Ikke kategoriseret

DesignTrade

mandag 25. august 2014

BobNoon Designtrade Ferm sengetøj Ferm spilledåser Foxy potato Louise RoeAnne BlackMuuto NomessOYOY DesigntradeOYOY uroOYOY

 1 Kig til Bob Noon og OYOY // 2 + 3 Sengetøj, puder og spilledåser fra Ferm Living // 4 Daybed fra Foxy Potato // 5 Tekstiler fra Louise Roe // 6 Anne Black // 7  Muuto // 8 Office supplies fra Nomess // 9 + 10 + 11 OYOY herligheder

Jeg har haft den dejligste weekend. Lørdag overl0d vi pigerne og huset til Farmor og Farfar og stak af til København for at tage til sommerfest med helstegt pattegris og partytelt i haven hos min veninde gennem, nå ja -efterhånden over 20 år :)

På vejen hjem kunne vi lige nå et smut forbi DesignTrade, og det var ret skønt for en gang skyld at følges med min partner in crime. Jeg elsker at være afsted på CIFF kids, men det er altså dansk design og interiør der for alvor giver mig kriller i maven og fingrene. Dagens højdepunkt var at få en aftale i hus med OYOY, som jeg har ønsket at få på Lille lykke helt fra starten.

Dagens store crush var Foxy Potatos nye daybed. Ønsker mig (ret beskedent ;) ikke mindre end hele deres kollektion :)

Ugen her bliver også god og travl. I dag har jeg fået leveret favoritfutter fra Petit Nord, og Cam Cam, FUB, Poppy Rose, og Soft Gallery skulle også lande i de kommende dage. Og så skal jeg liige have styr på det sidste indkøb til SS15. Der er nok at se til, men jeg elsker det! :)

Måske kan du også lide disse

4 kommentarer

 • Reply Marina / cand.mor tirsdag 26. august 2014 at 11:10

  Det har simpelthen også været så hyggeligt at følge din tur på DesignTrade på instagram. Jeg glæder mig også, til OYOY kommer på Lille lykke :)

  • Reply Mette tirsdag 26. august 2014 at 15:31

   Åhr tak :) Hyggeligt at I følger med :)

 • Reply Christina tirsdag 26. august 2014 at 11:44

  Jeg glæder mig til at se nyhederne i shoppen. Og den daybed er da i øvrigt ualmindelig lækker

  • Reply Mette tirsdag 26. august 2014 at 15:32

   Ja, den er fantastisk, ikke?! 17.000 kr. mener jeg at den stod i ;)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.