Børnetøj sommer

Udsalg på sorbetfarvede sommerfavoritter

mandag 28. april 2014

Miniature Noanoa

cardigan Mini a ture // bodyer Noa Noa Miniature// klipklappere Havaianas // bukser Mini a Ture  // strømpebukser Mini a Ture // glimmerleggins Mini a Ture // flæsebloomers Mini a Ture // Baby klipklappere Hawaianas // solhat Mini a Ture

God solskinsmandag! Jeg håber at I har nydt det fantastiske sommervejr i weekenden. Vi tilbragte lørdag formiddag på planteskole (med en lille afstikker til Ikea) og eftermiddagen og aftenen i haven. Vi er helt opslugte af at få ført vores haveplaner ud i livet, men det tager sin tid og vi har også måtte erfare, at der ret hurtigt bliver en dyr hobby. Carla har en fest med alle sine nye nabovenner. Det er virkelig en kæmpe gevinst ved at være flyttet i parcelhus, som vi helt havde undervurderet inden vi flyttede herud.

Søndag hentede min mor pigerne, for at vi kunne arbejde igennem herhjemme. Vi er ved at lægge sidste hånd på et projekt, som jeg efterhånden har arbejdet på i flere måneder, og jeg glæder mig helt skørt til at vise jer det (en af de nærmeste dage, yay! :). Det er også forklaringen på, at der har været musestille herinde de sidste par uger… Må også tilbage til arbejdet nu, men faldt i en overspringsfælde, da jeg fik en mail om udsalg hos Boozt og opdagede af mange af mine sorbetfarvede sommerfavoritter fra blandt andre Mini a Ture og Noa Noa miniature var sat ned med 25%. Tippet er hermed givet videre :)

(indlægget indeholder affiliatelinks)

Måske kan du også lide disse

2 kommentarer

 • Reply Ida mandag 28. april 2014 at 21:22

  Jeg elsker sorbet i din udgave! Må ind og lure efter sommertøj – det er jo blevet høj aktuelt med det gode vejr!

  • Reply Mette mandag 28. april 2014 at 22:00

   Åh ja, Ida. Når jeg nu ikke længere har en lille babypige at putte i de bloomers, står de så ikke i det mindste Penny på dem? ;)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.