Børnetøj Graviditet & baby Legetøj og bøger

Et halvt år

tirsdag 4. september 2012

  

Vigga fylder et havlt år i dag. Oh my, hvor tiden går hurtigt! Og jeg piver så godt som dagligt over, at det går alt for stærkt, og hvor blev min lille-bitte baby af?! Nu triller hun allerede rundt over hele gulvet, har spilopper i øjnene (især når Carla er i nærheden), spiser grød og mos og er så småt begyndt at sidde i sin høje stol, og så er hun forresten også begyndt at bruge sut – yay!

Med Carla har vi en tradition med en “halv-års-krans“, som jeg bager til hendes halvårsfødselsdag i december og med Vigga havde jeg egentlig tænkt, at det kunne være hyggeligt med en æblekage-tradition. Men jeg nåede (selvfølgelig) hverken at fremskaffe æbler eller at koge æblegrød og sådan er det måske nok med nr. 2? Måske kan vi nå at starte traditionen næste år, selvom det selvfølgelig er noget snyd… Men til gengæld kom min mor med lyserøde blomster, posten kom med det første efterårstøj (hun kan jo ligeså godt vænne sig til, at værdsætte bløde pakker :), Faren havde chokoboller med hjem og Carla bidragede med flag, sang, fødselsdagstraditioner fra børnehaven og masser af ballade. Så det var nok ikke helt skidt alligevel :)

De fine risposer er en dåbsgave til Vigga fra Super-moster. Jeg har så mange ting som jeg gerne vil vise herinde, men jeg når desværre ikke nær så meget som jeg gerne ville for tiden. Men nu får I risposerne at se, omend en måned forsinket :)

Måske kan du også lide disse

28 kommentarer

 • Reply Mille tirsdag 4. september 2012 at 21:03

  Åh I hear you!!!! Stop tiden NU- min lille Hector er også snart på vej til et halvt år og triller og spiser mos og grød præcis som lille vigga – man bliver virkelig opmærksom på tid og nuet!
  Det er meget smukke og varme billeder- tillykke til lille vigga – både med de 6 mdr og dåben- det er et sødt navn! Kh

  • Reply Mette onsdag 5. september 2012 at 09:16

   Ih, tak :) Ja, børn sætter virkelig tiden og livet i perspektiv. Før vi fik Carla gik jeg altså ikke sådan og var nostalgisk over at tiden gik og at de forskellige perioder i livet blev afsluttet. Men nu gad jeg altså virkelig godt at gemme “små bidder” af pigerne som babyer og tumlinger til senere tider. Okay, jeg kan godt høre at jeg lyder ret baby-gak ;)

 • Reply Tine tirsdag 4. september 2012 at 21:27

  Tillykke med halvårsdagen, lille Vigga!

  Skønne billeder og sikke en fin gave fra Super-mosteren. Hvor er futterne mon fra? De ser lækre ud.

  KH

  • Reply Mette onsdag 5. september 2012 at 09:21

   Tak :) Futterne er rigtig lækre og virkelig søde på med de små pompomer :). De er fra Club Collection (http://www.clubcollection.com/default.asp?ID=50&show=vareliste&varegrp=9), er i 100% cashmere og koster 150 kr. Jeg har tidligere haft dem med i et par collager her på bloggen, men de fåes (så vidt jeg kan se) desværre kun i str. 6-12 mdr. så nu måtte jeg have dem hjem :)

 • Reply Ida tirsdag 4. september 2012 at 22:11

  Argh, jeg kan virkelig godt følge dig i, at det havde været rart at nå den tradition allerede i år! Måske I så bare skulle holde fast i chokobollerne i stedet for en æblekage?

  • Reply Mette onsdag 5. september 2012 at 09:41

   Ja, måske. Så er der også mere tid til bare at hygge og det skal man på ingen måde undervurdere :)

 • Reply Maja Nielsen onsdag 5. september 2012 at 08:03

  Tillykke med lille Vigga :) Når man har børn, er det åbenbart bestem at tiden skal flyve afsted… SUK! Snart står de i døren med tasken pakket og flyttekasserne på vej til flyttebilen, puha sikke en tanke!

  • Reply Mette onsdag 5. september 2012 at 09:44

   Puha, ja det tænker vi ikke på, vel?! Carla siger heldigvis, at hun aldrig vil flytte hjemmefra, så vi har bestemt, at vi tegner og bygger ét stort hus, hvor vi bo sammen hele storfamilien :) Lige nu synes vi alle sammen at det er en mægtig god ide, men det kan godt ske er nogle af os kommer til at ændre mening inden da ;)

 • Reply Inger Marie onsdag 5. september 2012 at 08:46

  Tillykke med lille Vigga! Hvor er det nogle dejlige billeder – og 6 måneder er altså stadig ikke særligt meget – hun kan sagtens blive ved med at være din lille baby læææænge endnu ;-) Risposerne er så fine – den idé kunne jeg sagtens finde på at kopiere til Molly, som også har et dejligt kort og overkommeligt navn. Kan du ikke maile mig din postadresse, så sender jeg den gule halskæde afsted til dig :)ingermarie@gmail.com

  • Reply Mette onsdag 5. september 2012 at 09:48

   Tak :) Jep, de er lille bitte bløde babyer læænge endnu, basta! :)
   Jeg kan helt sikkert anbefale risposerne. Herhjemme er de til glæde for både Vigga og Carla. Vigga kaster med dem og maver sig rundt efter dem, mens Carla leger og skriver med bogstaverne. Der er forresten også en pose mere med et hjerte på, men den har vist gemt sig et sted, så den glemte jeg på billedet.
   Jeg sender dig en mail :)

 • Reply PernilleW onsdag 5. september 2012 at 09:49

  Tillykke med Viggas 6 måneder:-) Åh, det går så hurtigt!! Men sikke en god tradition med også at gøre noget særligt ud af halvårsdagen. Så stopper man i hvert fald lige op midt i den travle hverdag og nyder hinanden lidt ekstra:-)

  Og p.s. Den er så sød den bløde kanin på billede nummer 4 – Mini Tvitten bruger den også som sovebamse…

  • Reply Mette onsdag 5. september 2012 at 21:06

   Tak :) Ja, det er blevet en lidt hyggelig tradition, som vist egentlig mest startede som en anledning til at invitere mødregruppen på kage. Og så er det også blevet lidt af en juletradition for os. Men ja, altid hyggeligt med en anledning til at hygge. Og egentlig kan jeg ikke rigtig forstå at Vigga nu allerede er lige så stor, som Carla var i december med min barsel med hende (giver det mening?).

   Og ja, den kanin er så fin og lækker. Carla og Vigga har en hver og kusine A, stjæler dem gerne, hvis hun ser sit snit til det. Jeg fandt en struds fra samme mærke som jeg købte til hende. Den er virkelig også skøn, men det ser alligevel ud til at lille A stadig foretrækker kaninerne. Hun må have en også :)

 • Reply Øglemor onsdag 5. september 2012 at 12:11

  Stort tillykke med det halve år. Det går SÅ hurtigt – Varanen bliver et helt år lige om lidt – og jeg kan næsten ikke overskue, at det skal gå så hurtigt! Synes dog, at I er ret så seje, at I har halvårstraditioner; både for det ene og nu også det andet barn. Det er der ingenting af her; jeg glemmer konsekvent Varanens månedsdag, at skrive i noget, der minder om barnets bog og i det hele taget alle de ting, jeg syntes, jeg var så god til med Øglen. Men sådan er det nok med 2’eren, som du også skriver :-)

  Skønne ærteposer, og skøn kanin – Varanen har en (2, faktisk) som sovekanin(er). Blød og lækker er den…

  • Reply Mette onsdag 5. september 2012 at 21:11

   Eet år?? Det er jo crazy, du har jo lige født ham! Pyha ;)

   Her husker jeg nu heller ikke månedsdage og barnets bog bliver lagt frem ind i mellem (og er et fast punkt på min To Do) uden at det helt lykkedes mig at få den opdateret. Carlas er jeg helt gået i stå med, men jeg har nogle (vigtige) milepæle i hovedet, som jeg går rundt og gør mig umage for at huske på. Man burde jo sætte sig ned en aften eller to og få det ud af verdenen. Og så er det jo godt at man kan kigge tilbage i bloggen, hvis man skulle mangle nogle datoer eller detaljer ;)

 • Reply Anne onsdag 5. september 2012 at 12:19

  Tillykke med det halve år og tillykke med at hun er startet med at bruge sut. Sådan en lille gummi-tingest kan jo udføre mirakler ;)
  Er helt pjatte med de karrygule bukser. Stod med et par magen til i hånde for et par dage siden og har ikke glemt dem… billederne gør ikke min købetrang mindre :-)

  • Reply Mette onsdag 5. september 2012 at 21:13

   Tak :) Ja, det er SÅ dejligt at det endelig lykkedes med sutten. Den er bare så god at have :)

   Og ja, bukserne er så fine og meget bløde :) Jeg overvejede længe om det skulle være de grå eller de sennepsfarvede. Store beslutninger ;)

 • Reply Fru Thornholm onsdag 5. september 2012 at 13:28

  Tillykke m de 6 mdr!
  Skønne ærteposer – super ide med bogstaverne på, synes jeg. Det er vel nok en lækker trøje fra FUB – den er je vild med. Hvor mon de strikkede futter er fra?

  • Reply Mette onsdag 5. september 2012 at 21:17

   Ja, de er så fine, de ærteposer. Jeg er ret vild med Liberty printet på dem med Vét og Gét. Det har jeg ikke set før, men farverne er SÅ lækre :) Jeg tror egentlig at hun har fået ideen til poserne et sted her i blog-land :)

   FUBs trøjer er SÅ lækre og er efterhånden blevet fast inventar i pigernes garderobe. Kvaliteten er virkelig super og designet er så fint og enkelt.

   Futterne er i cashmere og fra Club Collection. Se evt. mit svar med flere detaljer højere oppe :)

 • Reply Anne onsdag 5. september 2012 at 13:52

  Tillykke med det halve år. Og sikke nogle fine poser Tine har lavet!

  Kh

  • Reply Mette onsdag 5. september 2012 at 21:20

   Tak Anne. Ja, dem er hun kommet rigtig godt fra :) Hun malede jo billede til Carla da hun blev døbt, så hun syntes også at Vigga skulle have noget personligt. Og så fik Vigga endda også en virkelig lækker luksus juniordyne OG en Mini a Ture anorak af dem. Hun forkæler dem, hende moster ;)

 • Reply Ann-Christine onsdag 5. september 2012 at 13:58

  Tillykke med halvårsdagen! Det lyder så hyggeligt med jeres traditioner med krans og (planer om) æblekage. jeg synes ikke det vil være spor snyd at starte traditionen næste år ;) Det lyder ellers som om I fik fejret dagen med maner

  • Reply Mette onsdag 5. september 2012 at 21:23

   Tak AC :) Ja, det er rigtig hyggeligt. Jeg har aldrig bagt krans før vi startede den tradition og jeg bager den kun den ene gang om året, så det er lidt særlig og hyggeligt. Æblekage derimod, kan man jo ikke nøjes med een gang om året ;) Men ja, den ville passe ret godt ind som en tradition her i september :)

 • Reply Malene onsdag 5. september 2012 at 16:24

  Tiden flyver bare alt for stærkt ja. Hun ser ligeså dejlig ud som storesøster :)

  • Reply Mette onsdag 5. september 2012 at 21:25

   Hehe, den lille smule som jeg tillader mig at flashe af hende ;) Du er sød, Malene :) Men jeg kan forsikre, at hun helt bestemt er helt lige så dejlig som sin storesøster :)

 • Reply - torsdag 6. september 2012 at 14:59

  Hov – jeg bliver nød til at spørge hvor bukserne er fra? :o)

  -Pernille

  • Reply Mette torsdag 6. september 2012 at 19:57

   Bukserne er fra Gro. Jeg har købt dem hos Viable.

 • Reply Anonymous torsdag 6. september 2012 at 18:47

  Tillykke med det halve år! Min datter fylder også et halvt år på mandag – og det er jo helt skørt at der allerede er gået så lang tid!

  Jeg har også haft kig på bukserne fra Gro, men er i tvivl om størrelsen…hvilken har du valgt til Vigga?

  -Majken

  • Reply Mette torsdag 6. september 2012 at 20:02

   Tak :) Og tillykke med din datter også :) Jeg har købt bukserne i str. 80 til Vigga. Jeg har ikke set dem i mindre størrelser og ved ikke om de fåes, men jeg synes godt at Vigga kan bruge dem nu. De er lidt lange, men eftersom de er smalle forneden i benene og stoffet er dejligt elastisk, sidder de bare og rynker fint. Og der er regulerbar elastik i taljen :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.