krea Krea med børn

Sygedag med krea på

mandag 10. februar 2014

Aquarelle

Carla har haft en hjemmedag. Hun er sløj med feber og hoster som en søløve. Carla ville gerne male mens jeg arbejdede, men hun gik sur i sit portræt (kunne ikke tegne morfar, som har fødselsdag i dag :). I stedet fandt hun den store kreabog, bladrede den igennem og bad om en æggebakke, som vi klippede til og så gik hun ellers i gang.

Kreabog
Krea

Jeg syntes at det er så fedt, at være vidne til hendes kreaprojekter. Selvom jeg godt kan blive lidt forpustet over at blive kostet rundt med. Jeg når nærmest ikke at kaste et blik på mit eget arbejde, før der skal fyldes mere maling op, monteres vinger og sætte snor i. Men jeg bliver jeg altid så imponeret og begejstret over at se resultatet og over at opdage, hvordan hun har haft en helt klar plan fra begyndelsen.

aquarell krea
Ugle

Jeg bliver altid så drønstolt af det lille kreahoved, men var knap så stolt ved, at “strandfuglen” skulle være en fødselsdagsgave til morfar. Havde ellers mægtig gerne fundet en plads til kunstværket herhjemme :)

Måske kan du også lide disse

4 kommentarer

 • Reply Heidi mandag 10. februar 2014 at 21:51

  Tillykke med morfar. Strandfuglen er vildt sej :) jeg kender så godt det der med at blive helt overrumplet (staves det mon sådan ;)) over deres frembringelser. Nu er Holger også begyndt herhjemme så der bliver virkelig produceret :) god bedring til Carla

  • Reply Mette fredag 14. februar 2014 at 10:24

   Tak Heidi :)
   Jeg har godt bemærket Holgers evner på IG :) Man bliver jo bare så begejstret og imponeret over de unger. Jeg havde det på sammen måde, da jeg arbejde på pædagogmedhjælper efter gymnasiet. Børn er fantastiske! :)

 • Reply Anita onsdag 12. februar 2014 at 22:30

  Tror da bestemt at den bog skal have en plads i vores reol, mon ikke Karla snart er stor nok til kreadag med mor :)

  • Reply Mette fredag 14. februar 2014 at 10:21

   Man kan næsten ikke være for lille til kreadag med mor, vel?! :) Hvor gammel er det din Karla er?
   Om ikke andet skal I jo nok få glæde af den på sigt :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.