Ikke kategoriseret

Skoldkopper og trøstepræmie

torsdag 1. december 2011

Vi er nede med skoldkopper. Den er sikker hver gang at der er pres på herhjemme, så lægger Carla sig syg. 2 gange lungebetændelse og nu også en omgang skoldkopper på de seneste par måneder, det er altså barsk for sådan en lille krop. Nu står den på børnehavefri i en uges tid og jeg håber at hun ikke bliver hårdere ramt, end at det kan kombineres med rigeligt julehygge.

Da jeg ved, at vi ikke er de eneste som er ramt af skoldkopper netop nu, har jeg tilladt mig selv at udvælge en vinder af vores tyvstart kalendergave. Stakkels Heidi står nemlig med andet barn med skoldkopper og jeg synes, at hun fortjener en lille sympati-trøstegave.

Heidi, jeg sender dig en mail og har pynt og kæde liggende til dig :)

Måske kan du også lide disse

5 kommentarer

 • Reply Christina torsdag 1. december 2011 at 22:44

  Det synes jeg er en rigtig god ide!

 • Reply Tine torsdag 1. december 2011 at 23:04

  Føj for en omgang for lille Carla… Og hvor er det sødt af dig at tænke på Heidi.

  God bedring til Carla.

  KH Tine

 • Reply Heidi torsdag 1. december 2011 at 23:17

  Stakkels Carla :( håber virkelig ikke hun bliver for hårdt ramt. Jeg er helt enig med Tine hvor er det sødt af dig, 1000 tak, træ hitter jo helt vildt herhjemme så jeg glæder mig rigtig meget til at se det, det ser så flot ud

 • Reply Annica fredag 2. december 2011 at 01:10

  Hej, jeg har lige fundet din blog som jeg er helt forelsket i… ville bare lige sige god bedring til Carla, det lyder som hun ikke har haft det nemt fortiden. Jeg har lige haft lungebetændelse selv og det var bestemt ikke en rar oplevelse.

  Håber hun bliver rask hurtigt… og tak for en super fin blog.

 • Reply RikkeM fredag 2. december 2011 at 18:10

  De er simpelthen så flotte! rikkemariej@gmail.com

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.