Fastelavnsfugle

IMG_5610 IMG_5614 IMG_5632

Et lettere forsinket fastelavnsindlæg, men jeg vil alligevel lige vise jer Carlas uglekostume (og Annas fine, flamingo :). Egentlig havde jeg taget det som en selvfølge, at Carla ville være noget noget glimmer-prinsesseagtigt til fastelavn (og det ville ærlig talt have været fint med mig, at slippe lidt nemt om det i år), men Carla overraskede mig og ville være ugle! Og når hun for en gang skyld havde mod på at bevæge sig uden for glimmer- og prinsesseuniverset, kunne jeg ikke andet end bakke op om det. Så vi kastede os ud i uglekostumet og det endte med at blive et super hyggeligt kreaprojekt. Carlas insisterede på selv at klippe “fjerene”, så vi tog en late night fredag kreaaften, hvor Carla klippede og jeg syede. Carla er ganske ferm til at klippe i papir, men jeg havde slet ikke overvejet, at hun selv ville kunne klippe i filten. Men det gik glimrende og jeg behøvede ikke engang at tegne fjererne op for hende, hun klippede blot efter de fjer der allerede var klippet ud – så det gik lynhurtigt. Med min lille flittige klipper, behøvede jeg blot at sy, fjerene mere eller mindre tilfældigt, på en langærmet, sort T-shirt og tilsætte et par sorte glimmerstrømpebukser og en uglemaske. Easy peasy og rigtig dejligt, at kunne sende Carla til fastelavn i et kostume, som hun selv havde været med til at lave :)

Comments
12 Responses to “Fastelavnsfugle”
 1. Nina siger:

  Ej, hvor er de bare fine!!

 2. Petit Podium siger:

  Hvor er du kreativ og dygtig Mette – det er der desværre ikke nogen af os, der har talenterne til :D

  • Mette siger:

   Tak skal I have. Jeg er nu sikker på, at I også ville kunne komme afsted med sådan en ugle. Den er meget simpel og fjererne kan endda bare ries på i hånden, hvis man ikke er så fortrolig med en symaskine ;)

 3. Hvor er de fine! Og super skønt at få lidt hjælp til kostumet :)

 4. Fototosse.blogspot.dk siger:

  Fantastiske fugle du har dig!

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. […] ideen om at lave kostumet selv, for jeg kunne huske hvor god en oplevelse det havde været at lave dette kostume sammen med Carla, da hun var på samme alder, og hun klippede stort set alle fjererne selv. Jeg […]Leave A Comment