Graviditet & baby

Nyt Keiki Baby magasin

torsdag 3. oktober 2013

KeikiBaby

Online magasinet Keiki har fået en lillesøster og vi har bidraget en lille smule til det første nummer af Keiki baby. Katrine, som står bag Keiki og Keiki Baby (og som du måske kender som børnetøjsekspert fra Go´ morgen Danmark?) har spurgt om jeg vil dele mine baby beauty favoritter i magasinet. Det vil jeg gerne, men jeg har egentlig ikke så mange beauty favoritter til baby, da jeg så vidt mulig ønsker at minimere brug af cremer og sæber til børn. Men når der ind imellem skal zinksalve, babyolie, hårshampoo eller solcreme til, så tyer vi til svanemærkede produkter fra Derma, Neutral eller Matas (solcremer) og går i en stor bue udenom parfumerede produkter, – også parfume fra æteriske olier, som kan optræde i de såkaldte “naturlige” og “økologiske” produkter.

Jeg har iøvrigt tidligere skrevet mere uddybende om valg af cremer for Vores Børn. Hvis du har lyst til at læse artiklen, kan du finde den lige her.

Måske skinner det igennem at det er et område, som ligger mig meget på sinde? Faktisk er det et tema, som jeg længe har gået og taget tilløb til at tage op på bloggen. Så nu er det sagt, så er der ingen vej tilbage ;)

Nå men tilbage til Keiki Baby, – accessories til puslepladsen og badet har vi til gengæld rigelig med favoritter af, som det ses ;)

Du kan læse hele Keiki Baby magasinet online her. God fornøjelse med det og stort tillykke til Katrine med det flotte nye magasin!

 

Måske kan du også lide disse

2 kommentarer

 • Reply Ida torsdag 3. oktober 2013 at 14:41

  Skøn nyhed, et helt magasin med fokus på babyer! Tak for tippet :)

  • Reply Mette fredag 4. oktober 2013 at 11:03

   Ja, der må være masser af inspiration af hente for dig, Ida :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.