krea Krea med børn

“Altmulig Automat” – et søndagskreaprojekt

søndag 15. april 2018

Vi, eller rettere Carla og Vigga, har haft søndagskrea når det er bedst, – i nattøj og med morgenhår hele formiddagen. De er i høj grad ramt af squishy og slime manien og de henter rigtig meget inspiration fra YouTube, hvor de ser reviews af diverse squishies, guides til selv at lave slime og jeg er ærlig talt ved at være lidt træt af det. Det afføder en stor trang hos dem til at surfe og shoppe squishy og slime på nettet, og i mangel af bedre står de ikke af vejen for at producere deres egen squishies af skuresvampe. Jeg forstår mig slet ikke på det. Men her i weekenden fandt de inspiration på en af YouTube-videoerne, som jeg kunne forstå! Et kreaprojekt med en squishy-automat, som undervejs udviklede sig til en “Altmulig Automat”. Med diverse anordninger med møntindkast og en drejeknap, som er fæstnet på en udskåret colaflaske indeni maskineriet, der leder dimserne ned gennem automaten.

Jeg elsker deres kreaprojekter og er som altid svært begejstret og imponeret. De har lavet og udviklet alt selv. Det eneste jeg har hjulpet med, var at skære en cola flaske over. Se lige hvor cool den blev :)

Måske kan du også lide disse

ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.