Æblehøst

Æblehøst æblepluk æbler-æbler-æblertrillebøreæblevaskDSC_7466æblejuice

Ida har gjort så god reklame for æbleplantagen ved St. Brøndum og hun var endda sød at sende os en reminder i går morges om, at det var sidste chance for at moste æble derude for i år. Så hele familien i gummistøverne og afsted mod St. Brøndum, hvor vi blev udstyret med trillebøre og trækasse. Det var en rigtig hyggelig oplevelse. Vi fik samlet en stor kassefuld æbler som blev mostet til 5 x 2,5 liter, så nu har vi hjemmepresset æblejuice på lager i fryseren.

Jeg tænker at det godt kunne gå hen og blive en fast tradition.

Tusind tak for jeres dejlige kommentarer på mit seneste indlæg. Jeg sætter stor pris på at I har taget jer tid til at skrive så lange og fyldestgørende svar, og jeg er rigtig glad for at høre jeres meninger (og selvfølgelig også de flotte komplimenter, -det var altså ikke det jeg fiskede efter ;). Jeg glæder mig til at svare dem enkeltvis, så snart der bliver en ledig stund en af de nærmeste dage.

 

Comments
3 Responses to “Æblehøst”
 1. Ida siger:

  Mmm ja, hjemmelavet most er altså noget af det bedste! Her er det helt sikkert en tradition som er kommet for at blive.
  Han sælger i øvrigt æbler hele vinteren igennem, som regel helt frem til påske. De kan klart anbefales fremfor supermarkedets. Og en tur derned kan fint kombineres med en gåtur i Rebild eller lign.

 2. Christina siger:

  Hvor set det hyggeligt og lækkert ud. Jeg har også haft meget trang til at komme afsted, men det har ikke lige passet i vores kalendere. Det må blive næste år.

 3. to study audio engineering and production – I am
  now a producer. com is music industry information source that
  connects its visitors to every music memorabilia and unlimited music posters
  for your Musical Needs, dream or desire. My brother was a
  drummer and my sister was a pianist and a singer.

Leave A Comment