Jul Ud i det blå

Juletraditioner

torsdag 11. december 2014

DSC_8007 DSC_8008 DSC_8013 DSC_8018 DSC_8020 DSC_8028 DSC_8045

Når man blogger på 6. år kan man ind imellem godt føle, at man gentager sig selv igen og igen, -især når det kommer til traditioner…

I tirsdag stod den både på juletraditioner fra morgenstunden og til midnat. Vi startede dagen med julestue med Viggas vuggestue på årets smukkeste decemberdag. Vi hyggede med at kreere juledekorationer, æbleskiver og glögg over bål, juletræsdans og besøg af julemanden.

Om aftenen producerede jeg konfekt sammen med studieveninder og traditionen tro, blev aftenen afsluttet med midnatsglögg og æbleskiver. Alligevel kke så ofte, at man både starter og slutter dagen med den menu ;)

Min konfektproduktion kom til at bære lidt præg af masseproduktion i år. Enten var mit trætte hoved stået af, eller også var det alt for opslugt af snak. I hvert fald producerede hænderne bare løs, så jeg endte med kun at få lavet tre forskellige slags. Men jeg satser nu alligevel på at få vist lidt frem, hvis jeg når det inden det er væk igen ;) De forrige år har der været lidt flere forskellige varianter. Sidste år så det sådan her ud og forrige år sådan her og tilbage i 2011 sådan her (ja okay, det har faktisk mere eller mindre set ens ud alle årerne ;).

I dag fik vi i øvrigt lidt sne her i Aalborg. Åh, det var så fint og jeg vil så gerne have noget mere af det :)

Måske kan du også lide disse

1 kommentar

  • Reply Ida lørdag 13. december 2014 at 12:52

    Ved du hvad, jeg synes faktisk gentagelser er noget godt. Det er genkendeligt, rart og hjemligt og giver et lille indblik i personen/familien bag bloggen.

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.