FABELAB nyheder

Fabaelab Fabelab-krone Fabelab-vinger

De første nyheder fra Designtrade, som jeg slet ikke kan vente med at dele med jer, er fra fine FABELAB. Micheala, der står bag brandet, har i forlængelse af origamitæpperne, udvidet med smukt patchwork sengetøj. Og så har hun igen været super kreativ og har lavet babysengetøj, der kan forvandles til sommerfuglevinger, en kappe og et spøgelseskostume. Rigtig god ide, at babysengetøjet kan få en ny funktion når baby vokser fra det. Og som mor synes jeg at det er en dejlig tanke, at sengetøjet stadig vil have et liv efter babytiden, der er jo så meget nostalgi forbundet med det sengetøj, som børnene har sovet med som baby :)

Ud over sengetøjet kommer der også en fin udklædningskrone og ikke mindst, en herlig superhelte maske.

Jeg synes at det er så inspirerende, hvordan Michaela formår at nytænke produkterne og tænke flere funktioner ind i dem. Og jeg er meget imponeret over, at det er lykkedes hende at udvide kollektionen med produkter, der kan leve op til hendes ide med origamitæppet. Og så er jeg ikke mindst inspireret af, hvordan hun som mor til to små piger, er sprunget ud som iværksætter og endda med stor succes.

 

Comments
12 Responses to “FABELAB nyheder”
 1. Ida siger:

  Fedt med billeder fra en stand som rent faktisk byder på reelle nyheder! Kan også virkelig godt lide ideen om at tingene får lov at leve videre.
  Jeg er helt forelsket i det fine aktivitetsstativ i træ, ved du, hvem der har lavet det? Det minder om wedowood. Lige det, jeg kommer til at mangle!

 2. Ann-Sophie siger:

  Ej, men hvor er det dog FINT det hele! Det er hermed mentalt bogmærket. Tusind tak for kigget, Mette :*

 3. Kristina siger:

  Ej nu får jeg lyst til at få et barn mere bare for at kunne bruge de fine ting ;) tak for kigget.

 4. Mai-Britt siger:

  Jeg er også interesseret i at finde ud af, hvem der producerer aktivitetsstativet i træ.

 5. Mette siger:

  Aktivitetsstativet er en prototype som møbeldesigner Lærke Rune arbejder på at få sat i produktion. Lækre deler kontor med Michaela og er i gang med at starte sin egen designvirksomhed, LR Design.

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. […] siden jeg så det fine Fabelab sengetøj på Design Trade i vinters, har jeg glædet mig til at få det på shoppen (dengang var Lille lykke nemlig allerede undervejs […]Leave A Comment