krea Krea med børn

Familiekrea på Kunsten

tirsdag 16. oktober 2018

Her i efterårsferien har vi tilbragt en dag på Kunsten, hvor Carla, sammen med hendes gymnastikveninder, var tilmeldt Tino Sehgal udstillingen “This success / This failure”Imens benyttede vi anledningen til at besøge museet sammen med Vigga og hendes veninde. Jeg er kæmpe fan af deres familie Kunst-Lab i kælderen, hvor der er krea-værksted i børnehøjde hver søndag. Her i efterårsferien har Kunst-Lab åbent hver dag fra kl. 11 til 15, så jeg tænkte at jeg lige ville dele tippet :)

Temaet er røde skibe og der er disket op med et væld af materialer i røde nuancer samt redskaber og værktøj efter alle kunstens regler. Så der er rig mulighed for at slå kreativiteten løs sammen.

Oppe i selve udstillingen er der også flere kunstværker, som inviterer til at børnene kan udforske dem. Og Vigga og hendes veninde måtte da også liige ud i skulpturparken og udfordre springvandet. Der er så smukt deroppe nu, hvor Skovdalen står klædt i efterårsfarver.

Måske kan du også lide disse

ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.