Rum til børn

Leander konkurrence

tirsdag 2. juli 2013

Tepee baby_0009

Leander er kommet med en rigtig spændende nyhed, som jeg har glædet mig meget til at dele med jer. Nemlig en Tipi, som kan monteres på stativet fra deres smukke vugge. Jeg synes at det er en fantastisk ide og super smart, at tumlingen kan flytte ind i tipien når baby rykker videre fra vuggen :)

Tipien er holdt i et simpelt design, med detaljer som udfordrer fantasien og inspirerer til leg. Inden i tipien er der smarte lommer til små hemmeligheder og der er små sprækker i teltdugen til kighuller. Med tipien følger der et legetæppe til at lægge i bunden.

Tipien kommer i butikkerne fra denne uge og du kan læse mere om den her. Prisen for tipien er 1.199 kr inkl. legetæppe og stativet koster 799 kr.

Carla fik jo en tipi i fødselsdagsgave og vi synes, at den er rigtig hyggeligt som et rum-i-rummet til børnene i stuen. Alle børn som kommer på besøg tiltrækkes af den (og ja, den får som regel også en bemærkning fra forældrerne ;). På varme dage kommer den med udenfor og udgør et skyggefuldt legerum rum i haven. Vi er super glade for vores tipi og jeg er derfor også rigtig glad for, at have fået muligheden for at udlodde en tipi til en af jer.

For at deltage i lodtrækningen skal du skrive hvor I vil bruge tipien hjemme hos jer og husk mailadresse, hvis du ikke linker til din blog, – ellers har jeg ikke mulighed for at kontakte dig. Jeg vil også blive meget glad, hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin lige her :)

Jeg trækker den heldige vinder fredag d. 5. juli. Vinderen får direkte besked og bliver annonceret i indlægget her.

 

Photo by www.mortenfauerby.dk ©mortenfauerby 2010 - all rights reserved

Leanders smukke, klassiske vugge har vi drømt om til begge vores børn. Desværre har vi først fået pladsen til den nu, hvor vi ikke længere har nogen baby at putte i den ;)

 

Update: Konkurrencen er slut. Vinderen blev Eva Vejlstrup. Vinderen har fået direkte besked. Tillykke :) 

Måske kan du også lide disse

105 kommentarer

 • Reply Line tirsdag 2. juli 2013 at 09:20

  Den flotte tipi skulle, hvis jeg var den heldige vinder, stillesop midt i stuen til storebror, lige så snart lillesøster er færdig med at bruge stativet til vuggen.

 • Reply Sascha Feder tirsdag 2. juli 2013 at 09:22

  Fantastisk smart ide. Jeg vil bruge det i min datters værelse som en skøn hule hun kan hygge sig i. Det er jo så fedt at hvis man har købt noget som man troede ikke længere kan bruges, når hun er vokset fra det, så kommer der sådan en smart ting som gør at købet af vuggen med stativ rækker endnu længere.
  Håber jeg bliver den heldige vinder

 • Reply Eva Vejlstrup tirsdag 2. juli 2013 at 09:24

  Den er da så flot den Tipi.

  Vi ville bruge den til at lege røver og indianere- da drengene allerede har kostumerne . Dette vil foregå ude og inde:)

  Jeg tænker også den kan bruges som hygge til læsning om aftenenen inden sengetid – sidde der i sin hule og læse inden man skal sove- jeg blir helt misundelig

  Der er super mange muligheder – nu må jeg bare håbe at vi blir så heldige at vi kan udleve nogen af alle ideerne.

  GOD SOMMER

  Eva / eva_vejlstrup@hotmail.com

 • Reply Sofie tirsdag 2. juli 2013 at 09:25

  Den smækre tipi skulle stå i et hjørne i stuen, hvor børnene kunne få deres eget sted. Et sted til at putte, læse og lege som kun er deres :) <3

 • Reply Christina Bonke tirsdag 2. juli 2013 at 09:31

  Hvor er den bare skøn. Den skulle stå i et hjørne på de små niecers værelse, så de rigtig kunne lege og hygge dér, og der kunne læses godnat- (og indianer-) historier. :)

 • Reply Anita tirsdag 2. juli 2013 at 09:31

  Sikke en god ide! Jeg drømte også om vuggen til min datter, men måske får vi mulighed, når der forhåbentlig snart bliver lavet en to’er :-)

  Tipi’en ville nok veksle mellem at stå på min datters værelse og i stuen – og når vi senere flytter i hus, ville den – præcis som du skriver – afgjort rykke med uden for på de varme dage!

  Vi krydser fingre ;-)

 • Reply Vevika tirsdag 2. juli 2013 at 09:35

  Hvis jeg vinder skal den bo i drengenes legestue. Efter vi er flyttet i hus har de fået en stor legestue, som stadig mangler at blive indrettet hyggeligt og dér vil sådan en tipi passe perfekt ind.

 • Reply frk sejr tirsdag 2. juli 2013 at 09:39

  hvor er den smuk og fantastisk..! min lille datter, 14 mdr, leger hule med sin morbror.. de kravler under borde og stole med tæpper og så sidder/ligger de der og snakker, pjatter og fjoller.. noget helt særligt de to har gjort siden hun var ganske lille, blot 5 uger gammel..

  denne tipi ville blive brugt i stuen, på værelset, i haven og i sommerhuset -et helligt sted for lille Claudia og hendes elskede morbror <3

  vi har krydsede fingre ;-)

 • Reply Louise FB tirsdag 2. juli 2013 at 09:41

  Vi havde den skønne vugge til begge unger. Storesøster elskede den, lillebror ville ikke ligge i den… Er vi de heldige vindere skal tipi’en bruges til hygge på tagterrassen og på ungernes værelse, så de kan hygge med puder og bøger.

  Mvh Louise (louise_fogh snabela hotmail.com)

 • Reply Trine Lykke tirsdag 2. juli 2013 at 09:49

  Hvor vil jeg gerne vinde denne smukke tipi. Med en pige på 2 1/2 og en på 1/2 ville den blive brugt mange år frem. Vi har et ret stort hus og pigerne har et fælles legeværelse op til vores stue hvor tipi’en uden tvivl skulle stå. Af og til ville vi helt sikkert flytte den ud i stuen eller i haven når der, som du selv skriver, er brug for en skyggefuldt område. Jeg kan lige se den store pige sidder der inde med lillenørd på ipaden eller en god bog.

 • Reply Ann Vibe tirsdag 2. juli 2013 at 09:54

  Ej hvor er det en gid ide, så man også kan bruge stativet efter baby ikke kan bruge vuggen mere. Jeg ville elske at vinde den til min lille pige som snart vokser fra den dejlige vugge. Så kan vi sætte Tipien op i vores nye hus som vi overtager medio august:)

 • Reply Grønn tirsdag 2. juli 2013 at 09:59

  Å – for en god ide! Det ville vært supert å la gutten vår få bruke vuggestativet sitt til en fin tipi! Jeg ville hatt tipien i stua!

 • Reply Lone V. tirsdag 2. juli 2013 at 10:14

  wauw, hvor er den bare fin. Den vil jeg elske at kunne give til min datter, der elsker alt, hvad der minder om huler.

 • Reply Ditte Buus tirsdag 2. juli 2013 at 10:26

  Jeg vil rigtig gerne være med i konkurrencen, og vil forære tipien til min lille søn. Han sover i en leander tremmeseng til dagligt, og han elsker den. Det er en fornøjelse og med velvilje, når Oliver skal i seng hver aften.

  Vi vil stille den smukke tipi i stuen. Vores stuen er ret stor – det synes Oliver i hvertfald. Han har ihvertfald svært ved at finde en hyggekrog, hvor han Kan finde ro til at lege, og til at trække sig tilbagefter efter en hård dag i dagplejen.

  Mvh Ditte

 • Reply Michala tirsdag 2. juli 2013 at 10:35

  Åh, den er da fantastisk! Jeg har drømt om en tipi til Molly My siden du viste den anden på bloggen. Hvis vi vinder skal den bo inde i stuen, så hun får hendes eget lille gemmested til at hygge i.

  Ha en dejlig dag <3

 • Reply Signe jeppesen tirsdag 2. juli 2013 at 10:35

  Den skal helt sikkert så inde på børnenes legeværelse, hvor den skal være den perfekte hule at gemme sig i. Perfekt til hygge og højtlæsning :-)
  Mvh Signe

 • Reply Pernille Maria tirsdag 2. juli 2013 at 10:46

  Jeg har revet en væg ned, bygget en ny op, revet tapet ned, sat ny op, slebet gulve, malet loft, vægge og gulve… Og om lidt er Storms værelse færdigt, og min barsel er slut. Så hvad kunne næsten være finere end at indrette værelset med den seje tippie?:o)

 • Reply Nina tirsdag 2. juli 2013 at 11:06

  Årh den er fin – hvis jeg vinder skal den stå i stuen så S har sit helt eget sted der .. Evt. tages med ud på terressen når/hvis det gode vejr indfinder sig i DK <3

  Jeg drømte også om vuggen da S var lille, men det var H ikke enig i .. Dog skal vi have den til næste barn – der er intet at gøre ;)

  Ha´ en dejlig dag!

  /Nina – sophiavandasverden@hotmail.com

 • Reply FruThornholm tirsdag 2. juli 2013 at 11:17

  Åh, hvor den er skøn! Hvis vi var heldige og vinde, tror jeg vi ville bruge den lige som jer – i stuen, og tage den med udendørs, når vejret er til det. Storesøster elsker at lege hule, både med en mini tipi fra Rie Elise Larsen og med en hule jeg har syet til at lægge over spisebordet. Er sikker på, at lillebror vil elske denne når han bliver lidt større!
  Jeg krydser fingre :-)

  stine@thornholm.dk

 • Reply Maja tirsdag 2. juli 2013 at 11:19

  Jeg ville forære den til min niece og nevø, som elsker at lege sammen :)

 • Reply Signe/ Copenhagen Kiddo tirsdag 2. juli 2013 at 11:28

  Hold da op hvor er den flot. Jeg ville bruge den på vores store børneværelse. Det ville være et hit når der er veninder på besøg, og man vil lege i fred for sin vilde storebror :) Og så tror jeg også vi ville tage den med ned i gården på varme sommerdage. Vi ville uden tvivl elske at have sådan en tipi hos os.

 • Reply Øglemor tirsdag 2. juli 2013 at 11:39

  … Men så må I jo få jer en lille baby mere, så I kan få den smukke vugge…

  • Reply Øglemor tirsdag 2. juli 2013 at 11:42

   Hov, resten af min kommentar forsvandt. Åndssvage telefon. Nåmen, først og fremmest skulle der være en ;-) efter første del af min kommentar :-)

   Dernæst skulle der stå, at vi rigtig godt kunne bruge en tipi herhjemme. Enten i den uudnyttede krog, vi stadig – efter mere end et halvt år, suk! – har i stuen, eller på vores skønne terrasse, der desværre/heldigvis er så badet i sol, at skygge kan blive nødvendigt for sart barnehud. Alternativt kunne den passe perfekt øverst i vores have under nogle store hasler – og invitere til rigtig indianerleg :-)

 • Reply Anne Mette / oktoberkind tirsdag 2. juli 2013 at 11:39

  Vi har indtil videre brugt vores fantasi og lavet kreative (skygge) huler i haven og på terrassen, men de bliver altid pillet ned igen af praktiske årsager – til børnenes ærgrelse.

  Leanders tipi vil vi uden tvivl sætte hvor børnene ønsker at lege og have deres eget rum blandt de voksnes.

  Denne flotte gaver fortjener en deler på min blog – rigtig god sommer!

 • Reply Sara tirsdag 2. juli 2013 at 11:44

  Sikke en fantastisk nyhed! Jeg ville elske at kunne give min 2 årige datter denne vidunderlige hule, hvor hun kan gemme sig lidt fra lillesøster og få fred :) Den skulle stå enten på hendes værelse eller i stuen, det ville jeg lade hende selv bestemme, måske det ville ende med at den flyttede lidt frem og tilbage, alt efter humør :)

 • Reply Kathrine tirsdag 2. juli 2013 at 11:50

  Hvem der bare havde sådan et skønt telt! Der vil helt klart være til mange timers leg og hygge hvis vi havde sådan et telt i hjørnet i vores stue. Kan lige se ungerne sidde i det og hygge med bøger. Tror også det vil være et hit i haven når der trænges til middags hvil:-)

 • Reply Tania tirsdag 2. juli 2013 at 11:58

  Hvis jeg skulle være så heldig, skal tipien bo på mon datters værelse. Så kan der nemlig komme “tag”over hendes pudehjørne.
  Kh.

 • Reply Sarah tirsdag 2. juli 2013 at 12:13

  I stuen :)

 • Reply Mette tirsdag 2. juli 2013 at 12:22

  Vi bor i en lille lejlighed, og tipi’en ville være perfekt i vores stue, så min datter (som er samme alder som Carla) kan bruge den som sit ‘værelse’ – et sted, der kun er hendes, hvor hun kan finde ro og måske hygge med en veninde. Vi sover alle i samme soveværelse og behovet for eget værelse begynder så småt at melde sig. Jeg følger allerede din blog trofast og har gennem tiden fundet masser af inspiration i dit æstetiske univers, som er rent guf for mit øje – og du inspirerer mig også fordi vores piger er lige gamle. Tusind tak for Carlas Cafe. KH Mette

 • Reply Elena tirsdag 2. juli 2013 at 12:35

  Åh den er flot! Hvis vi er heldige skal den stå i stuen og pryde! Min søn på halvandet vil elske at lege hule derinde.

 • Reply Ida tirsdag 2. juli 2013 at 12:38

  Ej hvor er den flot! Slet ikke overgjort eller plastret til i detaljer og udsmykninger. Den måtte godt have lov at bo i stuen.

 • Reply Christina tirsdag 2. juli 2013 at 12:40

  Den kan jo bruges over det hele. Men måske kan den også tages med ud på trampolinen om sommeren – det er en skønt og blødt underlag at lege på (eller få sig en lur). Selma og Bertram vil elske det.

 • Reply Lise L tirsdag 2. juli 2013 at 12:51

  Hvor er den sej! Og matcher så fint vores to hvide leandersenge, men tror nu, at jeg ville placere den i stuen om vinteren og på terrassen om sommeren (altså de varme dage) :-)

  kh

 • Reply Maiken tirsdag 2. juli 2013 at 13:30

  Min barndoms tipi som min mor syede var det bedste at lege i om sommeren, så jeg vil elske at vinde en tipi til pigerne. De vil sikkert få lige så meget glæde af den, som jeg havde af min tipi. :)

 • Reply Rikke tirsdag 2. juli 2013 at 13:34

  På vores store vindblæste veranda ville den gøre gavn og glæde for hele familien… Mor hér vil ligge med hovedet i skyggen og (forsøge at) læse en bog ;)

 • Reply Rikke tirsdag 2. juli 2013 at 13:35

  ….altså hvis mine tre krudtugler giver mig lov ;)

 • Reply Morihavnen tirsdag 2. juli 2013 at 14:50

  Den er pæn. Jeg tror den ville passe så fint ind i min stue, så min to-årige kunne lege indianer. Måske ville den også motivere min baby til at begynde at kravle, så mine arme kan få lidt ro:)

 • Reply Lou tirsdag 2. juli 2013 at 15:42

  Hvor ville jeg dog ønske at jeg havde haft sådan en som barn! Skønt at man kan få muligheden for at glæde sit barn med så smukt et telt!
  Hjemme hos os skulle teltet stå på Agnes’ værelse. Så ville jeg hænge en lygte op indeni teltet så vi kunne læse bøger derinde om aftenen. Teltet ville også komme til at stå i stuen i ny og næ, så hun har et hyggeligt gemmested..

  /Lou – (tro)fast læser via bloglovin

 • Reply Marlene Høj tirsdag 2. juli 2013 at 15:43

  Vi skal flytte i hus i næste uge og vi glæder os – Jeg tror at Bjarke Nanu og Laura Celiane skal have lov til at lege med den i et hjørne af stuen :) Så kan det også være at vi ser dem lidt mere. Vi får nemlig en have (langt om længe) og de elsker begge at være ude, så det første stykke tid, ser vi dem nok kun lidt.

 • Reply Pia tirsdag 2. juli 2013 at 16:07

  Åh hvor den tipi bare skøn. Mine børn på 3 og 5 år vil elske at lege indianer og cowboy eller en hyggestund med historie læsning- vi voksne vil elske at nyde synet af den i vores stue.
  Mvh. Pia (pian75@hotmail.com)

 • Reply Pernille Bang tirsdag 2. juli 2013 at 16:09

  Da jeg var barn havde jeg en stor gul tipi som jeg legede med udenfor hele sommeren og jeg husker det stadig som var det i går, det var så skønt med sit helt eget sted. Hvis jeg skulle være heldig ville det være en perfekt extra gave til min dreng der har fødselsdag i dag – han vil klart også elske at få den med i haven om sommeren og om vinteren vil den passe fint ind på repoet :o)

 • Reply Katrine Gunnersen tirsdag 2. juli 2013 at 16:32

  Åh, jeg ville lade fantasien få frit løb for min lille pige og undersøge, hvor det bringer os hen. I sommeren forestiller jeg mig at det er haven som skal “lægge græs til”, men i vinterhalvåret så tror jeg det bliver stuen.

 • Reply Ketty Petersen tirsdag 2. juli 2013 at 17:26

  Jeg ville bruge den i stuen til leg og hyggelig børne “hule”, når kommende baby er vokset ud af vuggen.

  ketty_petersen@hotmail.com

  Kh & god dag

 • Reply Rosa astrup tirsdag 2. juli 2013 at 19:13

  Så fin, så fin

  Da vi desværre bor meget småt har min søn ikke sit eget værelse, så den skulle afgjort stå i stuen, så den kunne blive hans egen lille hyggekrog, så han får fornemmelse af, at have et sted, der kun er hans, og High, mor her ville da også nyder at lege indianer med så smuk en tipi

 • Reply Mette tirsdag 2. juli 2013 at 19:16

  Vi vil sætte den ude i haven:-)
  Kh. Mette

 • Reply Trine Frydkjær tirsdag 2. juli 2013 at 19:17

  Hvor er den fin!! Vil bruge den på vores kombineret kontor/legeværelse i stueetagen, så Viktor på 4 og Klara på 15 måneder får en rigtig hule og ikke skal ligge under skrivebordet, når de har hemmeligheder, som storebror siger :0)

  Trine (ryttermarken@hotmail.com)

 • Reply Katja Astrup tirsdag 2. juli 2013 at 19:40

  Hvor er den smart og total lækker at se på… Det skulle være min 7 årige søn August som skulle få glæde af den, både i vores lejlighed om vinteren og i haven i kolonihaven om sommeren :o)
  Følger dig allerede via bloglovin :o)
  Mvh. katjaastrup@hotmail.com

 • Reply Rikke tirsdag 2. juli 2013 at 20:19

  Ih hvor er den flot – den skulle også stå i et hjørne af stuen her hos os. Den ville blive et stort hit for min datter på 7 år og lillebror på 6 mdr :-)
  Rullerikke@hotmail.com

 • Reply Mette Nielsen tirsdag 2. juli 2013 at 20:28

  Min datter elsker huler og hygge, så tipien vil helt sikkert falde i hendes smag ; )
  Tipien vil hos have plads i stuen og haven på de varme dage. Vi krydser fingre.

 • Reply Ida tirsdag 2. juli 2013 at 20:32

  Nøj!! Hvor er den bare skøn! :D
  Vi har lige fået lavet ny terrasse, så der skal den da stå i sommerferien. Men sådan en fin sag må bestemt gerne stå i min stue, når vejret ikke er til at være ude.

  Sommerhilsner idaaofa@hotmail.com

 • Reply Kirsten tirsdag 2. juli 2013 at 20:38

  Mums den er fin :) jeg ville ta den med ud i haven under vores store træer,på terrassen,når solen er for skarp til at læse bøger i og i stuen,så pigerne ikke kommer op at skændes om den. Med det design,skal den være velkommen i stuen :)

 • Reply Trine tirsdag 2. juli 2013 at 20:41

  LÆKKER tipi – og megasmart at den kan “rykke med” når man er ferdig med vuggen. Her i hus ville den bli satt i stuen (eller på terassen med flotte solskinsdager) for en ny liten hule – da våres gamle er blitt leget *lidt* for mye med;)

 • Reply Linda tirsdag 2. juli 2013 at 20:45

  Den er da mega flot. Den ville få en plads i vores stue, men dog ikke mere fast end at den skal med ud i haven på de gode dage. :)

 • Reply Linen tirsdag 2. juli 2013 at 20:47

  Den ville være så god i vores stue, der er ikke sådan et oplagt sted at ha’ et “legehjørne” så forhåbentlig den ville ku’ skabe et rum i rummet

 • Reply Marie tirsdag 2. juli 2013 at 20:57

  Vi vil blive så glade for den og ville sætte den i stuen og læse godnathistorier derinde hver aften. Den er så fin!

 • Reply Louise Johansen tirsdag 2. juli 2013 at 21:19

  Jeg er selv enormt på udkig efter den helt rigtige tipi, og blev meget glad over at læse om den her. Hvis jeg skulle blive den heldige skulle den stå i vores køkken/alrum hvor vi opholder os aller mest. Mine piger elsker at bygge og opholde sig i huler, men vi har ikke så meget plads den store udfoldelser i den ret ind. En tipi ville derfor være det helt rigtige.

  Tak for et godt indlæg og en virkelig fin konkurrence.

  Kh Louise

 • Reply Mette K tirsdag 2. juli 2013 at 21:26

  Lækker konkurrence, hvor er den fin.

  Herhjemme vil den blive brugt mange steder, først og fremmest på min datters værelse. På hendes værelse er der et tomt hjørne, som jeg gerne vil indrette til læse/hygge hjørne, det kunne være hyggeligt hvis det var inde i tippien. Derudover vil det komme med ud i køkkenet samt haven :-)

 • Reply Louise tirsdag 2. juli 2013 at 21:44

  Jeg er først for nyligt blevet bekendt med tipier og da jeg godt kan lide ideen i at børnene også leger hvor vi voksne er, skal tipien naturligvis stå i stuen i legehjørnet (Lets face it, til trods for fine fine børneværelser som moren elsker, vi mine børn bare helst være hvor vi er).
  Det er også e fint og knap så ‘larmende’ som legetelte ellers kan være ;)

 • Reply maria hansen tirsdag 2. juli 2013 at 21:49

  Er bare fuldstændig forelsket i den tipi. vi har lige bygget nyt hus og fået et stort køkken/alrum hvor lille V ville elske at have denne tipi stående. Ville være et perfekt hyggehjørne mens der laves mad/ haves gæster osv et lille personligt rum i det store rum. Hvad mere kan en pige på 15 måneder ønske sig. Vi krydser fingre ;-)

 • Reply Thilde tirsdag 2. juli 2013 at 22:05

  Ihh se der er jo noget til børn der er så smukt at den gerne må stå i vores stue!

 • Reply Marlene tirsdag 2. juli 2013 at 22:14

  En eventyrlig tipi skal stå i vores lillebitte stue, så Mynte kunne være sammen med os, men stadig have en sej hule, hun ELSKER huler. Det ville give en hyggelig stemning med lej og skønhed i en god forening. Vores stue er lys, lille, med masser af træ og højt højt til loftet! Krydser fingre og håber du kan se det for dig!

 • Reply camilla bak tirsdag 2. juli 2013 at 22:35

  Åh hvor er den dog skøn – og endnu mere fantastisk at vores stativ fra vuggen kan leve videre som tipi. Den ville helt klart være et skønt flugtsted til f når hun får brug for en pause fra lillebror – og ellers en skøn hule til dem begge når lillebror bliver lidt sjovere at lege med. Den skal klart overtage pladsen i stuen hvor vuggen nu ellers er placeret.

  Krydser alt hvad der krydses kan :-)

 • Reply Malene tirsdag 2. juli 2013 at 22:56

  Åh jeg kender en lille indianer prinsesse der ville blive lykkelig for sådan en tipi på sit værelse.

 • Reply Maja tirsdag 2. juli 2013 at 23:04

  Min datter på snart 2 år ville elske at få den i fødselsdagsgave. Den ville helt sikkert skulle have en plads i vores stue, køkken eller tages med ud i haven. Ja den må flytte alt efter hvor man har lyst til at lege. Hulestemning er det der lige mangler I vores hjem, og med denne fantastiske tipi ville det da blive helt perfekt…

 • Reply Helena tirsdag 2. juli 2013 at 23:56

  Jeg e med og den skulle helt sikkert stå inde i stuen. Mvh helena

 • Reply helle onsdag 3. juli 2013 at 02:22

  Åhh, hvor er den fantastisk. den er noget af det fineste og mest skønne jeg længe har set. en tipi har været et højt ønske længe af både mor og børn.
  Skulle jeg være så heldig at vinde, skal den stå inde i stuen, så børnene rigtig kan lege og hygge. Det vil være så fantastisk.
  og tænker også,at den kunne komme med ud i haven,på dejlige varme dage til leg og skygge og hygge med madkurv. uhh,altså, hvor jeg drømmer og håber. den er såå fin.
  tak for en rigtig fin konkurrence og skøn side.

  min mail
  landmusen@gmail.com

 • Reply Pia Eriksen onsdag 3. juli 2013 at 06:48

  Wauw!!! Hvis jeg er heldig og vinder, så skal den stå ved siden af ungernes trampolin ude på deres legeplads.

 • Reply Mette onsdag 3. juli 2013 at 06:54

  Ej hvor er den fin!!! Min datter har netop fået sit eget værelse så den ville være den perfekte indflyttergave dertil :) og fungere som en skøn legehule når veninderne fra vuggestuen er hjemme og lege. Både på værelset, i stuen og i haven :) jeg krydser fingre for at vi vinder. Ha’ en dejlig dag.

 • Reply Pia H onsdag 3. juli 2013 at 07:34

  Oohh lala ;-D Den skulle klart indvies til en overraskelses temafest for familiens mindste guldklump. Bagefter er der rigeligt med plads til, at den kan stå på pigebarnets værelse.

  Jeg ville i den grad bliver, verdens sejeste faster :-D

 • Reply Katrine onsdag 3. juli 2013 at 09:18

  Årh hvor er den skøn. Den vil min MIngus ELSKE at lege i. Han elsker at lege hule og indianer, så det er den perfekte kombination.
  Tror tipien ville få en fast plads i stuen, den er jo så fin og i et design som også forældrene kan nyde. Derudover tror jeg da også, at den ville blive taget med i haven på dage, hvor vejret tillader det.

  Krydser fingre for, at den kan komme til at bo i København.

  /Katrine

 • Reply Anna Lynge onsdag 3. juli 2013 at 09:51

  Nøøøj- den er yndig!
  Vi ville sætte den på Karlas side af børneværelset, da Alfred allerede har sin hyggekrog.
  Hun ville eeeeelske den!
  God dag :-)
  Kh. Anna
  Annalynge@live.dk

 • Reply Sandy onsdag 3. juli 2013 at 10:21

  Den er super smart :) fed ide og godt design.
  Vi ville primært bruge den i vores lille have, hvor det kan være svært at finde skygge. Men selvfølgelig kommer den da med ind i stuerne, hvis den er så populær at ungerne ikke vil undvære den når vejret ikker er til tippy i haven :)
  Rigtig god giveaway.

 • Reply Caroline onsdag 3. juli 2013 at 10:57

  Hvor er den bare fed!
  Perfekt i vores lille stue når vi har besøg af nevøerne så de rigtig kan hygge, mens de voksne snakker :)

  Rigtig god sommer

 • Reply Kamille Parsgaard onsdag 3. juli 2013 at 11:29

  Hvor er den da bare sej. Jeg har to børn der elsker at lege gemme, så den er jo oplagt herhjemme, og vil -det garanterer jeg- blive brugt flittigt på flere måder :)

  -Kamille (karinakamille@gmail.com)

 • Reply Anita onsdag 3. juli 2013 at 12:09

  Hvor er den fin! Karla deler værelse med sin storesøster, så den skulle stå i stuen og være ‘hendes rum’ – hvor hun kan invitere til te og lege med sine dukker, og så skulle den med udenfor i haven når vejret er godt.

 • Reply tine onsdag 3. juli 2013 at 12:20

  SÅ smuk en tipi! Vi elsker vores Leander vugge og glæder os til at bruge den en dag igen :) Men vores søn vil få stor glæde af tipien indtil da !
  Jeg krydser fingre for at jeg er heldig!!

  God dag

 • Reply Anette Dahl Povlsen onsdag 3. juli 2013 at 14:47

  Tipien er da bare skøn, hvis jeg vinder skal den stå på min datters værelse som en rigtig hyggekrog :-)

 • Reply kristine onsdag 3. juli 2013 at 16:48

  Åh, smuk med smuk på!

  Den skulle helt klart stå ved siden af min datters “Rokkefår”, som har sin plads i stuen, så kunne det stå og vogte ved tippien:)
  – Elsker ting i børnehøjde, som er smukke at se på:)

  -Kristine

 • Reply Anna onsdag 3. juli 2013 at 17:43

  Nøj den vil jeg gerne vinde til sønnen min. Han har nemlig “værelse” i stuen og kunne bruge lidt plads der bare var hans.
  Hilsen Anna

 • Reply Sofie onsdag 3. juli 2013 at 18:30

  Den skal sendes til min niece i Island :)

 • Reply Nikoline onsdag 3. juli 2013 at 19:48

  Sikke en fin tipi. Den ville gøre stor lykke her hos min datter på halvandet. Vi bor i lejlighed så det ville være perfekt med et legetelt som ikke er så stort men alligevel hyggeligt.
  Krydser mine fingre. Mvh Nikoline

 • Reply Karin onsdag 3. juli 2013 at 20:03

  Den skulle stå i stuen, hvor alle vores tre børn ville elske at lege indianer:-)
  Syntes den er så fin.
  Mvh Karin

 • Reply Vickie onsdag 3. juli 2013 at 20:25

  Jeg elskede vores Leander vugge, der stod i stuen for 2 år siden og jeg er sikker på at sønnen vil elske at få tipi’en ind i vores stue nu, så han kan have en hule ved siden af sofaen.

 • Reply Ditte onsdag 3. juli 2013 at 20:29

  Sikke da en fin ide! Jeg elsker multi funktionelle ting. Så smart at man ikke skal ud og købe nyt, men bruger det stativ der allerede er indkøbt.
  Hvis vi vinder skal det stå i køkkenet og være lege hule.

 • Reply Laura onsdag 3. juli 2013 at 20:30

  Nej hvor er den fin og sikke en god idé :-) Jeg er sikker på at vores Charlie på 2 år ville synes det var fantastisk med sådan en hule (med lommer, hemmelige rum og alt muligt:-). Hvis vi skulle være så heldige, så skal hulen stå og pynte i stuen – og måske skulle den på visit i haven på en sommerdag :-)

 • Reply Dorte Eilsø onsdag 3. juli 2013 at 21:13

  Vi vil bruge tipien ude i haven – helt klart ;) Især nu her hvor varmen skulle komme til landet :) Den er super flot, og godt tænkt, at noget har to funktioner, det kan jeg godt lide.

 • Reply Ulla onsdag 3. juli 2013 at 22:43

  Den skal da stå i vores stue:-) og jeg ved at den både vil hygge og invitere til masser af god leg. Hvis den er nem at klappe sammen vil jeg tage den med på stranden…. Skønt at ligge med hovedet derinde og læse bøger!

 • Reply Bettina onsdag 3. juli 2013 at 22:55

  Klart et fint hyggehjørne i stuen :-) Vi mangler netop en børnevenlig plads i stuen, og her vil tipien passe helt perfekt!
  Vh. Bettina (begaan at gmail.com)

 • Reply Pia Rotbøl torsdag 4. juli 2013 at 07:54

  Åh hvis jeg bliver den heldige, vil mine piger blive så lykkelige, den fine fine tipi har stået øverst på min store piges ønskeseddel meget meget længe, så krydser fingre og tæer for, at jeg bliver den heldige ;)

  Pia
  piarotbl@yahoo.dk

 • Reply Katrine torsdag 4. juli 2013 at 08:21

  Hvis vi var heldige ville mine pigerne kunne lege i tipi’en ude i udestuen. Måske der ville tilfalde moren mere tid til sig selv, med sådan en fantasifuld tipi. Der kunne nemt komme indianer prinsesser ud af den leg.

  /Katrine

 • Reply Jeanett torsdag 4. juli 2013 at 08:54

  En tippy hvor blær. Har lige læst om indianeren Wiki for ungerne. Tippien skulle stå på johans værelse. Synes han mangler noget rigtig drengeagtigt. Herhjemme går det nemlig lidt for tit op i prinsesser og lyserøde ting. Fordi Clara kom først. Så har lovet mig selv at være en mere drengemor. Kigge på drengetøj først. Vælge drengevarianten i stedet for pige. Og det selvom de er to piger. Så tippyen vil være genial at starte med! God uk uk sommer.

 • Reply Lotte torsdag 4. juli 2013 at 10:56

  Hopper også med. Vil elske at kunne bruge en tipi – og skifte over til en vugge igen til november når babyen kommer!

 • Reply Mai Odgaard torsdag 4. juli 2013 at 11:22

  Vi ville sætte den i vores nye stue – som er så stor, at vi ikke ved hvad vi skal putte ind i den! Så det ender helt sikkert med ekstra legeplads til børnene :)

  kh Mai
  maiodgaard@gmail.com

 • Reply Marina / cand.mor torsdag 4. juli 2013 at 11:48

  Puh, der er mange deltagere! Men satser alligevel på lidt held.

  Vi har ledt efter noget til området under vores trappe op til førstesalen. Det er planlagt til at være D’s “hemmelige” / “forbudt for voksne” område, og der vil tipien være ret perfekt. Og så er der også basis for masser af temafester med den i huset :)

 • Reply kjerstine larsen torsdag 4. juli 2013 at 16:37

  Leander laver simpelthen de smukkeste ting.
  Elsker dem, men har desværre ikke haft muligheden for at købe deres ting endnu.
  (dog håber jeg det er ændret når næste baby kommer)

  Jeg ville sætte den i vores stue, så min søn kan have sit eget lille rum <3

 • Reply Mette Gunthel Nielsen torsdag 4. juli 2013 at 20:33

  Den skulle stå i vores stue da det er der vores datter leger.

 • Reply Sanne torsdag 4. juli 2013 at 20:50

  Jaaaa – en som kan inspirere til masser af leg og fantasien kan få lov at udfolde sig. En som storesøster på 4 år og lillebror på 1 år begge kan blotre sig i. Skal stå på storesøsters værelse, i forlængelse af stuen, det er her det meste leg foregår lige nu. Og på de varme sommerdage, skal den helt sikkert med i haven.

 • Reply Leander tipi | Bastabum torsdag 4. juli 2013 at 21:03

  […] syntes i, er den ikke fantastisk fin? Faktisk kan du lige nu vinde en hos Carlas Cafe lige her, men det syntes jeg ikke du skal gøre alvor af, jeg vil jo helst vinde den […]

 • Reply Franciska torsdag 4. juli 2013 at 21:25

  Åh, hvor er den dog fantastisk smuk & inspirerende. Jeg forestiller mig faktisk ikke, at den vil have et fast sted at stå; jeg tænker, at den skal kunne bruges overalt i lejligheden, og give børnene et rum-i-rummet uanset hvor vi befinder sig.
  Tak for en fantastisk blog i øvrigt! Det er så dejligt, at vi læsere bare får “serveret” så meget inspiration uden at betale en krone for det! Luksus!! Kh Franciska

 • Reply Marie torsdag 4. juli 2013 at 21:48

  Den er fin! Skulle nok stå på min datters nye værelse – vi er flyttet fra mikro lejlighed til dejlig meget plads, men mangler nu til gengæld lidt ting og møbler til at fylde det ud! Ville være dejligt at kunne indrette et fint værelse til hende med denne tipi :)

 • Reply Louise torsdag 4. juli 2013 at 23:26

  Den er for fed :) jeg har børneværelser ovenpå og med 2 drenge på 1,5 og 3,5 foregår meget leg i stuen og sådan en her vil være super- du vil knuselske den :)
  Krydser fingre…
  Vh.
  louise.rohrberg@skolekom.dk

 • Reply Mathilde O fredag 5. juli 2013 at 00:14

  Eiiiiii hvor er den altså fin – har længe drømt om at få en Tipi ind i stuen som fri sted til ungerne, til når der skal puttes – leges – hygges osv osv osv

  Denne ville bare være perfekt og ville passe så godt ind i stuen og er sikker på at ungerne ville ELSKE Den…
  Krydser krydser krydser

 • Reply Rikke FM fredag 5. juli 2013 at 07:02

  Her ville den skulle stå i stuen – hvor vi så meget mangler et hygge putte hjørne til de 2 3årige – hjørnet er klar så tipien er meget velkommen:)

  • Reply Rikke FM fredag 5. juli 2013 at 07:03

   Mail: rikkemadsen82 (a) gmail (.) com

 • Reply Helle fredag 5. juli 2013 at 15:13

  Iiih, hvor fint og vi er jo næsten færdige med vuggen – lige midt i stuen :-)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.