Graviditet & baby Lille lykke

Ida Ising pusletaske

torsdag 6. marts 2014

IMG_4950 Ida Ising

De seneste måneder har vi haft mulighed for at prøve den populære Ida Ising pusletaske, og vi er (som rigtig mange andre) meget begejstrede!

Nu er Vigga jo efterhånden ved at være et stort blebarn, men det gør det ikke mindre praktisk at have sit eget transportable puslearrangement med sig rundt. Jeg synes især at det er rart, at kunne folde sit eget private puslebord ud oven på puslebordene på cafeer og i offentlige puslerum, som jeg har et lidt bakterieforskrækket forhold til ;)

Tasken er praktisk indrettet med de fire indvendige rum, så bleer, diverse puslegrej og ekstra tøj er lige ved hånden under pusleseancen. Eneste lille ulempe, for mig at se, er at man ikke umiddelbart lige kan dykke ned i de indvendige rum når tasken er lukket. Der må man krænge en hånd ind. Men det er vist prisen, hvis man vil have pusletaske og -bord i ét, som man kan tage med sig under armen ;) Til gengæld kan man let komme til nøgler, telefon, læbepomader og andre personlige småsager i det udvendige lynlåsrum.

Designet er super lækkert, -simpelt og i gode materialer. Og mon ikke vi er flere der supporter, at tasken også er kommet i en lidt mere budgetvenlig udgave med nylonhanke? Hold i øvrigt også øje med den nye fine farve Copenhagen der er undervejs, som har et virkelig fint foer.

Sidste med ikke mindst synes jeg, at det er skønt, at det er en dansk småbørnsmor der er iværksætter bag tasken og firmaet. Og jeg har ladet mig fortælle at rygtet om taskerne nu er nået helt til Australien, hvor de også er vilde med tasken. Det er altså super sejt gået!

Jeg er stort forhandler af Ida IsingLille lykke.

Ida Ising pusletaske

Vi har modtaget tasken til test og anmeldelse 

 

Måske kan du også lide disse

5 kommentarer

 • Reply Ida torsdag 6. marts 2014 at 21:23

  Nylon stropperne gør bestemt ikke designet ringere. Og hvis det så endda trækker prisen ned… Win! Og så kan jeg virkelig godt lide, at designet er gjort mere enkelt og ikke længere har Liberty for, som jeg synes var helt malplaceret til tasken.

  • Reply Mette fredag 7. marts 2014 at 08:26

   Ja, det er da total win win, hvis du hverken er til læderstropperne eller libertyfoer, for prisen er under den halve uden ;)

 • Reply torontowebdesign.soup.io søndag 6. april 2014 at 10:19

  It’s very trouble-free to find out any topic on net as compared
  to books, as I found this piece of writing at this website.

 • Reply Anna Cecilie tirsdag 18. november 2014 at 10:35

  Det er altså lidt vildt at tænke på, at Ida oprindeligt har taget en pusletaske fra 70’erne og givet en ordentlig overhaling, hvorefter den oplever så meget succes som den gør nu – og også i Australien som jeg kan forstå?

  Jeg har også hørt flere forældre give udtryk for, at den er super god at have med på farten, hvis der for eksempel skal besøges nogle venner eller lignende som ikke lige har et puslebord i nærheden. :-)

  Bliver spændende at se, hvad Ida kommer med af spændende produkter i fremtiden.

 • Reply Anna Cecilie tirsdag 18. november 2014 at 10:36

  Fik jeg skrevet en kommentar? Synes det driller lidt for mig. Nå.. Det er også ligemeget. Min pointe er at det er en sej taske!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.