Ikke kategoriseret

Verdens fineste hagesmæk…

lørdag 5. april 2014

Clara-Hagen-hagesmæk

…er dumpet ned i vores postkasse i dag! Så mens Vigga tager en lur på sofaen, og Carla er til børnefødselsdag, vil jeg da liige benytte chancen for at gøre et lille blog-comeback oven på en travlt uge.

Hagesmækken har jeg købt af Clara Hagen på instagram (@clara_hagen og @lillehjelmebiks). Jeg fulgte Clara på hendes blog Creme de la krea i mine spæde blogdage, og jeg var så glad for at genopdage Claras kreative univers på Instagram, da jeg hoppede med der, for hendes blog var en af mine absolut ynglings. Elsker hendes fine, kreative og ikke mindst hjertelige og personlige univers.

Hvis du også gerne vil have fingrene i en af Claras hagesmække, skal du sidde klar når hun sætter dem til salg på instagram, for de bliver revet væk! Jeg selv måtte snige mig til telefonen under min farmors 80-årsfødselsdagsfest, for at få fat i denne  her i sidste weekende ;) Og jeg holder et vågent øje med de næste der komme til salg, og lægger an til at starte en samling, for de er altså uimodståelige :)

Hagesmæk

 

Måske kan du også lide disse

9 kommentarer

 • Reply Karen Elisabeth... lørdag 5. april 2014 at 17:17

  De er så skønne…

  Ikke at jeg ejer en selv (endnu) – Men jeg savler regelmæssigt over billederne

  • Reply Mette lørdag 5. april 2014 at 22:33

   Ha ha, savle apropos hagesmæk ;)

 • Reply Majasol lørdag 5. april 2014 at 20:25

  Hvor er den bare skøn! Bemærkede lige, at hun laver en ligende med butterfly på til drenge. Årh, min hjerte smelter!

  • Reply Mette lørdag 5. april 2014 at 22:34

   Jamen, de er bare SÅ fine :)

 • Reply Maiken søndag 6. april 2014 at 23:42

  Clara er simpelthen også så dygtig, så godt at Vigga får glæde af det. :)

  • Reply Mette tirsdag 8. april 2014 at 21:14

   Ja, hun er så sej og super krea :)

 • Reply Jeanette tirsdag 8. april 2014 at 06:42

  Årh, den er virkelig fin :) er den lavet af almindelig stof eller? Tænker i forhold til hvor nem den er at gøre rent :)

  • Reply Mette tirsdag 8. april 2014 at 21:11

   Ja, det er vist almindeligt bomuld, men noget vandtæt på bagsiden, så den skal i vaskemaskinen ;)

 • Reply Fine sager : Carlas Café torsdag 10. april 2014 at 22:54

  […] i dag. En ny hagesmæk fra Clara, til vores begyndende samling. Den er om muligt endnu finere end vores første. Og det er ikke kun mig der er faldet for dem herhjemme. Carla insisterede på at få en af dem […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.