Ikke kategoriseret

Selvforkælelse

onsdag 21. november 2012
Vigga har været sløj med feber de sidste dage og har meget muligt flere tænder på vej. Hun er pylret og ked og det er faktisk første gang at vi oplever hende sådan, så vi kan næsten ikke kende hende, det lille pus. Hun sover uroligt og vågner i gråd, så det meste af mine aftener går hos hende inde i soveværelset i selskab med telefonen og min nye hobby Instagram. I aften vil jeg opgradere med nye magasiner og lidt chokolade fra en lækker julepakke som jeg har modtaget fra Konnerup & Co i dag.  Vi har allerede prøvesmagt karamellerne og nøj de er gode! De smager som rigtig karamel (og ikke bare fløde og sukker) og så er de så bløde at de smelter på tungen. Helt perfekte og bestemt værd at prøve. Jeg ved, at jeg nok bliver nødt til liige at prøve en pose mere inden alt for længe ;) Nu vil jeg logge af og nyde lidt tiltrængt selvforkælelse mens der endnu er ro. God aften :)

Måske kan du også lide disse

11 kommentarer

 • Reply Heidi onsdag 21. november 2012 at 21:23

  håber hun snart er frisk igen :) uhm den ser god ud den pakke.

  • Reply Mette fredag 23. november 2012 at 21:25

   Ja, den har også bragt stor begejstring herhjemme :) Jeg var ved lægen med Vigga i går og det viste sig at være mellemørebetændelse, så der var ikke noget at sige til at hun var pylret, den stakkel :(

 • Reply toneRum onsdag 21. november 2012 at 21:34

  Virkelig god plan! Håber der stadig er ro:-)
  Marianne

  • Reply Mette fredag 23. november 2012 at 21:26

   Ja, ikke ;) Der blev faktisk en lille rolig stund – dejligt :)

 • Reply Øglemor onsdag 21. november 2012 at 22:33

  Årh, hvor lækkert! Og du fortjener det ovenpå babypyller og tænder. Håber snart, de tænder bryder igennem, så hun slipper for at have ondt, det lille pus. (Og i øvrigt – længe leve smartphones, når man bruger hele aftener med pylret baby ;-))

  • Reply Mette fredag 23. november 2012 at 21:31

   Ja, ikke?! Jeg synes også, at jeg havde fortjent et par nye magasiner ;) Men det var slet ikke tænderne, men ørerne. Det undrede os også, at hun pludselig reagerede sådan, hvis det var tænder, for hendes første 4 tittede frem uden et kny.
   Og ja, når man nu alligevel sidder i mørket og holder vagt, fordi det nærmest ikke kan betale sig at forlade værelset mellem opvågningerne, så er det altså genialt at kunne sidde og smugsurfe lidt på telefonen ;)

 • Reply Maria Vanløseblues torsdag 22. november 2012 at 09:40

  Indimellem er der bare brug for en god omgang selvforkælelse!
  Jeg håber i alle fik lidt ro og at hun start er i bedring

  Kh maria

  • Reply Mette fredag 23. november 2012 at 21:37

   Tak :) Hun er kommet på penicillin for mellemørebetændelse og er helt utrolig frisk i dag. Skippede lige formiddagsluren og sov først kl. 13. Gad vide hvad de har mixet i penicillinen ;/

 • Reply Jadore blog torsdag 22. november 2012 at 11:35

  Konnerup har det bedste chokolade :)

  • Reply Mette fredag 23. november 2012 at 21:37

   Ja, det er godt nok lækkert! Nu bliver jeg nødt til at have lokaliseret den nærmeste forhandler ;)

 • Reply Blake søndag 17. marts 2013 at 17:59

  I work for a publishers where can you buy diflucan over the counter 3 Meets Standard-Student requires limited prompting to complete complex tasks; independently

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.