Børnetøj

CIFF kids: Gro, Soft Gallery og åbne sandaler

tirsdag 20. august 2013

IMG_0319IMG_0306

Lige et par glimt mere fra CIFF kids og så tror jeg også, at det må være tid til efterårstøjet herefter.

Jeg elsker Gro for deres enkle og sporty tøj. Mine all times yndlingsbabybukser kommer i en lækker gråmeleret udgave til foråret. Jeg er iøvrigt blevet spurgt, om man stadig kan købe de karrygule velourbukser, og det kan man godt lige her på Gro´s egen shop. Her i efteråret kommer de også i mocca og mint (og så vidt jeg husker også i koral ;)

 

IMG_0242IMG_0252 IMG_0247

Fineste prints fra Soft Gallery endnu engang. Ugleprintet, som vel efterhånden er ved at være en klassiker, kommer nu også i grå, pudder og mørk blå. Og så er der kommet et nyt flot mørkeblåt leoprint. De er allesammen med i efterårskollektionen, som kommer i butikkerne nu.

Det oversized net i ugleprintet er en af de ting, som jeg har haft i tankerne mange gange helt tilbage fra messen i vinters. De må være perfekte til alt det grej, som man dagligt slæber frem og tilbage til og fra institutioner. De er også med i efterårskollektionen og kommer i butikkerne nu her. Nettet kommer også i det blå leoprint.

Den quiltede taske og toilettakserne er også fine nyheder. Og så har jeg endnu ikke nævnt et ord om tøjet ;)

 

IMG_0292

Lækre sandaler fra Pepe. Jeg tror at Carla må være klar til åbne sandaler næste sommer ;)

 

Måske kan du også lide disse

6 kommentarer

 • Reply Ida onsdag 21. august 2013 at 08:12

  Love, love, love. Troede ellers, jeg for længst var ovre ugler, men jeg ønsker mig virkelig noget af det fra Soft Gallery. Det er lækkert at se billeder fra sådan en messestand, alt er så nysseligt og matchende :)

  • Reply Mette torsdag 22. august 2013 at 23:05

   Nej, deres grafiske ugleprint bliver man vist ikke sådan lige træt af ;) Og ja, det er ret fint at se, hvordan de enkelte brands opbygger hver deres lille univers på de enkelte stande :)

 • Reply Østfronten onsdag 21. august 2013 at 19:12

  Der var så helt utroligt mange fine ting. Men jeg tror, der går mange, mange år herhjemme, før åbne sandaler kommer på tale. Det er helt bestemt en ‘stor pige’-ting (og den kategori må man vel efterhånden sige, at Carla passer i), og jeg har (oprigtigt talt) vanskeligt ved at forstå, at åbne sandaler fås i ‘begynder’-størrelserne.

  • Reply Mette torsdag 22. august 2013 at 23:07

   Hmm nej, det kan du have ret i… De er måske mere tænkt som “pæne sandaler”, end “legeplads-sandaler” til de mindste.

 • Reply Vibeke // Søndags Børn torsdag 22. august 2013 at 09:32

  Virkelig lækre sager! Og Gro er også på hitlisten hos min datter, både med hensynt til snit farver og materialer.

  • Reply Mette torsdag 22. august 2013 at 23:14

   Det kan jeg godt forstå at det er :) Jeg tænker også, at den enkelte og lidt sporty stil må ramme de lidt større (altså ældre) piger rigtig godt. Der er også flere styles fra deres Sprout kollektion, som jeg også selv kunne have lyst til at gå i ;)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.