Cashmere på budget

På en smuttur gennem H&M´s børneafdeling var der en lille bid luksus som fangede mit øje… Små cashmere cardigans til 129 kr! Det er jo næsten for godt til at være sandt! Og endnu bedre er det, at størrelserne går helt op til 170, hvilket svarer til en small (de store størrelser koster dog 179 kr). Så der er basis for mor-og-datter (eller mor-og-søn) outfits. Cardiganerne er en ”bedstefar-unisex-model” og har fine deltaljer med kontrastfarver i lommerne. Og selv Carla (som ellers konsekvent nægter at prøve tøj og synes at alle trøjer kradser) syntes at de var bløde og prøvede dem frivilligt i alle tre farver. “Har du købt flere trøjer, mor?!”, spurgte hun efter at have prøvet den første (Ja, et par stykker, men vi siger det ikke til far, vel?! ;) 

Jeg syer på en jakke efter et mønster som Camilla har sendt til mig. Den skal have kante-/tittebånd i en koral-rosa farve, men nu er jeg kommet i tvivl om, at den også hellere skal have foer i den farve. Egentlig var mit udgangspunkt for jakken, foer i mørk grøn glenjade, men jeg kunne ikke finde fløjl som passede dertil. Så nu bliver den marineblå, og med det lyse foer minder den mig om en jakke jeg selv havde som 1 eller 2-årig i de glade 80ére. Måske er det derfor, at jeg ikke kan bestemme mig for, om kombien er helt rigtig eller helt forkert…

Comments
26 Responses to “Cashmere på budget”
 1. Maiken siger:

  Fnis, jeg synes det er fantastisk at du kan få cashmere i børneafdelingen – og så til 179 kroner! Så kunne jeg altså godt ønske mig at være en mindre størrelse… Og hvad angår antallet af cardigans – der er jo kommet børnepenge. Det må være legitimitet nok? Og mon ikke Carla kommer til at se bedårende ud i det?

  Det bliver da helt sikkert en fin jakke. Efter min mening pifter prikker altid looket op. Så jeg glæder mig til at se det færdige resultat.

 2. by myr siger:

  TAK for tippet…det må jeg helt bestemt ud og se efter!!! Som Majken skriver…nu er der jo kommet børnepenge (selvom de fleste af vores er brugt på forskud – æv…det er sku en ond cirkel, ha ha)

  Kh. Malene

 3. Line siger:

  Hvor ser de lækre ud! Afsted med mig til H&m….Lilly skal da ha én blå….mindst…

 4. Annchen siger:

  Åh de ser lækre ud!
  Godt jeg skal ned i byen i dag – så må jeg bestemt en smut forbi H&M og se om de findes herude i provinsen også;)
  Og snyd du kan hoppe i sådan en lækker sag også – jeg står lige og mangler sådan én;)
  Og hvor ser jakken ufattelig lækker ud!! Jeg er heæt vild med det valgte fløjl og foer – tror den blir lækker med tittekant.. (er det et mønster du deler – eller kan det købes et sted måske..?)
  Ha’ en dejlig dag..
  KH Anne

 5. Sandie siger:

  Hvor ser den lækker ud den jakke! Glæder mig til at se det færdige resultat :)
  Jeg kunne da også godt tænke mig at vide hvor man kan få fingre i mønsteret ;)
  God dag.

 6. sine siger:

  Så fed kombi på jakken, jeg er stor fan af fløjl og prikker. Har selv gang i en jakke og er i tvivl om foeret, måske det skulle være prikket :)
  Kh sine

 7. Li siger:

  Alt for lækkert. Må afsted til H&M i en fart!!!

  og super fin jakke du er ved at lave. :)

 8. Filippas mom siger:

  Tusind tak for tippet :) Skyndte mig afsted, og hvor er de skønne!
  Flot jakke du er i gang med!

 9. Shina siger:

  Takker også for tippet…der hænger nu 3 stk. i Thereses skab :o)

  Kh Shina

 10. Julia siger:

  Fatter ikke jeg ikke kendte denne blog! Så smuk! Og tak for shoppetip! Kh j

 11. Christina siger:

  Flot flot jakke.. Det matcher perfekt!

 12. sine siger:

  Hej igen mette, jeg må vist også i H&M i morgen og se om der er flere tilbage :) I øvrigt hvor er det prikkede stof fra? Synes det er så fint.
  Kh sine

 13. Hej Mette,
  Hvor ser det super fint ud, hvor er du nået langt -smil! syntes det lyder fint med en feminin kant til det blå.
  tak for H&M tippet, jeg må da straks afsted.
  smil fra mig.

 14. Groovymama siger:

  Nøj, nogle skønne cardigans…og for hulan den jakke ser fin ud….glæder mig til at se det endelige resultat

  kh
  Trine

 15. Annchen siger:

  Igen tak for tippet – Karoline er nu beriget med et styks lækker grå cardigan… Desværre fører de ikke den blå herude West’å.. Og den sorte skal jeg lige ha’ genovervejet;)
  Go’ weekend…
  Kh Anne

 16. Mette siger:

  Maiken – Ja, du har ret. Jeg endte også med, at holde mig til prikkerne ;)

  Malene – Ja, sådan går det jo nemt med børnepengene, når man er nødt til at købe fod- og overtøj inden børnpengene kommer, for at det ikke skal blive udsolgt.

  Line – Ja, afsted med dig! Håber at du har fået fat i en :) Den blå er også bare rigtig, rigtig fin!

  Anne – Ja, den bliver rigtig fin med tittekanten. Mønsteret har Camilla sendt til mig. Kan du ikke sende mig en mail, hvis du er interesseret i det?
  Og godt du fik fat i en cardi ;)

  Sandi – Ja, jeg glæder mig også til at få den færdig. Er desværre gået lidt i stå her ved lynlåsen… Du må gerne sende mig en mail, hvis jeg skal tegne mønsteret af til dig.

  Sine – Tak :) Det prikkede stof var på udsalg i stof2000.

  Li, Filippas mom og Shina – Tak, og selv tak ;)

  Julia – Måske kendte du min gamle blog, “Babykuller og kriller i fingrene”? Og vi har da også hilst på hinanden til et “Hvor lagde jeg babyen” arrangement i Aalborg, så vi kender da godt hinanden, ik?! ;)

  Christina – Taak :)

  Camilla – Ja, den første del gik overraskende problemfrit. Meen det er altså min første lynlås og det kommer vist til at kræve et par forsøg. Har overvejet at få en skrædder til at sy den i. For nu skal den bare blive lige så fin som resten.
  Det bliver rigtig fint med den coral/rosa kant. Jeg har ladet den fortsætte rundt i hætten.
  1000 tak for mønsteret! Jeg synes bare modellen er så fin, så fin! Og overraskende meget “rigtig jakke”. Har allerede lyst til at sy en til ;) Om ikke andet, så i hvert fald en forårsudgave til den tid.

  Trine – Takker! Jeg glæder mig også rigtig meget til at få den færdig. Men argh, den lynlås altså!

  Anne – Har du tjekket drengeafdelingen? Her hos os havde de nogle i den ene afdeling og nogle i den anden.

 17. Heidi siger:

  Hvor ser den jakke fin ud, lige nu sidder jeg lunt og godt i dejligt cashmere :)

 18. Anette siger:

  Sikke en smuk blog du har!

 19. Ann-Christine siger:

  Jeg elsker at få sådan gode tips med bløde lækkerier, så jeg må vist et smut i HM på mandag.

 20. Sikke et godt tip – efter en tur rundt i et par H&M´s er jeg nu den glade ejer af både en sort, grå og pink, sidstnævnte kommer dog måske retur.

  Str. 170 er rigelig, selvom jeg bruger str. M – de er endda dejligt lange på ærmerne!

 21. fossdal siger:

  Jeg skal da vist i H&M i morgen. Håber der er flere tilbage.

 22. Annette siger:

  Jeg skal da helt klart i H&M og kigge lidt nærmere på dem. Jeg plejer at bruge 34/XS i deres voksen-tøj, så det bliver nok ikke noget problem at få sådan en lækker cardigan på :)

 23. Hej Mette,
  ja de er virkelige fine :)
  Har du haft tid til at sende smykkerne? Jeg glæder mig til at se responsen fra kunderne

 24. Mette siger:

  Hehe, jeg må vist snart have gjort mig fortjent til en bonuschek fra H&M ;)

  Caterina – Jeg har sendt dig en mail :)

 25. Hej,

  Jeg vil blot høre om jeg må låne dine billeder på min blog hos Trendsales?

  /Chau

 26. Mette siger:

  Hej Chau. Hvilke billeder er du interesseret i? Vil du være sød at sende mig en mail omkring det? mette@designscape.dk

Leave A Comment