krea Krea med børn

Elefantvask

torsdag 2. maj 2013

DSC_7431 DSC_7440 DSC_7446

Så har mine to krea-partners in crime (aka Carla og Far) været på spil igen. Carla er ret vild med at se Elefantvask på Ramasjang for tiden, så i går blev en papkasse forvandlet til en vaskemaskine, og i morges ville Carla ikke i børnehave, -hun ville blive hjemme og lege med sin vaskemaskine… (Sådan gik det nu ikke. I stedet blev hun hentet tidligt af Mormor, som tog hende med på pandekagehus :).

I morgen er det legetøjsdag i børnehaven og der vil Carla have vaskemaskinen med. Hun vasker dukketøj, som Farmor har strikket og jeg tror at jeg er den eneste der tænker over, at maskinen mangler et uldprogram ;)

Måske kan du også lide disse

20 kommentarer

 • Reply Christina torsdag 2. maj 2013 at 21:49

  God ide. Selma vil gerne arbejde hos elefant-vasken, når hun bliver stor. Først arbejde hos lille nørd, og når hun får fri kan hun fortsætte i vaskeriet:)

  • Reply Mette torsdag 2. maj 2013 at 21:52

   Det lyder som et godt job! Helt sikker nogle søde kolleger hun vil få sig :) Carla vil være Flying Superkid ;) (men måske kan hun hjælpe Selma lidt hos Lille Nørd og i vaskeriet mellem sæsonerne ;).

 • Reply Manja //manjalytz.com torsdag 2. maj 2013 at 22:09

  Haha, den er da helt fantastisk, den vaskemaskine! Jeg kan godt forstå, Carla havde mere lyst til at blive hjemme og lege med den :)

  • Reply Mette søndag 5. maj 2013 at 22:33

   Tak :) Ja, Carla er altid god for en grund til at holde en fridag ;)

 • Reply Sysleren torsdag 2. maj 2013 at 23:23

  Hvor er det dog en god ide – og utroligt, at nogen kan være SÅ glad for en vaskemaskine.

  • Reply Mette søndag 5. maj 2013 at 22:35

   Jeg er nu også ret glad for vores vaskemaskine, hvis jeg skal være ærlig. Har prøvet at måtte undvære den i en uges tid og det var ikke spor sjovt ;)

 • Reply Øglemor fredag 3. maj 2013 at 06:20

  Den fineste vaskemaskine ever! Og en supergod ide, som jeg muligvis kommer til at stjæle :) Øglen er godt nok ikke så begejstret for Elefantvaskeriet, men hun elsker til gengæld papkasser, der er lavet til legetøj :)

  • Reply Mette søndag 5. maj 2013 at 22:37

   Papkasser er det bedste legetøj :) Håber at du viser jeres vaskemaskine frem på bloggen, hvis I får lavet en?

 • Reply Østfronten fredag 3. maj 2013 at 09:19

  Haha – jamen, sådan et uldprogram er jo helt uundværligt! Det er en superfin vaskemaskine. Ærgerligt, at Bean endnu er for lille til den slags rollespilslege og Elefantvaskeriet. Til gengæld er hun helt vildt interesseret i vores vaskemaskine og kan bruge lang til på at kigge, banke, undersøge og forsøge at trykke på knapperne.

  • Reply Mette søndag 5. maj 2013 at 22:39

   Åh, jeg kan også huske at Carla hjalp mig med at tage vasketøj ud af vaskemaskinen, da hun var helt lille og knap nok kunne gå endnu. Det var så hyggeligt og jeg ved ikke hvem der var meste stolt, hende eller mig ;)
   Vigga er også optaget for vores nye vaskemaskine og hjælper mig med at trykke på knappen :)

 • Reply Maiken fredag 3. maj 2013 at 09:55

  Øj, hvor er den sej. Det er jo ren Shane-style. Idéen er virkelig god – og hvor er Carla heldig med at have en krea-partner in crime. Det minder mig selv om, at sådan en sej mor (selvom det var N som lavede det til C) vil jeg gerne være – men er det bare ikke lige pt. ;)

  Og ja, jeg er helt sikker på at det kun er dig som tænker over det med uldprogrammet, haha. :D

  • Reply Mette søndag 5. maj 2013 at 22:42

   Haha, N bliver så frygtelig stolt af a jeres ros ;)

   Og vel er du så en sej mor!! Det er jeg slet ikke i tvivl om, Maiken :)

 • Reply Signe fredag 3. maj 2013 at 11:55

  Hvor er den fin! I er så krea hjemme hos jer :) Herhjemme er vi også ret vilde med de to vaskepiger fra Ramasjang

  • Reply Mette søndag 5. maj 2013 at 22:52

   Tak :) Vi har vist mange kreative ideer alle tre herhjemme (hvis jeg selv må sige det ;), men det er altså ikke sådan at vi sidder og bruger en masse tid på at være krea sammen i hverdagen (det har vi slet ikke tid og ro til, men den lile Vigga-spilopi huset;) Det er mere noget med, at gribe ideerne når de dukker op og så lige sørge for at stjæle et kvarters tid til at føre dem ud i livet. Vaskemaskinen blev for eksempel produceret mellem aftensmad og putning.

 • Reply Anne fredag 3. maj 2013 at 22:14

  Hvor er den sej! De er virkelig gode til at hitte på…:) Karoline elsker også Elefantvask – og alle de andre gode DR programmer. Lige nu er Ramasjangmysteriet en favorit og hun vil gerne lege detektiv og ryge lakridspiber;)

  • Reply Mette søndag 5. maj 2013 at 22:57

   Tak, Anne :) Ja, de er et godt team, de to :)

   Ja, der er kommet meget godt nyt på DR. Jeg kan også godt lige ham den “nye” Christian (og lakridspiber ;). Og Rosas byttebutik er jo også total hot og politisk korrekt :)
   Men i dag har Carla fået øjnene op for det gamle Stine, Anders og Jeanette. Kan du huske det? Ren nostalgi med den harmonikamelodi ;)

 • Reply Sofie lørdag 4. maj 2013 at 09:09

  Jeg så godt dit billede på instagram og hold op hvor synes jeg bare den er sej! :) Det har de gjort godt ;) Kan da godt forstå hun ikke ville i børnehave, men bare blive hjemme og lege med den ;) Håber det var et hit, at have den med til legetøjsdag!

  • Reply Mette søndag 5. maj 2013 at 23:01

   Det var bestemt et hit i børnehaven. Flere af børnene var helt opslugte af den, da Carla blev afleveret med vaskemaskin og vasketøj, og pædagogerne virkede faktisk også lidt imponerede ;) Carla fortalte, at en af pædagogerne havde stilt den til side, fordi hun var bange for at den skulle blive ødelagt ;)

 • Reply Inger Marie søndag 12. maj 2013 at 22:15

  Nej, hvor er de gode!

 • Reply Vasketøj : Carlas Café onsdag 26. juni 2013 at 06:39

  […] har ønsket sig et tørrestativ lige siden hun fik sin vaskemaskine. Hun har gang på gang sagt at vi skulle “lave et”, men det har vi altså ikke lige […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.