Graviditet & baby

2 uger…

mandag 19. marts 2012

Går alt for hurtigt! Første dag alene på barsel og der er allerede en hel masse som jeg gerne vil have klaret. Jeg når helt sikkert ikke det hele i dag og gør hvad jeg kan for at tage én ting af gangen. Ingen stress og jag, tak ;) Derfor bare lige en fransk anemone fra sidste uge for nu.

Dejligt at min mor kommer forbi og nusser om lillesøster inden længe, så jeg lige kan snige mig til at være lidt praktisk for en stund, inden vi henter Carla og tager ud og tøsehygger i det fine vejr alle fire piger :)

Ha´ en dejlig solskinsdag!

Måske kan du også lide disse

12 kommentarer

 • Reply Kira Trust mandag 19. marts 2012 at 11:24

  SMUKT billede ;-)
  Ja babytiden går bare alt for stærkt! suk.
  Nyd det gode vejr. I nordsjælland blæser det helt vildt, men smukt alligevel.

  • Reply Mette mandag 19. marts 2012 at 11:31

   Her rusker det også godt. Jeg har bare ikke været ude i det endnu og herinde fra ser det ret dejligt ud :)

 • Reply Marina mandag 19. marts 2012 at 12:46

  Det lyder simpelthen pragtfuldt. Sidder selv på mit arbejde og kæmper lidt med noget tungt stads, der bare skal læses og forstås, mens sønnen mosler rundt inde i maven. Jeg er sikker på, at han hellere vil have mig ud i solskinnet. Mmmm, kom juli, du søde barsel…

  • Reply Mette mandag 19. marts 2012 at 19:59

   Årh, det lyder nu også rigtig hyggeligt med moslen i maven. Det kan man alt for hurtigt komme til at savne :)

 • Reply Ida mandag 19. marts 2012 at 14:52

  Du mangler vist stadig at dele lillesøsters navn med os?
  Dejligt med en mor som træder til, når hverdagen sætter ind.

  • Reply Mette mandag 19. marts 2012 at 20:02

   Ja, jeg ved det godt :) Men der er stadig nogle stykker, som jeg gerne vil fortælle navnet ansigt til ansigt, inden jeg deler det på bloggen.

 • Reply Kvinden bag høner og haner mandag 19. marts 2012 at 17:20

  Jeg tænker også meget på om hende der lillesøster ikke skal hedde andet en det? Kan man mon det egentlig? Nå men det kan altså også være en svær beslutning, det er som om man skal have et enkelt navn til at passe med det tre andre og også med efternavnet… det er ikke nemt :)Godt det ikke er mig ;)

  • Reply Mette mandag 19. marts 2012 at 20:03

   ja, det er en stor beslutning. Men vi tog en ret én hurtig denne gang :)

 • Reply Heidi mandag 19. marts 2012 at 21:05

  Det lyder hyggeligt med tøsetur :) jeg er også spændt på lillesøsters navn :)

 • Reply Stine tirsdag 20. marts 2012 at 03:11

  …skønne fotos – og ja tiden skal nydes hver eneste dag ! Jeg tror på at Rosa er lillesøsteren Ü

 • Reply Anonymous tirsdag 20. marts 2012 at 16:49

  Jeg tror også på Rosa:)

 • Reply Mette onsdag 21. marts 2012 at 09:37

  Sikke en nysgerrighed der er omkring navnet :) Vi har lige brug for at have hende “lidt for os selv endnu”, inden jeg deler hendes navn her på bloggen. Men hun hedder altså ikke Rosa :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.