Rum til børn Små sko

Om farver, sneakers og Viggas lille bil…

lørdag 5. april 2014

Lille-slagbænkHummel-sneakersMelonHummel-hightop-sneakers

Nogen gange (ret ofte) kan jeg godt tænkte, at det bliver for meget at gå så meget op i børnetøj og interiør (og i den virkelige verden er tingene altså også noget mere tilfældigt, end det måske kommer til at fremstå her). Men jeg tror egentlig, at en stor del af min glæde ved børnetøj, er farverne og de farvesammensætninger, der opstår mere eller mindre tilfældigt. Det inspireret mig meget. I dag kunne jeg ikke gå forbi den lille “bil”, som Vigga havde stillet op i sin leg, og hendes nye sneakers som hun havde hevet frem, uden at jeg måtte have kameraet. Farverne trak i mig :)

Og så kunne jeg jo også lige benytte chancen, til at fotografere Carlas nye sneakers. Jeg var ret overrasket over, at hun valgte dem i blå, når de både kunne fåes i pink og i flere forskellige farver glimmer. Mon hun allerede er ved at vokse fra det igen? I hvert fald syntes jeg, at det var en super cool og meget street pige i jeans leggins, parka, high top sneakers og rygsæk jeg fulgtes med inde i byen i går :)

Måske kan du også lide disse

11 kommentarer

 • Reply Line lørdag 5. april 2014 at 23:13

  Så fint! Hvor har du købt gulvtæppet?

  • Reply Mette lørdag 5. april 2014 at 23:29

   Det købte jeg i Søstrene Grene sidste forår. Har ærget mig over at jeg ikke købte et par stykker mere ;)

   • Reply Line søndag 6. april 2014 at 20:13

    Det forstår jeg! :D

 • Reply Fru Sole søndag 6. april 2014 at 10:42

  Mon det er alle Hummel, der er gode til smalle fødder? Vi har ellers brugt superfit, men jeg er knapt så vild med designet, synes at smalle lange fødder bliver ekstra lange og smalle… Så måske skulle man kigge lidt efter Hummel næste gang…

  • Reply Mette søndag 6. april 2014 at 22:01

   Det ved jeg faktisk ikke. Det er første gang at vi har sko fra Hummel. Havde i første omgang bestilt nogle Puma sneakers hjem, og de var i hvert fald ikke gode til dem, men der kan selvfølgelig være forskel på modellerne. Men ja, jeg har også hørt at Superfit skulle være gode til smalle fødder.

 • Reply Ida søndag 6. april 2014 at 12:32

  Åh ja, parkaer! Jeg glæder mig, til Penny bliver stor nok til sådan en. Den armygrønne er et godt og klædeligt modspil til alle de blide, tøsede nuancer.

  • Reply Mette søndag 6. april 2014 at 22:02

   Vi kører grønne parkaer alle tre piger herhjemme. Parkabanden! ;)

 • Reply Jane søndag 6. april 2014 at 20:07

  Super fine farver og dejlige sko :-) tror nogen har spurgt før, men kan du huske hvilken farvekode (mærke) I har malet den fine ligge bænk i?

  • Reply Mette søndag 6. april 2014 at 22:09

   Jge hra browset lidt tilbage i tidligere indlæg, og det eneste jeg er kan finde er, at den hedder noget med Redish Grey og er fra Sadolin Farveland. Håber at det kan være en hjælp :)

 • Reply Jane søndag 6. april 2014 at 20:08

  mente lille slagbænk :-)

 • Reply Vigga 3 år : Carlas Café lørdag 7. marts 2015 at 23:43

  […] havde ønsket sig “løbesko” i fødselsdagsgave og de skulle(!) være de sammen som dem hun havde sidste år. Jeg synes efterhånden, at det kan være lidt svært at finde på gode jule- og fødselsdagsgaver. […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.