Ikke kategoriseret

Smuk lyd

fredag 4. januar 2013

Vi tæller ned til marts og kan næsten ikke vente til at få mere plads og til at indrette os på ny. Og vores liste over drømmeinvesteringer er da også betragtelig. B&Os beoplay A9 er ikke min egen tilføjelse på listen, men det tog kun et øjeblik at overbevise mig om, at den fortjener en plads der (både på listen og også gerne i stuen :). Endelig en smuk højtaler, der også taler til kvinder – ja den tangerer vel nærmest til et møbel eller en skulptur i rummet.

Og det er ikke kun højtaleren, som jeg er faldet for på de her billeder. Se lige det smukke køkken og dets lækre farver. Uh, sådan et køkken ville være et rigtig godt skridt på vejen mod vores ønske om bringe noget moderne Finn Juhl og masser af sjæl ind i vores nye hus.

Måske kan du også lide disse

14 kommentarer

 • Reply Snullemor fredag 4. januar 2013 at 23:31

  Ja, det ser i sandhed dejligt ud : )

  • Reply Mette lørdag 5. januar 2013 at 20:18

   Ja, ikke :)

 • Reply Ida lørdag 5. januar 2013 at 00:31

  Så skal du tage at opdrive september nummeret af Rum, det har de smukkeste, smukkeste køkkener i samme stil!

  • Reply Mette lørdag 5. januar 2013 at 20:22

   Åh ja, der er altid den bedste inspiration i RUM. Mit favoritmagasin :) “Desværre” er der et ganske nyt og fint køkken i huset (bare med knap så meget personlighed), så det står ikke til at skulle skiftes ud lige foreløbigt. Men man kan jo altid drømme lidt, ikke :)

  • Reply Ida søndag 6. januar 2013 at 00:44

   Nu tjekkede jeg lige bladet, og det er faktisk præcis dette køkken som er der i :) Du kan lige se det, når vi ses, for det er faktisk også “bare” et køkken som er blevet frisket op. Måske det kunne gøres efter?

  • Reply Mette tirsdag 8. januar 2013 at 14:21

   Uh, du siger noget! Så behøver udsigten til “nyt” køkken måske ikke at være helt så lang :) Glæder mig til at se bladet (og dig! :). Jeg har lige præcis ikke det nummer liggende….

 • Reply Sofie lørdag 5. januar 2013 at 06:10

  Jeg har også overvejet om den smukke højtaler skal ind i stuen – og så har min svoger tilmed været med til at designe den :)
  Og sikke et smukt køkken, det kan jeg godt forstå du er faldet for! :)

  • Reply Mette lørdag 5. januar 2013 at 20:23

   Cool! Det har han gjort godt :)

 • Reply Heidi lørdag 5. januar 2013 at 19:08

  Vi har bestemt vores nye fronter i køkkenet skal være farvede men stadig med de små hulgreb. Dog kun en enkelt farve, mest fordi vi bor så småt. Nu skal vi bare have bestemt os for en farve. Men jeg er sikker på det er et godt valg når jeg ser de billeder der.

  Hvor bliver det spændende at komme i hus :)

  • Reply Mette lørdag 5. januar 2013 at 20:26

   Jeg tænkte lige præcis på jeres køkken, da jeg så billedet, Heidi :) Spændende hvilken farve I vælger. Ja, det bliver SÅ godt med mere plads. Vi kan slet ikke vente og har allerede 1000 indretnings- og haveplaner :) Vi overvejer blandt andet at male vinduesrammerne sorte ligesom jeres. Det giver bare lidt mere kant og rammer udsigten så fint ind.

 • Reply Kirsten lørdag 5. januar 2013 at 21:56

  Tillykke med huskøb:-) Vi har kigget i 3 år nu, og jeg er stadig i tvivl, om vi er til stor lejlighed i byen el hus i udkanten … Vi bor smack in the middel of town og jeg elsker det … Omvendt Tænker jeg: hvordan kan jeg vide, om hus er mig, når jeg aldrig har prøvet det? Typisk mig at jeg ikke kan beslutte mig… :) Kh K

  • Reply Mette tirsdag 8. januar 2013 at 14:23

   Det lyder lidt som mig. Er slet ikke god til så store beslutninger. Men hos os var der igen tvivl om at vi skulle videre. Vi er udtjent vores (lange) værnepligt i den 3-værelses!

 • Reply Fru Schou søndag 6. januar 2013 at 20:21

  Stort tillykke med huset Mette:-) Det bliver skønt for Jer med mere plads! Jeg kommer aldrig i lejlighed igen, det er bare så skønt med masser af plads og rum!
  Et lyd alternativ kunne også være sådan en sag her http://www.libratone.com, vi har den i grå filt, og er simpelthen så glade for den. Det er så smart at man kan flytte rundt på den, og tilmed tage den med ud af huset hvis det skulle blive nødvendigt:-) Man kan spille musik trådløst fra både Mac og Iphone, SÅ smart:-)

  • Reply Mette tirsdag 8. januar 2013 at 14:26

   1000 tak, Ninna! Ja, det bliver helt fantastisk. Vi går bare og tripper for at kunne komme i gang med at flytter ind.

   Den højtaler ser også ret fin ud. Og smart at den kan tagens med rundt! Må vise den til “lyd-masteren” :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.