Fabelab julekalender

Fabelab julekalender

Vi har fået Fabelabs forunderlige julekalender på lager på Lille lykke. Ideen bag julekalenderen er så fin og nytænkende. Hver dag i december vender barnet en lomme og en fin lille figur dukker frem. Som decemberdagene går vokser samlingen af dyr, træer, bjerge, skyer og måne. Figurerne kan både bruges til leg som små hånddukker og er også fine som et lille julelandskab i vindueskarmen eller på børneværelset.

Med figurerne følger en snor og 24 små træklemmer til montering af lommerne, men mulighederne er mange

Jeg synes at det er sådan en fin ide, -en julekalender helt fri for dårlig chokolade og billigt dims der går i stykker inden dagen er omme ;) Og så kan jeg rigtig godt lide tanken om, at den kan deles mellem flere søskende, og at glæden ved den vokser når man leger med den flere sammen. Og ikke mindst er det skønt at det kan gemmes og findes frem år efter år som en hyggelig juletradition.

Julekalenderen koster 625 kr. og kan købes fragtfrit på Lille lykke (-og vi sender samme dag, hvis du bestiller inden kl. 14.00 :)

Comments
3 Responses to “Fabelab julekalender”
  1. Ida siger:

    Det er en helt igennem pragtfuld ide, ikke mindst fordi den netop er fri for usunde, ligegyldige pligtgaver, som sådan en kalender ellers let kan blive. Og sparer mor og far for en masse stress! Den må på Pennys ønskeliste!

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] plan er at lave en god kombi af Fabelab julekalenderen, kalendergaver og decemberoverraskelser. Jeg har en ide om at Fabelab julekalenderen skal op og […]Leave A Comment