Ikke kategoriseret

Basis basis

søndag 20. januar 2013

Da jeg i fredags postede denne pæne, sorte æske på Instagram, var der et par stykker som spurgte til, hvad der var inden i æsken. Og det vil jeg da gerne afsløre ;) Lækker basis i gode materialer fra det forholdsvis nye danske mærke toogoodtobebasic.com. Mon ikke mange af jer allerede kender brandet? Ikke mindst hvis I følger med hos Looklab… Hvis ikke I kender det, synes jeg bestemt at webshoppen et besøg værd. I hvert fald, hvis I som jeg, er glade for simple styles i gode, naturlige materialer til fornuftige priser. Jeg faldt for deres pullover i uld og cashmere og en T-shirt i en casual, mat silke. T-shirten har et rigtig fint oversized snit og er lidt længere bagpå end foran. Den er perfekt til højtaljede skinnyjeans og jeg tænker også, at den bliver rigtig skøn til sommer. Ønsker mig allerede en mindre samling af dem og kunne også sagtens forestille mig den i en lidt længere kjoleudgave til bare ben og sandaler :)

Måske kan du også lide disse

15 kommentarer

 • Reply Maiken søndag 20. januar 2013 at 22:26

  Lækkert! Jeg kunne også godt bruge at opgradere lidt for-godt-til-basis. :)

  • Reply Mette mandag 21. januar 2013 at 21:47

   Kan man ikke altid det ;)

 • Reply Kira Trust søndag 20. januar 2013 at 22:58

  Sikke nogle smukke sager! Kendte ikke det mærke, men det ser ud som om, jeg godt kunne få et fint kendskab til det fremover. Tak for tippet ;-)

  • Reply Mette mandag 21. januar 2013 at 21:49

   Er det rigtig, Kira?! Jeg helt sikkert også at du vil kunne lide det ;)

 • Reply Trine Bruun mandag 21. januar 2013 at 09:23

  Altså, jeg har aldrig helt brudt mig om at købe basis.. Jeg har altid synes, at det var lidt kedeligt at købe (: Men de her ting ser virklig skønne ud – især den lækre kvalitet kunne jeg godt gå hen og blive fan af.. Så måske glæden ved at købe basis vil genfinde sig? Tak for linket i hvert fald (:

  • Reply Mette mandag 21. januar 2013 at 21:51

   Selv tak :) Jeg er vist bare bedst til basis. Når basis er fin synes jeg ikke at jeg behøver ret meget andet :)

 • Reply Christina mandag 21. januar 2013 at 10:42

  mm hvor ser det lækkert ud

 • Reply Ann-Christine mandag 21. januar 2013 at 14:17

  Hov, der fik du lige ribbet mit tøjbudget for januar/februar ;-) Kendte faktisk ikke shoppen, men det er lige mig!
  Tak for tippet :)

  • Reply Mette mandag 21. januar 2013 at 21:54

   Hehe, selv tak (eller skal jeg hellere sige undskyld ;) Det kan jeg faktisk godt se er lige dig, Ann-Christine :) Hvad har du købt??

  • Reply Ann-Christine onsdag 23. januar 2013 at 10:14

   To forskellige cardi´er, i første omgang :) En i 100 % uld, den lange og en i 50/50 uld og cashmere
   Jeg synes faktisk også at prisen er absolut fair. Nu glæder jeg mig til at se det IRL, og mærke på det. har allerede et par ting mere i tankerne. Bla t-shirt og pullover …

 • Reply Mette onsdag 23. januar 2013 at 22:38

  De ser også rare ud, cardi´erne :) Pulloveren i 50/50 er i hvert fald rigtig lækker i kvaliteten. jeg kan faktisk slet ikke mærke forskel på den og ren cashmere. Nu håber jeg bare en den holder sig pænt :) T-shirten er jeg sikker på at jeg bliver super glad for. Den er lige tilpas pæn/casual/rå ;)
  Og ja, priserne er bestemt fiar. Vist lidt a la COS niveau. Nu jeg tænker over det, har de to mærker vist både prisniveau, materialer kvaliteter og den enkle stil til fælles :)

 • Reply Ida onsdag 13. februar 2013 at 13:56

  Den t-shirt lyder da nærmest uundværlig, den må jeg hellere kigge nærmere på… :)

  • Reply Mette lørdag 16. februar 2013 at 22:13

   Det tror jeg roligt at du kan gøre, Ida ;) Jeg kan ikke forestille mig andet, end at den også vil være noget for dig :)

 • Reply Signe søndag 17. februar 2013 at 16:18

  Hvor ser de lækre ud! Det er altid dejligt med gode basisbluser. Det er alligevel altid dem jeg ender med at tage på, fordi de er mest behagelige.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.