Jul Legetøj og bøger

Om julegaver

onsdag 11. december 2013

Julegaveideer

Er I ved at have styr på julegaverne, eller er der mon andre end mig, der tænker over og planlægger julegaver hele december måned, men alligevel først tager de endelige beslutninger, og bestiller hele molevitten hjem, i sidste øjeblik?

Jeg snakker lidt om julegaver hos Via Maria, som den seneste måneds tid har samlet og delt ud af julegaveerfaringer fra forskellige mor-bloggere. Jeg synes at det er en super god og dejlig sympatisk ide, og vil opfordre til at kigge forbi bloggen og blive inspireret til de sidste julegaver (eller dem allesammen! ;).

Ps. Tak for din søde intro, Maria :)

Måske kan du også lide disse

1 kommentar

  • Reply Maria/ Via Maria torsdag 12. december 2013 at 13:49

    Årrhh, hvor er du sød Mette <3

    Elsker når man kan dele gode råd og idéer.
    Det er fedt at der er mange der har været med på idéen, for man bliver bliver inspireret ud fra hvad andres unger leger meget med.

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.