krea Krea med børn Påske

Påskekrea med Shane

onsdag 27. marts 2013

foto 1 foto 2 foto 3 foto 4

Jeg har tidligere nævnt, at jeg synes det er sjovt og spændende, hvordan bloggeriet har sat mig i kontakt med forskellige folk fra blandt andet “børnemode”- og designbranchen. Men jeg blev særlig glad, da der den anden dag lå en mail til mig fra hele familiens kreaidol, Shane Brox i min indbakke.

I mailen fortæller Shane om et lege-eksperiment han har lavet sammen med We love talent – We love People’s talentskole, hvor de over fem dage har lavet fire små videoer. Videoerne er skabt ud fra impulsiv leg i Shanes kælderværksted, – uden forberedelse og budget, men med et ønske om at inspirere børn og barnlige voksne til fantasifuld leg og kreativitet. Resultatet er 4 små sjove film med Carl Kylle, et lille genbrugs byg og Shane i en finurlig forening.

Kig forbi og se de fire videoer her og lad jer underholde og inspirere sammen med børnene i påsken. God fornøjelse og rigtig god påske :)

Måske kan du også lide disse

4 kommentarer

 • Reply Sine torsdag 28. marts 2013 at 07:38

  Herligt! Er selv (med børn) helt vild med Shanes Univers.

 • Reply Petit Podium torsdag 28. marts 2013 at 09:59

  Vi er også vilde med Shane og glæder os til, at vores piger bliver store nok til rigtigt at kunne værdsætte hans fine univers :) Indtil videre er det kun Lisbehts Trut, der rigtigt har haft glæde af ham (men han var til gengæld også vild med julekalenderen!)

 • Reply Lisbeth // itsfashionbaby.dk tirsdag 2. april 2013 at 21:56

  Årh – vi ELSKER Shane herhjemme!
  Som en af de søde PP piger ganske rigtigt skriver, så var julekalenderen et kæmpe hit, og Trutten sidder altid helt stille, når Shane er på skærmen (det sker meget sjældent!) – vi må have set på videoerne i morgen.

  • Reply Mette søndag 7. april 2013 at 23:07

   Kan man andet end være fan ;)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.