Haveliv Jul

Hvad du ønsker, skal du få…

torsdag 25. november 2010

Det er ikke længe siden, at jeg ønskede mig sne på altanen og ganske kort efter lå det der. Mere præcist lørdag morgen kl. 5, da jeg stor op for at flyve til København. Og selvom at det betød, at jeg måtte vente en time på tom mave i et propfyldt, lummert og ilttomt fly, som lige skulle “snees af” inden det kunne lette, og selvom at det betyder, at vi skal have fundet tid til at få skiftet til vinterdæk, så er sneen altså mere end velkommen. Den lyser op i vintermørket, den hygger og pynter, og den frister til udendørs leg.
Igår kunne jeg hente Carla ude i den hvide natur, hvor hun var travlt optaget af at rutche ned at sneklædte bakker. Jeg skal op på den dejlige bakke, sagde hun flere gange. Hun forstår at værdsætte naturen :) De havde tilbragt hele dagen ude i sneen og dagplejemor kunne fortælle, at hun nær ikke engang havde kunne lokke dem med ind for at spise frokost. Jeg synes, at det er helt fantastisk og nøj, hvor jeg glæder mig til, at vi til januar skal afsted på vores første skiferie sammen med Carla.
Udenfor drysser sneen stadig stille ned. Det er så fint, så fint! Carla laver jule-hemmeligheder i dagplejen idag og jeg har en fridag foran mig. Det kan vist ikke blive meget bedre :)

Måske kan du også lide disse

6 kommentarer

 • Reply Ann-Christine torsdag 25. november 2010 at 09:25

  Super hyggeligt med sne. Jeg håber det bliver der hele december, sådan rigtig julehyggeligt.

  Ha´ en dejlig fridag

 • Reply Vevika torsdag 25. november 2010 at 10:16

  Gode billeder, som altid :) Og ja, sne er bare så fin, specielt som den ligger der ny og hvid. Her i København daler den ganske langsomt. Forhåbentlig kommer der et ordentlig lag, sp vi kan komme udenfor og lege.

 • Reply Michelle torsdag 25. november 2010 at 10:44

  Her får humøret lige et ekstra hak op, når det kolde og grå udenfor er skiftet til snehvidt.

  Jeg er så heldig at min arbejdsplads er omgivet er store snedklædte træer – til trods for jeg sidder centralt i en større by – hvis jeg heldig får jeg et glimt af et rådyr i sneen, eller blot fodsporende derfra, inden jeg går hjem fra arbejde.

 • Reply Anne torsdag 25. november 2010 at 13:15

  Endnu et gladt og optimistisk indlæg. Bliver i godt humør af at læse det. Ikke fordi det var nede i forvejen, ELSKER også sne. Men det fik lige endnu et hak opad, så tak for det.
  Men du må hellere stoppe med de børnetøjsindlæg. Man får jo helt lyst til at få barn bare for at kunne stoppe det ned i noget lækkert tøj ;) Og tror ikke kæresten er helt enig der!

  Fortsat god dag
  Anne

 • Reply Losarinas mor torsdag 25. november 2010 at 16:00

  Sne burde være en sikker sag, hvert eneste år, men det er den jo ikke, så vi må nyde den, mens den er her.
  Godt med en Dagplejemor, der går ud i sneen med børnene:-)

 • Reply Mette lørdag 27. november 2010 at 22:32

  Ann-Christine – Ja, jeg hepper også på julesne hele december :)

  Vevika – Tak :) Håber at I kom ud at lege. Jeg tror at vi skal have fundet kælken frem i morgen.

  Michelle – Det lyder godt nok som en dejlig arbejdsplads. Vi ser også ofte rådyr ude ved hesten. Man føler sig lidt heldig hver gang :)

  Anne – Det lyder da ellers ikke som en dum ide ;)

  Losarinas mor – Ja, det er skønt med en rigtig friluftsdagsplejemor. De er ude i naturen det meste af dagen, hele året rundt i Carlas dagpleje og både børnene og dagplejemor nyder det :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.