Børnetøj

Lille lykke, en lille ny

torsdag 1. maj 2014

Lillelykke

Okay, nu er det nu! Ih, hvor har jeg glædet mig til at vise jer, hvad jeg har arbejdet på de seneste måneder. Min helt egen webshop! Et lille barselsunivers med mine personlige favoritter og der er også lidt til større søskende og til mor :)

Shoppen hedder Lillelykke.dk og er en forlængelse af mit univers her på Carlas Cafe. Navnet har jeg valgt, fordi den lille lykke har været et gennemgående tema i mit bloggeri helt fra begyndelsen. Den lille lykke i hverdagen og børnefamilien, den lille lykke i mad, oplevelser og kreative projekter. Glæden ved at dele små glimt og historier, samt ikke at forglemme, glæden ved godt design, naturlige materialer og fine farver. Og så er der selvfølgelig også en reference til lykken ved at blive beriget med et lille nyt liv :)

Jeg håber at den glæde vil leve videre i Lille lykke. Jeg har lagt vægt på at finde brands og varer, som jeg tror på vil bringe glæde hos børn og forældre i lang tid. Lidt men godt fra et udvalg af mine ynglingsbrands : FUB, Fabelab, Hevea, Ida Ising, CamCam, Trine Vestergaard og Mimi’lou.

Jeg er så spændt på endelig at komme ud på den anden side at alt design- og programmeringsarbejdet bag shoppen. Her de sidste par dage har de sidste tekniske detaljer været ude af vores hænder og det har trukket ud… Så vi har trippet og tjekket mails konstant siden i tirsdag, hvor vi havde fået af vide, at den ville blive klar. Men nu kan vi endelig inviterer indenfor, og tænk, allerede i tirsdags tikkede den første ordre ind, på trods af at shoppen endnu ikke var åbnet og vi troede, at ingen andre ville kunne finde frem til den. Sikke en dejlig overraskelse :)

Jeg håber, at I har lyst til at kigge forbi Lille lykke og jeg vil være super taknemlig, hvis I har lyst til at hjælpe mig med at udbrede kendskabet til shoppen. Måske har I også lyst til at følge min Lillelykkeshop profil på Instagram?

Jeg glæder mig så meget til at høre hvad I synes om det. Og lad mig også meget gerne vide, hvis der er noget I savner på shoppen, noget der ikke virker, eller noget som I synes kunne være gjort bedre eller anderledes.

Og nå ja, vi fejre åbningen med 20% på FUB resten af ugen ;)

 

 

Måske kan du også lide disse

31 kommentarer

 • Reply linda torsdag 1. maj 2014 at 10:15

  tusind tillykke! hvor er den pastelfin og meget carla’sk :) nu tæller jeg ned til, jeg selv kan benytte mig af den, haha.

  • Reply Mette torsdag 1. maj 2014 at 10:20

   Tusind tak, Linda :) Ja, den er blevet meget pastelish, og nok også lidt mere end jeg oprindelig havde tænkt mig den skulle være… Ville egentlig gerne have haft lidt mere “kant”. Men grafisk design har det nogen gange med at leve sit eget liv og gå sin egen vej synes jeg :)

   Og uh, jeg glæder mig da også til at du engang kommer i målgruppen! ;)

 • Reply Marina / cand.mor torsdag 1. maj 2014 at 10:38

  Ih, kan godt forstå, at du er stolt af lillelykke.dk – den er både fin, overskuelig og helt utrolig brugervenlig. Stort tillykke med den, og shoppens ig følges naturligvis :)

  • Reply Mette søndag 4. maj 2014 at 21:08

   Mange tak, Marina :) Rigtig godt at høre at den også er overskuelig og brugervenlig :)

 • Reply Henriette torsdag 1. maj 2014 at 10:50

  Stort tillykke med shoppen! Hvor er den fin, og er helt vild med jeres layout :) Den skal helt sikkert vises frem på min blog :)
  Kh http://www.blondinemor.dk

 • Reply Ann-Sophie torsdag 1. maj 2014 at 10:53

  Neeeeej, hvor er det sejt og spændende, søde Mette. Ihh, jeg glæder mig allerede til at snuse derinde og finde en masse lækker inspiration. Kæmpe stort tillykke med shoppen!!

  • Reply Mette søndag 4. maj 2014 at 21:10

   Kæmpe stort tak, Fie :) Håber at det går godt med maven?

 • Reply Bettina torsdag 1. maj 2014 at 11:09

  Tillykke med den meget fine webshop :)

  • Reply Mette søndag 4. maj 2014 at 21:11

   Mange tak, Bettina :) Du kender jo sikkert følelsen og sommerfuglene i maven? ;)

 • Reply Line K torsdag 1. maj 2014 at 11:12

  Hvor er det fint! Stort tillykke med din webshop, den kan du være stolt af!

  • Reply Mette søndag 4. maj 2014 at 21:11

   Mange tak :)

 • Reply Ann-Christine torsdag 1. maj 2014 at 11:52

  Hvor er det en fin og toplækker shop!
  Den er bare så meget dig og fyldt med lækkerier.

  Rigtig stort tillykke med den og jeg glæder mig til at shoppe seje tattoos og andet godt :)
  Kh Ann-Christine

  • Reply Mette søndag 4. maj 2014 at 21:14

   1000 tak Ann-Christine :) Dejligt at høre at du kan genkende mig i det :) Vil glæde mig til at sende tattoos til dig ;)

 • Reply Stinne torsdag 1. maj 2014 at 14:09

  Kæmpe stort tillykke Mette!
  Hvor er det bare sejt, og lige det vi andre går og drømmer om også, at springe ud i en dag :)
  Rigtig smuk hjemmeside, som reflekterer din gode smag og stil helt perfekt.

  • Reply Mette søndag 4. maj 2014 at 21:16

   Mange tak Stinne. Jeg er også SÅ glad for jeg endelig er sprunget ud i det. Det har været en lang proces og jeg er så spændt på at komme rigtig i gang nu.

 • Reply Lisbeth // itsfashionbaby.dk torsdag 1. maj 2014 at 14:17

  Åh METTE – hvor er den fin – og hvor ER du sej!
  Jeg elsker, at du er hoppet ud i det, vi andre kun drømmer om at gøre – og at du gør det så gennemført
  STORT tillykke med LilleLykke ;)

  • Reply Mette søndag 4. maj 2014 at 21:19

   1000 tak Lisbeth. Jeg er også rigtig glad for at vi endelig fik gjort alvor af det. Tankerne har været der længe ;)

 • Reply Mie torsdag 1. maj 2014 at 18:34

  Tillykke med shoppen – håber du får stor succes med den :)

  • Reply Mette søndag 4. maj 2014 at 21:19

   Tak Mie, det håber jeg også ;)

 • Reply Lou torsdag 1. maj 2014 at 19:54

  Stort tillykke med din smukke shop :)
  Jeg er fan og følger fluks på ig også!

  Kh Lou

  • Reply Mette søndag 4. maj 2014 at 21:19

   Mange tak Lou, fantastisk med en fan ;)

 • Reply heidi torsdag 1. maj 2014 at 22:05

  Kære Mette
  Hvor er der fint hos lillelykke, meget fint og meget dig. Stort tillykke.

  • Reply Mette søndag 4. maj 2014 at 21:20

   Mange tak Heidi <3

 • Reply Christina torsdag 1. maj 2014 at 22:39

  Stort tillykke Mette. Jeg ønsker den den allerbedste vind fremover. Du er så sej!

  • Reply Mette søndag 4. maj 2014 at 21:21

   1000 tak Christina. Du kan selv være super sej! :)

 • Reply Guldlog fredag 2. maj 2014 at 08:15

  Så sejt!! Så flot!! Kæmpe stort tillykke! :-)

  • Reply Mette søndag 4. maj 2014 at 21:21

   1000 tak Louise :)

 • Reply Maria - ruderhjerte fredag 2. maj 2014 at 13:00

  Virkelig fin og lækker webshop – en fryd for øjet! :) Stort tillykke med den lille ny ;)

  • Reply Mette søndag 4. maj 2014 at 21:21

   Mange tak :)

 • Reply Lille lykke 1 år : Carlas Café fredag 1. maj 2015 at 01:44

  […] og vi har forberedt fødselsdag hele ugen og det meste af natten :) Da jeg annoncerede Lille lykke for præcist et år siden skrev jeg, at det var som et trejde barn, og det har på mange måder vist sig at være meget […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.