Dåb Legetøj og bøger

Tøsekamera

lørdag 11. august 2012

Der er stadig lidt mere barnedåb, som jeg gerne vil vise. Blandt andet det her tøsekamera, som Carla fik i “storesøster-gave”. Hun havde i forvejen et “børnekamera”, som hun efterhånden var blevet ret flittig til at fotografere Vigga med og det kunne vi jo slet ikke stå for :) Så barnedåben blev en oplagt anledning til at investere i et bedre kamera til hende, så hun har en ærlig chance for at tage billeder i gemmeværdig kvalitet.

Den her lille pink Nikon-sag skulle være både stødsikkert og vandtæt ned til 3 meter, så det kan vist ikke gå helt galt. Måske kan vi også snige os til at låne det ind i mellem, når vi ikke vil slæbe spejlreflekskameraet med. Jeg bliver næsten også nødt til at liige at teste det til babysvømning :)

Måske kan du også lide disse

10 kommentarer

 • Reply Teresa søndag 12. august 2012 at 07:13

  Super god ide. Her har vi også givet pigerne kameraer, for så ser man pludselig mere af det de ser. Og så har vi også billeder af min mand som ellers er fotografen….

  • Reply Mette søndag 12. august 2012 at 20:44

   Ja, det er nemlig rigtig hyggeligt at få lov til at kigge med “gennem deres øje” :) Og så bliver der netop også foreviget stunder, som man ikke lige selv ville have fotograferet. For eksempel en meget morgentræt mor, eller en ammende mor, som er travlt optaget af iPadden. Afslørende ;)

 • Reply Maja Nielsen søndag 12. august 2012 at 12:00

  Sikke en god idé. Herhjemme har vi også en lille, efterhånden stor, pige som elsker at tage billeder, så det var måske en idé til storesøstergave.

  • Reply Mette søndag 12. august 2012 at 20:46

   Ja, det ville da være oplagt som en storesøstergave til din Karla. Mon ikke at du får hænderne fulde med lillesøster og så vil det da være helt perfekt med en ekstra fotograf :)

 • Reply Maiken søndag 12. august 2012 at 21:16

  Det kunne bære en god ide til fødselsdagsgave snart. :-)

  • Reply Mette tirsdag 14. august 2012 at 22:12

   Ja, ikke? Det er i hvert fald en hobby som vi meget gerne bakker op om herhjemme :)

 • Reply Heidi mandag 13. august 2012 at 05:58

  Jeg synes altså det er lidt sjovt med de præferencer man har for nogle mærker. Jeg kunne ikke lade være at smile da jeg så det lille Nikon, Alberte har også et tøsekamera, men det er bare et Canon :)

  • Reply Mette tirsdag 14. august 2012 at 22:16

   Hehe – Ja, det er da lidt sjovt :) Herhjemme stammer præferencen fra N og så er jeg vist bare fulgt med. Og nu tager vi så Carla med på Nikon-holdet også ;)

 • Reply RUMLIGHED torsdag 16. august 2012 at 20:16

  Ej, hvor er hun heldig! Dicte ville elske et lyserødt kamera;)

  • Reply Mette fredag 17. august 2012 at 22:13

   Ja, ikke?! (Jeg elsker det også lidt ;)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.