mad Sweets

Kaffepause

onsdag 15. januar 2014

kaffeagenterne espressobrygespressoBrasilien-Daterra-Bruzzionsdagssnegl kanelsneglkaffelatte

Vi er to der arbejder hjemmefra i de her dage, og det indbyder til lidt ekstra hyggelige kaffepauser. Perfekt timing, at få leveret 2 kg nyristede kaffebønner fra Kaffeagenterne og nye kopper på samme formiddag (vi byttede de høje kopper som vi fik i julegave, til nogle som kan gå ind under espressomaskinens bryggehoved, -vigtig detalje ;). Vi toppede den gode kaffekarma med en syndig onsdagssnegl.

Tjek iøvrigt lige datoen på kaffeposerne. Den ene pose er ristet i går, den anden i forgårs. Det er altså i orden!

Måske kan du også lide disse

16 kommentarer

 • Reply Christina onsdag 15. januar 2014 at 14:08

  Årh den snegl ser god ud. Og kaffen også.. og krusene – dem ønsker jeg mig også og har håbet lidt at kunne finde 2. sortering på dem til januarudsalget:)

  • Reply Mette torsdag 16. januar 2014 at 10:41

   Ja, jeg har også ønsket mig krusene længe efterhånden :) Kan man også få de helt hvide som 2. sortering?

   • Reply Christina torsdag 16. januar 2014 at 12:52

    Det ved jeg faktisk ikke?! Det giver selvfølgelig god mening, hvis man ikke kan..

 • Reply Maiken onsdag 15. januar 2014 at 14:25

  Mmmm, det ser lækkert ud! Sikke en hverdagsluksus med god kaffepause. Jeg har sørme meget at lære med espressomaskinen. Jeg kommer alt for tit til at vælge en kedelig neskaffe i stedet for, da det er hurtigere, men langt fra lige så velsmagende.

  • Reply Mette torsdag 16. januar 2014 at 10:53

   Ja, jeg nyder virkelig også de gode formiddagskaffepauser (også selvom der ofte bliver arbejdet imens ;).

   Ud med neskaffen og frem med espressomaskinen! ;) Det smager så meget bedre :)

 • Reply Ida onsdag 15. januar 2014 at 18:02

  Årh, det er nogle smukke kaffebilleder! Jeg kan altså også stadig huske, hvor godt den kop kaffe, som Nis serverede, smagte… Og så fik du givet mig en grum lyst til kanelsnegle!

  • Reply Mette torsdag 16. januar 2014 at 10:46

   Tak Ida. Godt at høre at du kunne lide kaffen :) Og ja, man kan vel altid lyst til en lille kanelsnegl ;)

 • Reply Tine onsdag 15. januar 2014 at 20:41

  Mmm, hvor ser det lækkert ud!

  Vi bestiller også kaffe hos Kaffeagenterne (og Emofabrik – det skifter lidt) – de laver altså gode bønner. Faktisk skulle der gerne komme 3 kg fra Kaffeagenterne i morgen – uhhhmm, jeg glæder mig! Duften fra en pose nyristet kaffe er intet mindre end fantastisk.

  • Reply Mette torsdag 16. januar 2014 at 10:47

   Den bedste duft! Vigga sidder også gerne på køkkenbordet og snuser til kaffe- og thedåserne ;)

 • Reply Signe torsdag 16. januar 2014 at 10:46

  Hej Mette.
  Hver gang du bringer et kaffe indlæg bliver jeg helt længselsfuld (og sender min stempelkande misfornøjede blikke)! Hvad er det for en espressomaskine i har? Er det een i kan anbefale? er der Mælkeskummer til?

  Jeg har holdt meget af din blog i årevis i øvrigt. Den giver mig lyst til at blogge selv, fordi det ser så godt ud, men da jeg ved at mine talenter og mit “ork” ville komme til kort, nøjes jeg med at nyde din! Og den er jo som at blade i et dejligt blad om familie, interiør, tekstiler, bolig og mad :o) Jeg har en datter på Carlas alder og bliver meget inspireret til tøjkøb. Så kommer min Solveig springende og vil godt se skoene eller dragten på “pigen på computeren”.

  Signe

 • Reply Signe torsdag 16. januar 2014 at 13:56

  Hm. Måske kom det sidste til at lyde lidt invaderende ;oD sådan var det ikke ment. Vi synes bare du og Carla har god smag :o

  • Reply Mette torsdag 16. januar 2014 at 19:12

   Kære Signe

   Mange tak for din søde kommentar. Jeg oplevede det måde som invaderende :)
   Det er så hyggeligt at høre fra jer som har fulgt med så længe. (Og lidt vildt og surealistisk ;)

   Vores espressomaskine er en arvesag fra min far, som er lidt af en kaffenørd ;) Den trænger dog efterhånden til at blive skiftet ud og når vi skal ud at investere i en ny, bliver det nok i en Rancilio Silvia (som vi har fået anbefalet af min far, som den bedste “standart” maskine til prisen).

   Hyggeligt at din datter også kigger med :)

   • Reply Signe torsdag 16. januar 2014 at 19:46

    Takker :-) for svar og anbefaling.
    Ja, du har haft din blog længe nu og måske skulle jeg blive lidt bedre til at kommentere når nu jeg har kigget med så længe :-) det er på en eller anden måde lidt noget særligt når man har børn i samme alder, så er der så meget der rammer plet som man kan genkende og blive inspireret af.
    Jeg må også tjekke rancilio Silvia ud. Det er vist lidt avanceret teknologi med de espressomaskiner, for jo mere man vil kunne lave en særligt lækker smag, jo mere får man jo også en maskine hvor man skal have særlige barrista-kompetencer ;-) men det lærer man vel også…

    • Reply Tine torsdag 16. januar 2014 at 23:06

     Vil bare lige sige, at vi har haft en Rancilio Silvia i mere end fire år, og vi er SÅ glade for den. Det er nemlig en rigtig god “standard” maskine til prisen, og vi har aldrig haft problemer med den. Vi har også en kværn derfra – Rancilio Rocky no doser for at være mere præcis. Den er vi også meget tilfredse med. (med doser giver et værre svineri – kender nogle der har den ;)

     Vi købte i øvrigt maskinen via nettet i Italien. Der fik vi den noget billigere og de var hurtige til at levere.

     Håber det er okay jeg blander mig. ;)

     • signe torsdag 16. januar 2014 at 23:27

      tak for gode tips! :o)

 • Reply Anita tirsdag 21. januar 2014 at 12:55

  Vi har de samme RC kopper – de er SÅ flotte og enkle, men kunne godt bruge en ‘ordentlig’ kaffebrygger, fremfor den hurtige nescafe.
  Vil tilgengæld lige spørge til et fototip; hvordan får du så bluret baggrund som det næstsidste billede? Linse, blænde…? Det er vildt flot!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.