Graviditet & baby

Nye farver fra Stokke

onsdag 26. juni 2013

52C5BFA577B14F0DBED5EA2E332215CD.ashx

Har I set de nye fine farver som Tripp Trapp stolene er kommet i? Jeg er vild med både farverne og det søde kampagnebillede :) Hvis vi skulle købe stol i dag, ville jeg vælge en af de to farver (nok den blågrønne). Da Carla fik sin Tripp Trapp stol i dåbdsgave havde vi ønsket os den i hvid, men jeg faktisk ofte overvejet at male den i netop en af disse to nuancer (ville jo matche farvetemaet i vores reoler ret fint ;)
Desværre tror jeg ikke at finish og holdbarhed bliver super, hvis man selv går i gang. Mon ikke man ville skulle have den til en autolakerer? Eller er der mon nogen af jer som har erfaring med det?

Måske kan du også lide disse

10 kommentarer

 • Reply Bianca onsdag 26. juni 2013 at 23:15

  Jeg fandt engang en triptrap stol til storskrald som stod i neutral træ. den var godt slidt så den malede jeg(jeg er uddannet maler)
  Lige den dag var jeg ret doven, så sleb den kun meget let over det hele og malede så delene enkeltvis i en træ- og metalmaling som er rigtig slidstærk. Men det har ik holdt særlig godt. både fordi jeg ik sleb den så grundigt, men også fordi jeg ik grundede stolen først i en grunder.

  hvis jeg i dag skulle male en stol, ville jeg klart anbefale at købe noget autolak på spray – sadolin kan blande lige præcis den farve du ønsker til 200kr dåsen. slibe stolen rigtig godt over det hele og så bare spray løs, men i et tyndt lag, lad tørre og spray igen indtil den dækker. den skal højst sandsynligt have 3 lag maling.

  du kan evt se den højstol jeg fornylig har malet, på min blog (lilletut.blogspot.dk)

  Vh Bianca

 • Reply Pia torsdag 27. juni 2013 at 07:23

  Vi har et vennepar, som også gik i gang selv. Den fik maling først og klar skibslak bagefter – det holder rigtig fint :)
  Har selv overvejet at gøre det samme, i nærmeste fremtid

 • Reply Camilla torsdag 27. juni 2013 at 07:53

  Jeg har også forsøgt mig med at male vores – den var i træ fra starten, og jeg har malet den sort. Det er 5 år siden jeg gjorde det, og synes den er holdt ok – det er selvfølgelig nogle skamer her og der, hvor man kan se grunderne igennem. (Men den er selvfølgelig ikke lige så pæn som den sorte stol vi købte til lillesøster)

 • Reply Sofie torsdag 27. juni 2013 at 07:54

  Vi har været så heldige at få den blågrønne foræret i dåbsgave til vores lille E – vi er også bare SÅ glade for den og den passer perfekt ind i vores køkken :)

 • Reply Laura / theSweetSpot.dk torsdag 27. juni 2013 at 08:51

  Hej Mette
  Vi var så heldige at få foræret to stk, da vi fik Ella. De var i bøg lakeret, og jeg vaskede dem og skilte dem ad, dækkede triptrpmærket over og sendte alle dele til en baggårds autolakér. Tror ikke han gav den max gange, men det holder fint, og der er selvfølgelig mærker der er slidt af, men det er fint.
  God fornøjelse. God sommer

 • Reply Maiken torsdag 27. juni 2013 at 08:53

  Hvor er det pudsigt at de nye farver lige præcis er de samme som fanebladene på jeres reol. Selvom jeg er rigtig glad for vores sorte trip-trap, så overvejer jeg kraft at skifte både Ingrids junior stol og trip-trap stolen ud, når Agam juniorstolen igen kommer i IKEA. :)

  • Reply Maria torsdag 27. juni 2013 at 11:37

   Jeg har tænkt præcis det samme som dig Maiken! Vi har to sorte Trip Trap, og egentlig synes jeg sagtens at den ene kan udskiftes med Agam stolen. Er dog spændt på om den er til at få fat på når den kommer i butikkerne!

 • Reply Trine Lykke torsdag 27. juni 2013 at 09:18

  De er nogle rigtig fine farver. Havde vi ikke allerede en til hver af pigerne ville jeg hoppe på den blågrønne, så yndig!

 • Reply Sandy lørdag 29. juni 2013 at 19:53

  De er super fine, og Trip Trap er jo bare klassikeren. Dog har vi fået øjnene op for Peter Opsviks (Trip Traps designer) nye stol NOMI. Vi ser frem til at teste den meget snart hos Gylp&Glamour. En anden stol som jeg finder meget interessant, er Tegnestuen Hindevads børnestol. Kvaliteten ser ud til at holde hele vejen, men vil rigtig gerne opleve den i praksis.

 • Reply julie lillegaard søndag 14. juli 2013 at 22:20

  Vi har købt brugte trip-trap-stole til begge vores piger til en billig penge. Sædet og fodstøtten har vi tapetseret med tapet fra ferm. Det har holdt overraskende godt i mange år så det er også en mulighed hvis man vil ha’ lidt kulør på stolene.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.