mad Morgenmad

Ferie

tirsdag 3. juli 2012
 

Vi startede vores ferie med at tage os god tid til morgenmaden i lørdags og siden da har der bare været fuld fart på og meget begrænset med ledige stunder til bloggeri og anden ego-luksus :) Til gengæld har der været masser af tiltrængt familietid med biblo-tur, Viggas første tur i svømmeren, hyggeligt sommertræf med Carlas gamle dagplejevenner og dagplejemor og pluk-selv-jordbær sammen med Mormor i dag. Dejlige sommeraktiviteter, med pyh – det kræver lidt mere koordinering og overblik med to børn :) Undrer mig over, at det tager os det meste af formiddagen at få alle klar til at komme ud af døren nu hvor vi har ferie, når det kan gøres væsenligt hurtigere på hverdage…

Mange, mange tak for alle de gode kommetarer på mit forrige indlæg. Hvor er det dejligt et have sådan et fantastisk panel af mødre herinde :) Ikke mindst fordi, at jeg også selv har valgt mødregruppe fra på den her barsel. Jeg har ikke nået at svare på alle kommentarerne endnu, men jeg glæder mig til at gøre det og vil gerne lige tage mig tiden til at skrive de ordenligt svar, som de fortjener :)

Måske kan du også lide disse

10 kommentarer

 • Reply Vibstjert onsdag 4. juli 2012 at 06:43

  Rigtig god ferie. Det lyder til at I har fået en god start-og så er det giver det jo altid et større overskud med et sæt ekstra hænder?

  • Reply Mette tirsdag 10. juli 2012 at 20:09

   Mange tak :) Ja, det er rigtig dejligt med et sæt ekstra hænder og hele familien samlet. Men jeg kan også godt mærke, at vi er “på” i stort set alle vores vågne timer og at det godt kan blive lidt tiltrængt med en “ego-pause” ind imellem :)

 • Reply Sofie onsdag 4. juli 2012 at 07:21

  Åh, det ser – og lyder – jo som en perfekt start på ferien. Og det går vel nok, at det tager lidt længere tid her i ferien at komme ud af døren; nu har man jo tid til det :) Fortsat rigtig god ferie.

  • Reply Mette tirsdag 10. juli 2012 at 20:13

   Tak :) Ja, det er jo bare om at nyde at man har god tid sammen :)

 • Reply PernilleW onsdag 4. juli 2012 at 08:44

  Åh ja, man skal lige vænne sig til, at det igen kan tage uendeligt lang tid at komme ud ad døren! Men nogle gange er det nu også bare hyggeligt, når man kan gå og tulle lidt rundt og ikke have travlt:-) Håber, I får en rigtig god sommer.

  • Reply Mette tirsdag 10. juli 2012 at 20:17

   Ja, det er lige med at få det hele til at gå op. Vi arbejder på at koordinere nogle rutiner – bare en lille smule :) Også rigtig god sommer til jer :)

 • Reply Ann-Christine torsdag 5. juli 2012 at 07:32

  Uhm hvor ser det lækkert ud og lyder dejligt også!
  Skønt med feriestemning og jeg undres også igen og igen over hvor længe det nogle gange tager at komme ud af døren. Før jeg fik børn kom jeg aldrig for sent, nu sker det desværre ofte at jeg lige er 5-10 minutter for sent på den.
  Jeg fik slet ikke kommenteret på dit sidste indlæg, men har gået og tænkt lidt på det. Nu var min barsel jo nok ret anderledes. Knap så meget ro og fordybelse med tvillinger. Jeg har jo ikke selv prøvet andet, men set i bakspejlet var der da godt gang i den. Men det var også roligt og med masser af nærvær. På en måde kunne jeg godt tænke mig at prøve det igen – med et barn. Jeg forestiller mig at det bliver lige omvendt her, at der vil være endnu mere ro og nærvær, hvis jeg skal på barsel igen (med et barn) Men det kan jo være jeg bliver så meget klogere …. :)
  Uanset så synes jeg tiden går så stærkt og de vokser alt for hurtigt. Måske kan man bare slet ikke helt nå at følge med som voksen :)

 • Reply Mette tirsdag 10. juli 2012 at 20:22

  Ja, jeg kan levende forestille mig, at barsel med tvillinger må kræve sit ;) Jeg har faktisk ofte tænkt, at der burde være dobbelt op med barsel til tvillingefamilier. Jeg kan godt forstå at du godt kunne tænke dig “at prøve det igen” ;)

 • Reply bellefleurdelis fredag 20. juli 2012 at 20:31

  looks very delicious

 • Reply Stine fredag 3. august 2012 at 14:04

  Mmm, sådan et billede af et jordbær er også bare indbegrebet af ferie. For mig i hvert fald!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.