke et impulskøb, men en fødselsdagsgave fra mine forældre. Den var med pigerne på tur :)

Måske kan du også lide disse

12 kommentarer

 • Reply Ida søndag 6. februar 2011 at 21:31

  Carla nu opdraget til shopping… Det åbner for mange (farlige) muligheder!
  Lækker, lækker taske…

 • Reply mette søndag 6. februar 2011 at 21:35

  Dejligt med en “stor” pige på shoppetur. :)

 • Reply Cecilie søndag 6. februar 2011 at 21:40

  Ååååååh en lækker taske…. Suk altså!
  Håber jeg en dag får at opleve en civiliseret indkøbstur med Kalle – sker det mon nogensinde med drenge?? Det lyder rart:-)

 • Reply Mille søndag 6. februar 2011 at 21:58

  Dejlig med shoppetur – min Emma er også en dygtig hjælper og putter især mange spændende ting i kurven (som vi oftest ikke skal have med hjem).

 • Reply Maiken søndag 6. februar 2011 at 22:08

  Åh ja, hovedparten af hverdagens indkøb er med eftermiddagstræt Ingrid – og dét kan være en prøvelse! Så jeg er også ved at have mine teknikker efterhånden…

  Tasken er super lækker. Jeg kan godt forstå at den skal shoppe-luftes!

  Tusind tak for stjernen og det søde kort. Jeg mailer lige til dig i morgen. :o)

 • Reply Anne søndag 6. februar 2011 at 22:10

  Lækker lækker taske! Skindet ser dejlig blødt ud:)

 • Reply Anne søndag 6. februar 2011 at 22:33

  Lyder som en dejlig weekend. Og må tilslutte mig de andre: åhhh en lækker taske!!! Slår min nye fra H&M med SÅ mange flere længder!

 • Reply Fru Forstad søndag 6. februar 2011 at 22:42

  Ja den taske er urigemelig lækker, findes den mon i en butik nær mig?

 • Reply Frk. Ranke mandag 7. februar 2011 at 08:17

  Åh det lyder betryggende at en shoppingtur kan foregå sådan. Vi var inde i byen lørdag, endda begge stk forældre, og det var bare ikke hyggeligt men noget der bare skal overståes. Krydser finger for at mig og datteren kan tage en hyggelig tøsetur om nogle måneder.
  Giver de andre ret. Super lækker taske.

  Louise

 • Reply Frøken Garsdal mandag 7. februar 2011 at 12:00

  Det er så fascinerende at se hvordan ens pige pludselig bliver større og mere selvstændig. Her føles det som om det næsten er kommet over en nat. Og uuuuuuhm til mango – for mig er det smagen af barndom. Jeg voksede delvist op i Tanzania og startede hver morgen med den søde smag af solmoden mango.

 • Reply Camilla mandag 7. februar 2011 at 13:15

  Dejlig morgenmad og så opmuntrende at det går over med de små og tiden kommer hvor man kan have hyggelige shoppeture sammen!! Jeg glæder mig allerede…

 • Reply Kreativista i Boligrum mandag 7. februar 2011 at 13:20

  Dejlig taske og sikke en dejlig weekend :-)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.