Nytår

Godt nytår!

torsdag 2. januar 2014

IMG_3893

Rigtig godt nytår! Jeg håber at I er kommet godt ind i det. Vi havde en hyggelig aften hos et hold venner og var de populære gæster, hvis unger ikke kunne sove, og først gik i seng sammen med os andre klokken 1.30, mens værternes børn pænt lod sig putte midt på aftenen. Men hvis jeg skal være ærlig, så kan jeg faktisk rigtig godt lide at tilbringe hele nytårsaften sammen med dem, -så længe at de hygger sig og ikke er overtrætte. Og da de begge havde taget en ualmindelig lang eftermiddagslur, og Vigga en 20 minutters powernap midt på aftene (ind til fyrværkeriet vækkede hende igen), var de i hopla og havde en fest hele aftenen og den halve nat :)

Jeg synes at det så stort at springe ind i det nye år og at opleve fyrværkeriet bag vinduerne sammen med dem. Og jeg tør næsten ikke fortælle det, men sådan er det faktisk gået stort set alle vores nytårsaftener med Carla (- og med den tilståelse bliver det højst sandsynligt sidste gang vi bliver inviteret til nytårsfest ;)

Vi fik ikke rigtig fotograferet i løbet af aftenen, men vi kunne ikke stå for Carla siddende i vinduet kl. 24, opslugt af fyrværkerriet i nattøj og med saftevand i champagneglasset :)

Godt nytår!

Måske kan du også lide disse

12 kommentarer

 • Reply Maiken torsdag 2. januar 2014 at 22:17

  Hvor er det et fint stemningsbillede af Carla der i vinduet. Det lyder altså også som en hyggelig nytårsaften, og I er altså ikke gæster, der ville afskrække mig. Jeg er helt enig i, at jeg også gerne vil opleve nytåret sammen med pigerne – hvis de vel og mærke ikke er overtrætte – faktisk tror jeg, at de også har været med hvert år klokken 12. Hvis ikke de har været vågne ind til, så er det vågnet af fyrværkeriet. :)

  • Reply Mette søndag 5. januar 2014 at 11:05

   Godt at høre at vi ikke er de eneste ;) Og ja, putning ude og larmen fra fyrværkeriet giver bare ikke de bedste ods for en rolig aften ;)

 • Reply Christina torsdag 2. januar 2014 at 23:40

  Godt nytår. Rigtig fint billede af Carla. I år holdt Selma også til midnat og det er rigtigt, at det var hyggeligt at hoppe ind i det nye år med hende. Men sikke en dejlig ro der var, da alle børnene endelig sov;)..

  • Reply Mette søndag 5. januar 2014 at 11:07

   Det lyder også rigtig rart med en rolig voksenafslutning på aftenen. Jeg kunne nu også godt have ønsket mig at have rundet aftenen af med voksensnak og irish coffee i ro og mag, men den gik ikke ;)

 • Reply FruThornholm lørdag 4. januar 2014 at 21:39

  Vi har også haft Alma med hele aftenen siden hun var helt lille. Der er noget magisk ved den aften – fyrværkeriet og forventningerne til det nye år der stråforkortelsesmidler døren. Det er da dejligt at dele med sin børn!

  • Reply Mette søndag 5. januar 2014 at 11:08

   Lige præcis, det er magisk! :)

 • Reply FruThornholm lørdag 4. januar 2014 at 21:40

  Stråforkortelsesmidler?? Ville bare skrive ‘der står for døren’ :-))

  • Reply Mette søndag 5. januar 2014 at 11:10

   Haha, det havde jeg slet ikke lagt mærke til i første omgang! ;)

   Jeg håber, at I får et rigtig godt og heldredende nytår! Du er i mine tanker, Stine <3

 • Reply Anita søndag 5. januar 2014 at 01:03

  Rigtig godt nytår :)
  Skønt billede af Carla i vindueskarmen – min Karla sov igennem det hele og vågnede første da vi pakkede hende i klapvognen sent på natten for at gå hjem. Der sad hun så, godt pakket ind og kiggede på fyrværkeri og lyttede til vores samtale – det var også rigtig hyggeligt :)

  • Reply Mette søndag 5. januar 2014 at 11:11

   Åh ja, det lyder også rigtig rart og hyggeligt med sådan en familiegåtur ud i nytårsnatten :)

   Godt nytår!

 • Reply linda søndag 5. januar 2014 at 21:47

  det er det fineste foto, mette. jeg er fan af carla. og det nattøj – laves det til voksne? ;)

  • Reply Mette mandag 6. januar 2014 at 21:42

   Åhr, du er så sød Linda! Jeg er også hemmelig fan af hende (og faktisk også lidt af dig ;).

   Ang. nattøjet er det da et forsøg værd at sende opfordringen videre til Noa Noa :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.